ZENE: EMOCIJE: SEX

klara_m:
Pokupi emocije u letu

onda možemo da se menjamo sa njima
ili da pletemo emotivnu mrežu ;)
kao paukovu
kao beli vez
kao venecijanasku čipku 8)

too bwe 8)

sto sitniji vez tim bolji, i jaci, i lepsi, i vredniji...svidja mi se paukova mreza, jer je istkana od svilenih niti, i beli vez jerbo pleni cistotom, i ono da se menjamo :p jer je interakcija u biti svega, i novog, i nadgradjenog, i oplemenjenog...i ovozemaljskog i kosmickog...i ... ajd se menjamo ;)

P.S. A gde bi denula cipku :)

da li standardni seks, regularni (sa parnternom koga "volimo" ok, volimo) moze ikad imati vrednost koju ima taj tzv 1 night stand?
odnosno da li moze da vam proizvede isti efekat?

pitanje bi se odnosilo na kompetentne : )) odnosno na one koji su isprobali jedno i drugo i koji nemaju negativan stav prema tome. tipa hanibalka amfibija..zanemarite slihtanje pa se javite nekad
malo sam neodredjena znaci recimo da je taj 1st uspeo i kao ne vidite se vise nika nema sanse...osecate se - kako... dobro..sta vam to donosi?
a onda imate i vezu ovo ono..da li ste necim tu uskraceni? da li je nemoguce dobiti taj efekat koji je dragocen u 1ns..?
ovo je mozda tzv problem sex zavisnosti ako ste gledali film..igra viktorija abril? sad ispade da ja prozivam ali ja bihs amo da pitam !!
znaci govorim na osnovu filma i knjige zagrcnut..amaterski malo ali dobro :)

S_K_V_O:
Smatram da su sve te pozitivne emocije koje osecamo za ljude i koje ljudi osecaju prema nama ljubav...u stvari volela biih da nose drugo ime da bi se razlikovale od musko zenskog ljubavnog odnosa, ali ga izgleda nema...dakle, ljubav u najsirem smislu te reci...eto divlja ondak se i seksam sa ljubavnim emocijama ali u sirem smislu... :lol:

znaci samo sto je prijatno je ljubav...to je mozda malo kukavichki
ok lupetam nije vazhno
bliskost je kad se nesto kod vas poklopi..kad to postoji i u nekom drugom
tako ja to vidim..a opet ako ste nekad bliski ne znaci da cete uvek mozda ce neko od vas istaci nesto drugo i necete se shvatiti..to su sve trenuci
kao kad nesto zavibriria :) u jednom trenutku je ok chisto je a u drugom je disonanca i smeta??? rashtimovalo se

i to za raskide m-zh kao to je tesko..ok recimo to ima najvecu tezhinu.ali to je neshto tipa
otkaz iz firme (ako ste se vezali za to, za mesto, ljude, posao..), ili svadjanje sa nekim ili bilo stha..to mi sve izgleda slichno
sad sam kvazipsiholog :cool:
? :I
nicemui nesluzi ovo

Back