ZENE da li se smatrate dobrom pušačicom?

• Začetnik teme Začetnik teme bobba
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidi teme na kojoj nema mene... :P
Elem, da, talentovana sam za ovu radnju... A, kakva ce izvedba da bude zavisi od trenutka, inspiracije, muskarca, raspolozenja, etc... Nekad maestralna, nekad dobra, nekad osrednja... Mogu da budem i uzasno losa, ali to je vec siguran znak da nesto nije u redu sa cjelokupnim odnosom sa tim muskarcem...
Govorila sam vec i ranije o tome -> Koliko nekog muskarca zelim, vidi se po tome koliko zelim da ga oralno zadovoljim...

Btw. preksinoc je bilo posbno dobar felacio... On kaze da mu nikad nisam tako popusila... 8)

Gazdarica:
Vidi teme na kojoj nema mene... :P
Elem, da, talentovana sam za ovu radnju... A, kakva ce izvedba da bude zavisi od trenutka, inspiracije, muskarca, raspolozenja, etc... Nekad maestralna, nekad dobra, nekad osrednja... Mogu da budem i uzasno losa, ali to je vec siguran znak da nesto nije u redu sa cjelokupnim odnosom sa tim muskarcem...
Govorila sam vec i ranije o tome -> Koliko nekog muskarca zelim, vidi se po tome koliko zelim da ga oralno zadovoljim...

Btw. preksinoc je bilo posbno dobar felacio... On kaze da mu nikad nisam tako popusila... 8)

lepo.lepo Gazdarice
umes sa muskim jako lepo da se ophodis

;)

aaaa neeecuuuuu.....ocu i ja blowjoberkuuuuu.......ova bre moja nista nece,samo siri noge.....ja sam prestao nju da zadovoljavam kad sam uvideo da nece biti isto uzvraceno !!! aaaabree.....samo se pitam koliko je ovde ljudi na forumu a da mu devojka nije popusila !!! bre!!! evo ja sam jedan......ona je kao chedna ...o boze.......ocu BOLJEEE ..........mislio sam da je problem u meni,ali nije,sve na meni je na mestu (i cisto,uredno) :) ....mozda je problem u njoj....***** je u p*c*u :)

enihcam_xes_mechanical:
aaaa neeecuuuuu.....ocu i ja blowjoberkuuuuu.......ova bre moja nista nece,samo siri noge.....ja sam prestao nju da zadovoljavam kad sam uvideo da nece biti isto uzvraceno !!! aaaabree.....samo se pitam koliko je ovde ljudi na forumu a da mu devojka nije popusila !!! bre!!! evo ja sam jedan......ona je kao chedna ...o boze.......ocu BOLJEEE ..........mislio sam da je problem u meni,ali nije,sve na meni je na mestu (i cisto,uredno) :) ....mozda je problem u njoj....***** je u p*c*u :)

Šta reći, a ne zaplakati.

enihcam_xes_mechanical:

saucesce za tebe :twisted:

enihcam_xes_mechanical:
aaaa neeecuuuuu.....ocu i ja blowjoberkuuuuu.......ova bre moja nista nece,samo siri noge.....ja sam prestao nju da zadovoljavam kad sam uvideo da nece biti isto uzvraceno !!! aaaabree.....samo se pitam koliko je ovde ljudi na forumu a da mu devojka nije popusila !!! bre!!! evo ja sam jedan......ona je kao chedna ...o boze.......ocu BOLJEEE ..........mislio sam da je problem u meni,ali nije,sve na meni je na mestu (i cisto,uredno) :) ....mozda je problem u njoj.... :)

100% samo u njoj
jok ti nisi kriv

enihcam_xes_mechanical:
au al ste strogi bwe.......pa nisam ja kriv.......sad se osecam glupo.....
ali marel pravo.........ima da trazim drugu.....mislim da nema vajde od ove......ali je zgodna i lepa u PM,zbog toga mi je najvise zao!!!......nadam se samo da ce taj prvi put biti kol'ko tol'ko dobar.......

Pa ti nadji neku koja nije tako zgodna i lepa ali zna da te zadovolji ... bolje rešenje veruj mi

capablanca:
A pa lepo zboris Natasa.... pa pazi.... lepa.... sta joj vredi ako ne zna da primeni lepotu.... ma najbolja je varijanta zgodno telo + malo ruznjikava faca + extra u krevetu..... to je raj na zemlji....

Pa ne mora ni zgodno telo ... zašto svi teže zadovoljenju vida samo .... sex je ipak nešto više od vida ... to je spoj svih čula, a ponajviše mirisa i dodira.

Back