Petar_Pan
Iskusan
- Poruka
- 6.907
E samo bi nesto pisali citali...goldfish:el sakuplja neko ovo ? :shock:
odlican materijal za knjigu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E samo bi nesto pisali citali...goldfish:el sakuplja neko ovo ? :shock:
odlican materijal za knjigu
Beta tester...nesons:pa valda muskarci to ocenjuju ??
a da bi ocenili morali bi i da testiraju pusacice i duvacice !!!
prijavljujem se za test mastera a bogami i ziri
![]()
bobba:, pa se sad ja pitam da li smo mi jako dobre pushacice
anakin:ajte zene malo stila...ovako ste iste sabanke ko ovi sto pisu da im je kita 22 cm...
.
anakin:sad je ispalo: da li ste dobra pusacica? nisam bas sigurna ali ajde
![]()
![]()
![]()
bobba:joj bwe
pa da li smo ili nismo ptanje je sad
a vi odoste u krevete![]()
zelenooka:E pa što nisi postavila javnu anketu?:wink:
Da se nisi malo zbunila,vi degustirate a ne mi.geisha:pa, naravno di ces nam verovati kad nisi probao to sto mozemo da radimo.......treba da dodjes na degustaciju....![]()
Ti si defininitivno to sto jesi-topmodelsica.topmodelsica:Nisam nikad pusila **** a volela bih da probam.U svemu sam dobra, u svim radnjama u krevetu, ja mislim da cu biti dobra i u tome, ja ili nesto radim kako treba ili ne radim uopste.Kad nesto radim radim to MAKSIMALNO.
bice od nje narkomanka widite da nezna o cemu prichate. hoche riba da proba qrek. pa ja cu ti ga naprawiti nauchio sam da ga prawimu dominikanskoj rep.bolji necesh naci nigde u ewropi jawi se.. prwo cu te nawuci na qrek a zatim na owo nashta su owe ostale kuchke nawuchene..........bobba:ovo je tako lepo napisano
bravo devojko
bice od tebe dobra pushacica![]()
Brate ala si se ti razvalio ko bulja,koju si gudru radio?By the way Dominikana je do dzadza,skinuo sam sa athens-girls sto su snimali na Dominikani,kada onom Aci liku dve crnkinje obradjuju kitu...ma odo ja posle Tokija tamo!t.pedja:bice od nje narkomanka widite da nezna o cemu prichate. hoche riba da proba qrek. pa ja cu ti ga naprawiti nauchio sam da ga prawimu dominikanskoj rep.bolji necesh naci nigde u ewropi jawi se.. prwo cu te nawuci na qrek a zatim na owo nashta su owe ostale kuchke nawuchene..........
Šta, nije im 22???anakin:ajte zene malo stila...ovako ste iste sabanke ko ovi sto pisu da im je kita 22 cm...
ono, postoji razlika izmedju seksipila i prostacenja...
Ne'š verovati, bilo je kod mene i toga... Nisam tražio, sama krenula, i bre, ne ume, šta će, eto... A ja nemam srca da joj kažem...Copy_Cat:ma cisto me ljudi zanima....sta znam mozda moj decko samo glumi da mu ono kao prija, a u sebi misli 'ajde dosta vise....haha....a nece da mi kaze npr. pa zato pitam.
Hihihi..... Ima smisla, nije da nema!Copy_Cat:ma cisto me ljudi zanima....sta znam mozda moj decko samo glumi da mu ono kao prija, a u sebi misli 'ajde dosta vise....haha....a nece da mi kaze npr. pa zato pitam.
McMillan:Ne'š verovati, bilo je kod mene i toga... Nisam tražio, sama krenula, i bre, ne ume, šta će, eto... A ja nemam srca da joj kažem...
Dobro, posle smo, uz malo uputa, došli do zadovoljavajućeg kvaliteta felacia...
Ma daNatasaNatasa:Kakva si ti Milane dobra duša
pa tebe se prosto isplati uhvatiti na prepad![]()
Bash je dzadza ti ochigledno nisi bio u 'hotelu' victorija u san dominicu treba ono da widish nepricham o zapadnoj srani osrwa wec u luci. jedwa sam bulju sachuwao jer sam beo.ameri su im prawa poslastica a ima po 80 ljudi u sobi, zwali su me withe niggr kad su chuli da sam iz srbije..PredatorBG11:Brate ala si se ti razvalio ko bulja,koju si gudru radio?By the way Dominikana je do dzadza,skinuo sam sa athens-girls sto su snimali na Dominikani,kada onom Aci liku dve crnkinje obradjuju kitu...ma odo ja posle Tokija tamo!
![]()