ZENE da li se smatrate dobrom pušačicom?

• Začetnik teme Začetnik teme bobba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
He...Moraš upoznati zadovoljstvo da bi ga pružila. Budi sila prirode pod maskom civilizovanosti. Svaka sobarica može da se izvrne, skine košulju i muškarci će doći. Tvoja istinska moć leži u nečemu mnogo dubljem od lepote. Um. Želja počinje u umu. Oseti nadmenost, zadovoljstvo, potčinjenost, ushićenje. Sada, učini da poveruje da je on jedini muškarac u univerzumu. Svi oni sanjaju o neodoljivoj zavodnici, nepristupačnoj Veneri, koja se brzo pretvara u pohotnu devicu kada imaju težak dan. Ne smeš biti stidljiva. Ako ne budeš uživala, oni će to nanjušiti kao što psi nanjuše strah i mrzeće te zbog toga. Dodir: koristi prste, nežno, kao pera, a onda snažnije. Jezik: kao da ližeš slatkiše, sa zubima polako. Samo koliko je dovoljno da požele još. Njihova želja nas održava u životu. Voli ljubav, ali nemoj voleti muškarca, jer ćeš uvek biti pod njegovom vlašću.

Copy_Cat:
e ako bi neko bio ljubazan da objasni sta mu najvise prija....
Svakom muskarcu najvise prija kada ga riba obradjuje sa uzivanjem. Ali kada je to iskreno i nesebicno uzivanje u svakom dodiru, i sve to pomesano sa odredjenom dozom zavodjenja.
Najpribliznije je to opisala Sibirska.
Gazdarici svaka cast, prosto zraci iskustvom i poznavanjem tematike.
Takodje pozdrav svim forumashicama.

MagicFinger:
Svakom muskarcu najvise prija kada ga riba obradjuje sa uzivanjem. Ali kada je to iskreno i nesebicno uzivanje u svakom dodiru, i sve to pomesano sa odredjenom dozom zavodjenja.
Najpribliznije je to opisala Sibirska.
Gazdarici svaka cast, prosto zraci iskustvom i poznavanjem tematike.
Takodje pozdrav svim forumashicama.

Ako te bude jedna Gazdarica pusila ostaces umrljan od moje pljuvacke.

petrof:
Dobar je onaj odgovor: „sve je stvar osecaja i iskrenosti”.
Sta ima iskrenost sa tim?
Iskreno mu pridji? :-)
Ma, sta me prozivas, bre! :P
Mislila sam: Treba ima osecaja i dara za te stvari. Il' si prirodan talenat il' nisi :) Istina, sve se moze nauciti... :roll:
A iskrenost... Ako ne postoji iskrenost i potpuna bliskost izmedju ljudi, onda mislim da ni sam oralni sex nije "pravi", odnosno, sve se banalizuje, a pushenye je umetnost. :P

Back