ZENE: EMOCIJE: SEX

ma idi bre u materinu :lol: :lol: :lol:
ja sve čekam neku temu na kojoj i ja mogu da pišem - kad ono cvrc.
odkud ja bre znam kako se neko ebe bez emocija i da li to stvarno radi :(

Zamišljam... Puna soba dobrih tipova, sve bolji od boljeg - ti ulaziš, kao neka vaspitačica i kažeš ej ti, ne ti - ti tamo... ne, ne ti - onaj drugi. Ma ti magare... e kad ne znaš ni kosi yebi se sam, ajd ti do njega - ovamo u ostavu za metle!
 
Pa, yebeš se sigurno sa NEKIM emocijama:? Ne mora to odmah biti ljubav ili tako neke bajkovito-romantične varijante; ali moraju postojati emocije, neke, jel' vrste:? Nisam se nikad ebala samo zato što sam željna sexa. Nekad sam postila i skoro godinu dana... Ne4 znam, nisam ni željna nikad sexa kao sexa; mogu biti samo željna sexa SA NEKIM određenim.
 
Ih, pa desavalo se... kao one night stand... tad se lozim na situaciju, ne na lika. Jednu od tih varijanti pamtim.. bilo je mnogo dobro... more, Herceg Novi, neko nocno kupanje, on lep ko lutka, zanimljivo nesto je pricao....svitanje sa jedne, a pun mesec sa druge strane neba, toplo, mokro... plicak... odlican sex... i vise se nikad nismo videli... Eto to je bez emocija.
 
eeee..pa nisi losa divlja, nisi losa:D


misim..moze to, sex bez emocija..nije da ne moze..ali je nekako..bljutavo..sirovo..jbm li ga..:-?

paradoksalno, i neznost, onu pravu istinsku, ali i strast, potpuno nekontrolisanu, mogu da ispoljim samo ako postoje emocije...onda tek nestaje i blam i suzdrzavanje i tabui i sve bre...
u suprotnom, jbs poso..ma nije to za mene, ja zakljucila:wink:
 
Sad sam se setila Tereze u "Nepodnosljivoj lakoci postojanja". Tomas je voli, al' je zenskaros, pa spava s drugim zenama. A ona to zna i sizi, u jednom trenutku pita, u fazonu: "Kako mozes da se tucas bez ljubavi?" Onda da bi proverila kako se to izgleda, odlazi u stan kod onog inzinjera.
E, ko je gledao film, zna kakva bih ja bila ljubavnica kad su u pitanju inzinjeri. :lol:
 
Divlja, procitaj knjigu a onda procitaj ostale Kunderine knjige...ne bih rekla da covek prica samo o sexu bex emocija...
ne secam se da li je iz Nepodnosljive lakoce postojanja ovo - on je spavao sa toliko zena jer je tragao za tim sta jednu zenu razlikuje od svih ostalih...

a tema...neeeeeeee...zar opet....nemam snage....:)
 
ajde stvarno da odgovoris bez kojih emocija?jer kao sto rece mackica neke emocije postoje.aali ne mora da to bude ljubav.mislim ajd objasni sta bi tu moglo da me spreci ako se svidjamo jedno drugom?
i ove sto se spremaju za dubai,nemoj slucajno da ste zaljubile u nekog seika :!:
 

Slične teme


Back
Top