Ja sam za vikend bila, kao sto smomenuh vec u BG-u kod drugarice.Svaki put kad odem kod nje uvece izadjemo a tokom dana-tog il sutradan djiramo po nekom trznom centru

Medjutim

Nakon neprestanog brbljanja...od pola 3 kad sam stigla do nekih 7 sati...Prosetale smo do Usca, od nje je nekih 15 min...Super.Tamo nekih pola sata jer nisam nasla nista zanimljivo ni da kupim, ni da isprobavam...bzvz.Osetih da me boli stopalo, da se stvara zulj.15 min do stana, kafa i jos bla bla ... do pola 12.Onda smo naprasno skocile i konstatovale da nam se ne izlazi jer nismo ni videle koliko je sati (jeee sta su ti zene bogte sto moj boyfriend kaze kako ti se ne osusi grlo od tolikog pricanja?) Kao ajmo tu po NBG da sedenmo negde u basti, necemo izlaziti...A i osetila sam da moje stopalo nece podneti celo vece tancanja

Setali smo i setali i setali...btw ko kaze da u BG-u nema zelenila-laze! Ali obican, opusten kafic s basticom i tihom muzikom, za normalnu konverzaciju nismo nasle...Al zato dvaes' splavova-jedan do drugog

... vasariste.Pogedale smo na sat...setale smo od ponoci do pola 3.Za 2 ipo sata mogla sam pola novog sada da obidjem!

Reko, sestro slatka ajmo nazad-moj organizam zahteva dobro tusiaranje-dobar sendvic, aj da odgledamo onaj filmic na kompu...Ajd.Tako da nismo nijedan jedini lokal nasle u tom delu!A snage nisam imala za dalje.Kad smo konacno legle-komp joj riknuo!Noooooo!!!Nije bio nas vikend kanda

Nista od filma.A moj zuuuuuulj...plikcina tacno na tabanu na onom mekanom delu...znaci juce sam hodala na savijenim prstima i peti

Tako da, posto je to izgleda napor za stopalo, natekla mi kost!Jeeeeeee!!!

Zaspale oko 5, probudile u 12, nista ni od Delta city-ja gde smo htele da idemo u nedelju...Jedva sam dosla do stanice.
Eto tako je prosao moj slavni vikend u nasem glavnom gradu
Ono sto je lepo ( da da, bilo je i toga

) je da sam je pitala da mi bude kuma na vencanju

I odbila je.Salim se

Prihvatila je, iznenadila se jer smo fizicki udaljene, cesce se vidjam s nekim drugim drugaricama pa se zato iznenadila.Objasnila sam na kom sam nivou s njima, na kom s njom, koliko smo bliske ja i te drugarice a koliko ona i ja...Naravno da to nije mogla da zna...Odusevila me
kako je to prihvatila...Dobru sam odluku donela