Zemunski Pokret

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:lol::lol::lol:
Trigeru, sve si bolji!
Ta tvoja vidovitost dolazi od toga sto si za razliku od nas s i s o tatu?:twisted::twisted::twisted:

rekoh već, ja ću biti taj koji se poslednji smeje:rolleyes:
Velika izlaznost vam ne ide na ruku, znam par ljudi koji su se učlanili, ali neće glasati za vas, nepoznati ste već 200 metara od vašeg naozvi sedišta, propagandni materijal vam je očajan, nosilac liste propali socijalista/radikal.....
nadam se da ti je dovoljno:mrgreen:

total evil, prsti su deo ruke. Nemam pri sebi vaš flajer jer sam ga bacio, a ti ga pročitaj, pa ako ne uočiš gramatički haos, ja ću se potruditi da flajer opet uzmem pa da ti citiram. Ipak sam siguran da ćeš greške naći i sam. Greške koje niko ozbiljan ne pravi. Za I. Klajna znam da je jedan od naših vrhunskih lingvista i nemam pojma da li je politički aktivan, ako si možda na to ciljao.

I ne moraš svaku rečenicu da završiš uzvičnikom.

Nego dobra ova sto je otvorila ovi temu ili ko je vec to otvorio.Samo se registrovala zbog ove teme,hahahahahah. DelBoy da nisi ti ta Natasha ?? :)

Nisam čoveče:lol:
A nije se samo ona registrovala da bi pisala ovde, ima ih više i pišu samo na ovoj temi:mrgreen:

Doduše ima ovde, na forumu, jedan koji je pisao pod muškim i ženskim nick-om, ali od kad se prolepšalo vreme ne skija više:rolleyes:

па нисам баш сигуран.
сећаш се оних момака у црвеним береткама....богами била је мало прпа-ђоле међу знг редовима, признавали су све и што нису и пре него што их питаш.... али ок ти се тога вероватно не сећаш, био си мали...
Ma pazi, im'o sam i ja iz moje porodice dobrovoljce...Koji su se hrabro borili za ono što su mislili da je ''srpstvo''...Ovde sam se negativno izrazio naspram šabanarije, koje je tamo išla da bi radila isto što i ovde ,krala, i maltretirala nedužan svet...Sada se potomci te i takve šabanerije + šabanosi došli s' onu stranu ku*če opet po Zemunu, čineći ga ponovo ,kao u 90-im gradom nesigrunim za življenje...

rekoh već, ja ću biti taj koji se poslednji smeje:rolleyes:
Velika izlaznost vam ne ide na ruku, znam par ljudi koji su se učlanili, ali neće glasati za vas, nepoznati ste već 200 metara od vašeg naozvi sedišta, propagandni materijal vam je očajan, nosilac liste propali socijalista/radikal.....
nadam se da ti je dovoljno:mrgreen:

:lol: e pa Trigi, zao mi je sto ces se smeskati sa suzama u ocima kada budes shvatio u kakvoj si zabludi bio i na kakvu si se silu namerio;)
Propagandni materijal nam je onakav za kakav smo imali pare! Gresaka je bilo, eto i tebi se podkrala:lol::lol::twisted:

total evil, prsti su deo ruke. Nemam pri sebi vaš flajer jer sam ga bacio, a ti ga pročitaj, pa ako ne uočiš gramatički haos, ja ću se potruditi da flajer opet uzmem pa da ti citiram. Ipak sam siguran da ćeš greške naći i sam. Greške koje niko ozbiljan ne pravi. Za I. Klajna znam da je jedan od naših vrhunskih lingvista i nemam pojma da li je politički aktivan, ako si možda na to ciljao.

I ne moraš svaku rečenicu da završiš uzvičnikom.

mattija, da tako je i ruka je deo tela i da si rekao da se skida farba znali bi da nisi mislio da si tom farbom zaprljao vrat ili koleno.... zaboravi!
Da li sam negde rekao da gresaka nije bilo? Ne, rekao sam da mi nadjes istumbana vremena
Zao mi je sto Ivan Klajn nije politicki aktivan, ali nam je ponudio pomoc i podrsku koja meni licno mnogo znaci. Da li politicki aktivan znaci isto sto i biti pasivan clan?
Da li je problem sto neke recenice zavrsavam znakom cudjenja:?:;):twisted:

Iskreno, ja sam kriv za "materijal sa greskom" ne za greske za to je glavni krivac pijani slovoslagac i neznanje koje se pismo koristi u stampi...:twisted:

A od celog tzv "pokreta" tebe i pijanog slovoslagagača našli da radite letak? To pokazuje koliko ste sposobni:mrgreen:
Nema veze, 2012. godine možete opet da probate da pređete cenzus, a do tada ćeš naučiti da se materijal pregleda i odobri pre puštanja u štampu:rolleyes:

total evil, pa ti si proglasio za grešku to što sam ja napisao da farba ostaje na rukama, umesto na prstima. Drago mi je da si bar sad shvatio.

Žao mi je, ipak, što ne možeš da uočiš sasvim očigledan haos u jednoj rečenici tako kratkog pamfleta; čini mi se, btw, da je to rečenica koja je najduža od svih, nemam papir pri ruci, nažalost...

Ne moraš postovati posebno za svaki citat, može i sve odjednom. A kad se na kraj rečenice stavi samo uzvičnik, to onda nije znak čuđenja. Pitaj g. Klajna.

Ne moraš postovati posebno za svaki citat, može i sve odjednom. A kad se na kraj rečenice stavi samo uzvičnik, to onda nije znak čuđenja. Pitaj g. Klajna.[/QUOTE]

Zaboravi... Posle ove revenice definitivno si se izdao:!::!::!:

Zapamti kad covek cuti ljudi misle da je glup kad progovori on se izda:!::twisted:

A od celog tzv "pokreta" tebe i pijanog slovoslagagača našli da radite letak? To pokazuje koliko ste sposobni:mrgreen:
Nema veze, 2012. godine možete opet da probate da pređete cenzus, a do tada ćeš naučiti da se materijal pregleda i odobri pre puštanja u štampu:rolleyes:

Citaj kako je napisano. Greska je bila namerna... Zanimljivo je da pominjes "tzv pokret" sto je vokabular pijanog Ljuse? Da nisi i ti bio u prvim redovima kada su '91HDZ organizovali izbornu skupstinu u Zemunu sa doticnim gospodinom?:twisted:

Citaj kako je napisano. Greska je bila namerna... Zanimljivo je da pominjes "tzv pokret" sto je vokabular pijanog Ljuse? Da nisi i ti bio u prvim redovima kada su '91HDZ organizovali izbornu skupstinu u Zemunu sa doticnim gospodinom?:twisted:

ohhh konačno si iskazao stari&dobri radikalski vokabular:mrgreen:
Da li pričaš o čoveku kome su radikali bacili kiselinu u fotokopirnicu jer su mislili da je štampao letak o počasnim gradjanima zemuna?
Žirinovski?
Šen Huber?
Le Pen?
Koji ti je draži?

Nula odbornika je ipak vaša realnost8)

Nisi rekao koji broj ce biti ispred nule,1 ili 2.Kakav si ti luzer.Ali to je ne vazno.Lista kandidata je odlicna,pravnici,doktori,prosvetni radnici,umetnici.Koliko ja znam u opstinskoj vlasti sada sede i sedeli su NKV ljudi,a ne moj puno da razbijas glavu da li cemo preci ili ne cenzus.Pusti to nama.A ti zemljace ako si rodjen u Zemunu onda si sramota i bruka Zemuna.Stidi se.ovo je moj nick jedan jedini,A pisem kad ja hocu.Bu..lo.Mora da si mnogo ili isfrustriran ili moralno jadan kad mozes ovako da konstatujes neke stvari.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back