ZENE da li se smatrate dobrom pušačicom?

• Začetnik teme Začetnik teme bobba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
anakin:
sad je ispalo: da li ste dobra pusacica? nisam bas sigurna ali ajde

:) :) :)

a025.gif

t.pedja:
bice od nje narkomanka widite da nezna o cemu prichate. hoche riba da proba qrek. pa ja cu ti ga naprawiti nauchio sam da ga prawimu dominikanskoj rep.bolji necesh naci nigde u ewropi jawi se.. prwo cu te nawuci na qrek a zatim na owo nashta su owe ostale kuchke nawuchene..........
Brate ala si se ti razvalio ko bulja,koju si gudru radio?By the way Dominikana je do dzadza,skinuo sam sa athens-girls sto su snimali na Dominikani,kada onom Aci liku dve crnkinje obradjuju kitu...ma odo ja posle Tokija tamo!
srbijasmesko7sa.gif

Copy_Cat:
ma cisto me ljudi zanima....sta znam mozda moj decko samo glumi da mu ono kao prija, a u sebi misli 'ajde dosta vise....haha....a nece da mi kaze npr. pa zato pitam.
Ne'š verovati, bilo je kod mene i toga... Nisam tražio, sama krenula, i bre, ne ume, šta će, eto... A ja nemam srca da joj kažem...
Dobro, posle smo, uz malo uputa, došli do zadovoljavajućeg kvaliteta felacia...

Copy_Cat:
ma cisto me ljudi zanima....sta znam mozda moj decko samo glumi da mu ono kao prija, a u sebi misli 'ajde dosta vise....haha....a nece da mi kaze npr. pa zato pitam.
Hihihi..... Ima smisla, nije da nema! :D
Cim ga ne boli glava kad treba da se seksate, cim te ne izbegava, cim se ne sakriva u mraku, znaci da je iskren kad uziva :lol:

I za temu: Ja sam odlicna. I tu je sve stvar osecaja i iskrenosti. :razz: 8-)

PredatorBG11:
Brate ala si se ti razvalio ko bulja,koju si gudru radio?By the way Dominikana je do dzadza,skinuo sam sa athens-girls sto su snimali na Dominikani,kada onom Aci liku dve crnkinje obradjuju kitu...ma odo ja posle Tokija tamo!
srbijasmesko7sa.gif
Bash je dzadza ti ochigledno nisi bio u 'hotelu' victorija u san dominicu treba ono da widish nepricham o zapadnoj srani osrwa wec u luci. jedwa sam bulju sachuwao jer sam beo.ameri su im prawa poslastica a ima po 80 ljudi u sobi, zwali su me withe niggr kad su chuli da sam iz srbije..

Back