Жене уопште не разумеју мушкарце, само не кажу тако.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Luka ti si svetski čovek, kao her Žika PavlovićS obzirom da sam radio tamo, imam neki uvid.
Totalno drugaciji mentalitet od naseg, a i razlikuje se mentalitet u zavisnosti gde u Nemackoj. U suštini kad uporedis sa nasim zenama, sve zavisi sta ti trazis u zivotu, to je individualno. Meni imaju i pluseve i mane.
Rekao bih da nema puno neobaveznog caskanja (tzv small talk, ne znam kako se na nasem kaze to), rodne uloge nisu previse izrazene, ceni se jednakost polova, tako da balkanske mačo fore tamo bas i ne prolaze, ceni se nezavisnost i individualnost, tako da posesivnost, ljubomora, pokusavanje da je menjas i slicno ne prolazi. Cine mi se generalno direktne u komunilaciji u poredjenju sa nasim zenama, znaju delovati hladno, al to zavisi od osobe, nasuprot stereotipu, humor im je odlican. E sad ako je iz grada a ne sa sela, ne ocekuj domacicu, ona ima svoj dinar, i ne ocekuj da oseca obavezu da ti pere, pegla, kuva itd Poslovi, kao i troskovi se generalno dele. Na prvom sastanku nemoj ni da pokusas ti da platis, jer ce te gledati cudnosvako svoje ili poča pola, mada ovo generalizujem malo. A ako nemas, ona ce ti platiti bez problema, to se ne gleda.
Kao i svuda u Evropi, vecina ne vara, i gleda se kao i svuda sa osudom. Mada je drustvo prilicno liberalno, i sex nije nikakav tabu.
Luka ti si svetski čovek, kao her Žika Pavlović![]()
Zene nista ne razumiju i ne ocekuj da ista razumiju.da se čuzi da su muškarci komplikovani, a ja baš mislim da smo mi muškarci prilično jednostavni
Zasto I kakoZene nista ne razumiju i ne ocekuj da ista razumiju.
Samo provociramZasto I kako![]()
Slazem se da zene mnogo komplikuju.Samo provociramali ima tu i istine ,muskarci su veoma jednostavni prije smo volili pistolj na vodu i bicikl a kasnije dobre guzice i motocikl, malo se igracke mjenjaju ali u principu ostajemo isti tj da sa drugarima gluposti radimo itd,zene komplikuju daleko vise.
Dobro ali sto nama komplikuju to je problemSlazem se da zene mnogo komplikuju.
Mislis da je lako tako ziveti?![]()
Morate da istrpite to, takva je sudbina.Dobro ali sto nama komplikuju to je problem![]()