LindaLee
Elita
- Poruka
- 22.197
bio mi je super vikend,samo da mm nije histerisao bio bi savrsen
prvo na poslu je bilo cool u subotu,kad sam dosla spremila sam se i otisli smo na jednu planinu i gledali san letnje noci na otvorenom,bilo je f-a-n-t-a-s-t-i-c-n-o a ja to bas retko kazem ,kakvi vizuelni efekti,pa scena,je bilo neko veliko brdo i skroz priroda i sve to,malo smo se smrzli jer je predstava bila od 22h30 do ponoci a na planini je bas zimkic al bas mi je drago sto smo isli
jutros sam ustala u 8h30 blejala na forumu pa otisla da trcim,usput mastala i sanjarila
spremila rucak,pasulj mi je ispao nikad bolji dok je on sredjivao kucu
otisli na plazu,tamo opet sanjarila,pevala,citala pametnu knjigu
sad dosli i moracu malo da pokvarim vikend tako sto cu da dohvatim peglu,al ebi ga
prvo na poslu je bilo cool u subotu,kad sam dosla spremila sam se i otisli smo na jednu planinu i gledali san letnje noci na otvorenom,bilo je f-a-n-t-a-s-t-i-c-n-o a ja to bas retko kazem ,kakvi vizuelni efekti,pa scena,je bilo neko veliko brdo i skroz priroda i sve to,malo smo se smrzli jer je predstava bila od 22h30 do ponoci a na planini je bas zimkic al bas mi je drago sto smo isli
jutros sam ustala u 8h30 blejala na forumu pa otisla da trcim,usput mastala i sanjarila
spremila rucak,pasulj mi je ispao nikad bolji dok je on sredjivao kucu
otisli na plazu,tamo opet sanjarila,pevala,citala pametnu knjigu
sad dosli i moracu malo da pokvarim vikend tako sto cu da dohvatim peglu,al ebi ga

sto ne znam kako se zove .. 
) ugovorila dolazak molera na dogovor u vezi krečenja, i dalje blejala i evo malo forumašim, mislim se da li da radim nešto ozbiljno ili odmaram jer me čeka užasna nedelja -krečenje za početak.

Posle smo otisli na rodjendan kod njegove sestricine.