Žene i vikend

bio mi je super vikend,samo da mm nije histerisao bio bi savrsen
prvo na poslu je bilo cool u subotu,kad sam dosla spremila sam se i otisli smo na jednu planinu i gledali san letnje noci na otvorenom,bilo je f-a-n-t-a-s-t-i-c-n-o a ja to bas retko kazem ,kakvi vizuelni efekti,pa scena,je bilo neko veliko brdo i skroz priroda i sve to,malo smo se smrzli jer je predstava bila od 22h30 do ponoci a na planini je bas zimkic al bas mi je drago sto smo isli
jutros sam ustala u 8h30 blejala na forumu pa otisla da trcim,usput mastala i sanjarila
spremila rucak,pasulj mi je ispao nikad bolji dok je on sredjivao kucu
otisli na plazu,tamo opet sanjarila,pevala,citala pametnu knjigu
sad dosli i moracu malo da pokvarim vikend tako sto cu da dohvatim peglu,al ebi ga

Prosao je jos jedan vikend koji se nije nista razlikovao od drugih.
Bilo je divno vreme pa smo sve vreme bili napolju,na nasoj divnoj terasi.
Trebali smo imati goste ali iskrena da vam budem,drago mi je sto nisu dosli ;)
Prvo besna sam jer mi neradi rerna i namogu docekati da stigne novi sporet,a drugo nikako da sednemo u auto i da krenemo na to nase zeljno iscekivano letovanje :besan2:

Moji vikendi su u poslednje tri nedelje svi isti, radim svaku subotu, pa mi od vikenda ostaje samo subota popodne i nedelja. Premalo vremena za bilo šta, osim da se kod kuće dovede malo u red ono što ne stižem preko radne nedelje.:roll:
Ali zato bar nedeljom ne moram da kuvam - ili smo kod svekrve na ručku ili kod moje mame.:)

Sta bih ja dala da mi neko skuva rucak,a ja da nemoram vec sada da pocnem da smisljam jelovnik za sutra :besan2:

A da li si razmisljala da vikendom ne kuhas?
Ja sam doma non stop, ne kuha mi nitko, ali vikendom nema kuhanja, ako nista barem jedan dan ne kuham.
Npr. u petak sam imala fin nedjeljni rucak, dok sam jucer skuhala gulas, duplu dozu i danas rucamo opet glusa:D, nema kuhanja, zezanja oko stednjaka, jer i ako ne radim i meni je vikend i hocu uzivat sa sa obitelji(osobito dok je skola pa klinci nisu po cjeli dan doma)...Ovaj vikend je malo drugaciji, nismo imali puno izbora jer je muz isao raditi pa nismo nikud otisli..ali nadoknadimo sljedeci ;)

U petak smo na pijaci pazarili svo povrce koje postoji, i skuvali 8 jela :) koja smo u subotu na bajsevima odneli na piknik, gde su i ostali ucesnici raspakovali svoj arsenal... jeli smo, pili i diskutovali u ladovini do deset uvece, onda smo nastavili sa kucnom zurkom do 8 ujutro, kada smo presli na reku da nas ne vidi domacinovo malo dete :) stigla sam kuci u podne... i sada cu se oporavljati tri dana... ali vredelo je :)

A da li si razmisljala da vikendom ne kuhas?
Ja sam doma non stop, ne kuha mi nitko, ali vikendom nema kuhanja, ako nista barem jedan dan ne kuham.
Npr. u petak sam imala fin nedjeljni rucak, dok sam jucer skuhala gulas, duplu dozu i danas rucamo opet glusa:D, nema kuhanja, zezanja oko stednjaka, jer i ako ne radim i meni je vikend i hocu uzivat sa sa obitelji(osobito dok je skola pa klinci nisu po cjeli dan doma)...Ovaj vikend je malo drugaciji, nismo imali puno izbora jer je muz isao raditi pa nismo nikud otisli..ali nadoknadimo sljedeci ;)

Kada bih to uradila onda bih slobodno mogla sama otici na most i skociti u Dunav ;)
Ajde subota jos nekako ali nedelju im nediraj...Kaze moja cerka -obozavam miris luka dok se pece na plotni jer znam da moja mama kuva pravu domacu supicu.A kada bude jedan sat pocnu svo troje (posto je najmanja jako mala) da trce oko mene i zapitkuju -a kada ce biti gotovo?A sta si napravila od kolaca?
I sta ja sad da radim kad sam ih tako naucila?
Ali znas sta?I nije mi zao...Bez obzira sto ja gundjam i sto me to sve jako nervira volim da vidim njihova lica kada se lepo naruckaju pa polezu ko gde stigne ;)

Зашто ја нисам до сад одговорила на ову тему? :eek:

Данас сам се вратила са продуженог викенда из мени омиљеног града...
Било је јако лепо, била сам у гостима код своје најбоље другарице, а често тако проведем викенд.
Опуштале се, ишле у кафиће на кафу, до фризера...
Нисмо желеле никакво друштво, биле саме, разговарале, гледале филмове, смејале се...

Mmmm, ja sam bila s boyfriendom u spa centru za vikend, tj u Vili Breg u Vrscu, od subote do ponedeljka...Otvoreni bazen-savrsen,kao sto naziv kaze-na uzvisenju je...s providnom ogradicom oko tog otvorenog i PREDIVNIM pogledom na ceo Vrsac!
Jedan zatvoreni bazen, s toplijom vodom i dve kade s hidromasazerima...u kojima je voda toliko topla da posle hladne vode kad uronis sav se najezis od milinice!:zaljubljena:
Obedovanje na terasi hotela s famoznim pogledom na grad...Masaza i to...Ako imate prilike-idite!Prelepo!

Mmmm, ja sam bila s boyfriendom u spa centru za vikend, tj u Vili Breg u Vrscu, od subote do ponedeljka...Otvoreni bazen-savrsen,kao sto naziv kaze-na uzvisenju je...s providnom ogradicom oko tog otvorenog i PREDIVNIM pogledom na ceo Vrsac!
Jedan zatvoreni bazen, s toplijom vodom i dve kade s hidromasazerima...u kojima je voda toliko topla da posle hladne vode kad uronis sav se najezis od milinice!:zaljubljena:
Obedovanje na terasi hotela s famoznim pogledom na grad...Masaza i to...Ako imate prilike-idite!Prelepo!

Kako se zove banja u kojoj ste bili? :whistling:

bila..jeste ;)

...party time u jednoj bašti...

CopyofDSCN1303-1.jpg

Početak vikenda pomalo bljak - pošto ne znam gde sam ostavila poklon za rođendan (subota uveče) morala da idem da kupujem nov
DOk sam čekala da se Alfa i deca sreme za rođ, počela da čitam izuzetnu knjigiu (pisala na temi preporuke knjiga). Knjiga me toliko zainteresovala da mi se nije ni išlo na rođendan.
Ipak otišli, lepo se proveli ispričala se sa nekim ljudima koje nisam mesec dana videla.
Cele noći čitala knjigu jer me toliko dojmila da nisam mogla da prestanem
Dremnula od 5 do 7, nahranila pse, ispratila ALfu na dežurstvo, pustila decu da spavaju do 11, razvlačila se po kući, kupila slike za torte za rođendan (da ih prosledim babama koje će da joj prave rođendanske torte:mrgreen:) ugovorila dolazak molera na dogovor u vezi krečenja, i dalje blejala i evo malo forumašim, mislim se da li da radim nešto ozbiljno ili odmaram jer me čeka užasna nedelja -krečenje za početak.
Baš je lepo kad se ovako ne radi ništa jedan dan u nedelji

Još kad mu unutrašnji crv nervoze ne bi rovario po savesti kako ne radim ništa a čeka me posao, baš bi bilo dobro...

e mileva bas me kopka gde si ostavila taj poklon,ajd javi nam kad ga nadjes

veruj da i meni zanima
najgore je što sam sigurna da nečastivi obitava u kući i krije stvari

još gore -ispašće daje Alf u pravu kad kaže da pola stvari treba izbaciti ali ja ne mogu, još su nove, neke možda jednom ili dva puta obučene. Žao mi. Čuvstvena sam domaćica.Ko zna za šta može da zatreba.
(obično da pravl samo lom ali...)

inače od mog plandisanja ništa
Nje baš onakav parti u kukuruzu, ali menjanje posteljine brisnje prašine i pranje patika (u mašini, ali sve preživele pranje)
Otud odovud, forum mi dođe kao nulta tačka koordinativnog sisitema šta radim jerbo joj se stalno vraćam

a tako sam radosna bila jutros sto nemam nikakvih obaveza, narocito sto ne moram da se vidjam sa ljudima i razmisljala kako cu da radim i da budem vredna i kreativna i i i... zavrsih sa red kafe, red citanja knjige koja je pre izvesnog vremena prestala da bude interesantna kao na pocetku, pa red neta/foruma/i sl, pa onda opet kafa/knjiga/net, pa onda marmelada po tastaturi pa opet malo knjiga... uf... jos malo cu citati, pa mozda nesto i uradim pametno do kraja dana...

Juce mi dosao muz iz Poljske... Bilo je bas... lepo:zper::rumenko: Posle smo otisli na rodjendan kod njegove sestricine.
Danas bila u Uscu, potrosila dosta...
Mm i Lora otisli na sladoled, a ja sedim za kompom, chatujem sa drugaricom iz Cikaga, napisem ponesto i na forumu, ispijam kaficu i sakupljam energiju za sutra... :whistling:

juce setnja Knez Mihailovom,uz neizbezno zaustavljanje ispred nekih izloga:mrgreen:i obaveznim sladoledom za moju lepu cerku:)
danas TC Usce, mm se dogovorio sa nasim poslovnim partnerom da uz pice pretresu neke sitnice...ovaj poveo suprugu i decu koja su otprilike uzrasta nase kceri... i svima dobro:)
pice se nastavilo ruckom u "Vapianu"...
pre sat vremena voznja biciklom kroz Kosutnjak
uz sve to malo forum,malo neke zanimljive knjige...
sve u svemu prijatan vikend:D

Back