Žene i vikend

Meni je ovaj vikend bio razvlačenje po kući, zaslužen odmor:D Propustila sam čas trbušnog, ko će da ustaje tako rano vikendom:lol: Nismo uspeli da se organizujemo da izađemo u subotu uveče, kao i prethodnih sto vikenda, ali nema veze:), ostarilo se šta da se radi:lol: Počela sam da čitam "Gospodar igre" Sidni Šeldon, za sad nije loša knjiga.

Meni bi ovaj vikend trebalo da bude simpatican ...
Trebalo bi da idem kod drugarice u BG, do nedelje.Nismo se videle par meseci i imamo da se istracarimmmmooooooo...Jeeee!:cmok2:

Moj decko ide uvece u subotu na koncert Atheist Rap-a ... i Nick Slotera :roll: (:hahaha:) I odusevljen je!!!Kao daj neces ici da vidis Nika? :lol: - Mmm, pa kako da ti kazem, simpa je on meni ali ja nisam toliko srecna sto je tu kao ti:think:

Tako da eto, svako na svoju stranu...Mogu reci da mi je cudno, makar to bio i dan da ne spavamo zajedno i ne vidimo se ceo jedan dan:think: A trebalo mi je to na jedan dan taman...Hm, svasta.Nem veze...Uglavnom, nije 100% da cu ici jer vremenske prilike zezaju:neutral: pa ne bismo da nas uvati kisa...tj da pada vecinu mog boravka tamo,ono kad se nismo vec toliko videle...Hocu lepo vreme!!!

jedno dete kod babe
drugo sa Alfom otišlo u BGD na utakmicu
a ja sama...

pa kad sam krenula da perem prozore i čistim....

ostako još malo tj dečija sob aali to sutra, baš više nisam imala ni snage ni volje a ni vremena jer sam imala od 8 časove.

Dok ih čekam da dođu iz BGD forumašim, iako sam stvarno crknuta

Konačno vikend da je lepo vreme i svi smo zdravi! :ok:
Poslednja dva vikenda smo bili bolesni, propustili 2 rođendana i već se totalno s*****li od ružnog vremena. Ali juče i danas bose nogeeeeee!
Konačno pravo letnje vreme, a to znači po ceo dan napolju...evo nas Štrande, stižemooooo! :heart:

prvi vikend dan - radni prosao..

da mi ne bi pomoci angazovane u poslednjem trenutku..:roll: ne smem ni da pomislim sta bi bilo..

to su pravi prijatelji:heart::heart::heart:

danas ce biti manje naporan dan..
efektom odradjenog..vise nego zadovoljna :cool:

jedino sto sam pocela da primecijem kako gubim ono samo moje vreme..

zato sutra u 7:00 - ado, evo me!!! ;)
a onda uvece posle posla - bazen i cascavam sebe spa pokloncicem..sauna..parno kupatilo...
ne dam svoje leeeeeeeeepe momente ;)

Све је било спремно још у четвртак.
Петак: Стигли пријатељи из далека,
Вечера и спремање за провод.
Фристајлер, провод до зоре. Доручак у Контакту. :)
Када сам се у суботу пробудила у 2.45, било је :eek: :rumenko:
Скокнули до Делта ситија да дамо подршку мом брату,
затим шетња Адом, кафа на Кошутњаку, клопа у Скадарлији.
А онда прослава рођендана на Пимпу, јопет до зоре и доручак на истом месту.
Једва чекам да дођу поново. :D

Meni je ovaj vikend bio razvlačenje po kući, zaslužen odmor:D Propustila sam čas trbušnog, ko će da ustaje tako rano vikendom:lol: Nismo uspeli da se organizujemo da izađemo u subotu uveče, kao i prethodnih sto vikenda, ali nema veze:), ostarilo se šta da se radi:lol: Počela sam da čitam "Gospodar igre" Sidni Šeldon, za sad nije loša knjiga.

Jeste off topic,ali knjiga je diiivna,u jednom dahu sam je procitala...

Ja sam za vikend bila, kao sto smomenuh vec u BG-u kod drugarice.Svaki put kad odem kod nje uvece izadjemo a tokom dana-tog il sutradan djiramo po nekom trznom centru :manikir: Medjutim:neutral: Nakon neprestanog brbljanja...od pola 3 kad sam stigla do nekih 7 sati...Prosetale smo do Usca, od nje je nekih 15 min...Super.Tamo nekih pola sata jer nisam nasla nista zanimljivo ni da kupim, ni da isprobavam...bzvz.Osetih da me boli stopalo, da se stvara zulj.15 min do stana, kafa i jos bla bla ... do pola 12.Onda smo naprasno skocile i konstatovale da nam se ne izlazi jer nismo ni videle koliko je sati (jeee sta su ti zene bogte sto moj boyfriend kaze kako ti se ne osusi grlo od tolikog pricanja?) Kao ajmo tu po NBG da sedenmo negde u basti, necemo izlaziti...A i osetila sam da moje stopalo nece podneti celo vece tancanja:( Setali smo i setali i setali...btw ko kaze da u BG-u nema zelenila-laze! Ali obican, opusten kafic s basticom i tihom muzikom, za normalnu konverzaciju nismo nasle...Al zato dvaes' splavova-jedan do drugog:confused: ... vasariste.Pogedale smo na sat...setale smo od ponoci do pola 3.Za 2 ipo sata mogla sam pola novog sada da obidjem!:lol:Reko, sestro slatka ajmo nazad-moj organizam zahteva dobro tusiaranje-dobar sendvic, aj da odgledamo onaj filmic na kompu...Ajd.Tako da nismo nijedan jedini lokal nasle u tom delu!A snage nisam imala za dalje.Kad smo konacno legle-komp joj riknuo!Noooooo!!!Nije bio nas vikend kanda:confused:Nista od filma.A moj zuuuuuulj...plikcina tacno na tabanu na onom mekanom delu...znaci juce sam hodala na savijenim prstima i peti:sad2: Tako da, posto je to izgleda napor za stopalo, natekla mi kost!Jeeeeeee!!!:roll: Zaspale oko 5, probudile u 12, nista ni od Delta city-ja gde smo htele da idemo u nedelju...Jedva sam dosla do stanice.
Eto tako je prosao moj slavni vikend u nasem glavnom gradu:sad2:
Ono sto je lepo ( da da, bilo je i toga :aha:) je da sam je pitala da mi bude kuma na vencanju :) I odbila je.Salim se :lol: Prihvatila je, iznenadila se jer smo fizicki udaljene, cesce se vidjam s nekim drugim drugaricama pa se zato iznenadila.Objasnila sam na kom sam nivou s njima, na kom s njom, koliko smo bliske ja i te drugarice a koliko ona i ja...Naravno da to nije mogla da zna...Odusevila me kako je to prihvatila...Dobru sam odluku donela

Ja sam za vikend bila, kao sto smomenuh vec u BG-u kod drugarice.Svaki put kad odem kod nje uvece izadjemo a tokom dana-tog il sutradan djiramo po nekom trznom centru :manikir: Medjutim:neutral: Nakon neprestanog brbljanja...od pola 3 kad sam stigla do nekih 7 sati...Prosetale smo do Usca, od nje je nekih 15 min...Super.Tamo nekih pola sata jer nisam nasla nista zanimljivo ni da kupim, ni da isprobavam...bzvz.Osetih da me boli stopalo, da se stvara zulj.15 min do stana, kafa i jos bla bla ... do pola 12.Onda smo naprasno skocile i konstatovale da nam se ne izlazi jer nismo ni videle koliko je sati (jeee sta su ti zene bogte sto moj boyfriend kaze kako ti se ne osusi grlo od tolikog pricanja?) Kao ajmo tu po NBG da sedenmo negde u basti, necemo izlaziti...A i osetila sam da moje stopalo nece podneti celo vece tancanja:( Setali smo i setali i setali...btw ko kaze da u BG-u nema zelenila-laze! Ali obican, opusten kafic s basticom i tihom muzikom, za normalnu konverzaciju nismo nasle...Al zato dvaes' splavova-jedan do drugog:confused: ... vasariste.Pogedale smo na sat...setale smo od ponoci do pola 3.Za 2 ipo sata mogla sam pola novog sada da obidjem!:lol:Reko, sestro slatka ajmo nazad-moj organizam zahteva dobro tusiaranje-dobar sendvic, aj da odgledamo onaj filmic na kompu...Ajd.Tako da nismo nijedan jedini lokal nasle u tom delu!A snage nisam imala za dalje.Kad smo konacno legle-komp joj riknuo!Noooooo!!!Nije bio nas vikend kanda:confused:Nista od filma.A moj zuuuuuulj...plikcina tacno na tabanu na onom mekanom delu...znaci juce sam hodala na savijenim prstima i peti:sad2: Tako da, posto je to izgleda napor za stopalo, natekla mi kost!Jeeeeeee!!!:roll: Zaspale oko 5, probudile u 12, nista ni od Delta city-ja gde smo htele da idemo u nedelju...Jedva sam dosla do stanice.
Eto tako je prosao moj slavni vikend u nasem glavnom gradu:sad2:
Ono sto je lepo ( da da, bilo je i toga :aha:) je da sam je pitala da mi bude kuma na vencanju :) I odbila je.Salim se :lol: Prihvatila je, iznenadila se jer smo fizicki udaljene, cesce se vidjam s nekim drugim drugaricama pa se zato iznenadila.Objasnila sam na kom sam nivou s njima, na kom s njom, koliko smo bliske ja i te drugarice a koliko ona i ja...Naravno da to nije mogla da zna...Odusevila me kako je to prihvatila...Dobru sam odluku donela

nista ne nadjes u shppingu, ne odes u grad, dobijes zulj, pokvari se kompjuter...moze li te sta gore snaci.....:sad2:
da ne procita zadnji pasus, mislila bih da ti je vikend u cjelosto propao...

Čitam sad na drugoj temi kako će neke od vas provesti ovaj vikend pa mi sinu ...

Kako provodite vikende ?
Koristite li ih za odmor il da završite sve ono što ne stižete preko nedelje ?

Ajd da vidimo šta radimo to vikendom i da li je to baš ono što nam duši godi il bi mi mogle i bolje kad bi .....

Osim toga , možda nije loše dati neke kreativne ideje za provesti vikend , (pop ce tu biti prvi kladim se :mrgreen: ) da se malo pomerimo , pokrenemo, aktiviramo lenje guze za neku vikend akciju ....

Drage moje , izvolite !

...moram da primetim da mi se ovaj vikend baš razlikovao od gomile prethodnih... :mrgreen:
...dete kod bake...cveće na stočiću...a mi...nismo ustajali iz kreveta...
Invision-Board-France-446.gif

Bili smo i kreativni i vredni... :hvala:
Eto... :manikir:

Back