Zemunski Pokret

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Lepo sam Vas sve opomenuo da vise ne polemisete sa Dell Boyem i slicnima. Taj prizemni nezemunac nije na nasem IQ nivou i sve mu najlepse zelimo, ali nemamo vremena za njega i slicne, zato - Akcija, do poslednjeg atoma snage !

uspeo sam da nadjem letak koji smo mi pravili za izbore 2000-e u kom se vidi ko je Misa Krstic, i opet ponavljam, glavni cilj je ne prelazak cenzusa i omogucavanje srs-u da ostane na vlasti u Zemunu, ko sto je bilo i sa onim dzukcima iz Kariceve stranke na proslim lokalnim izborima!
Evo ga letak-uzivajte

slika964lt8.jpg

slika965jy6.jpg

p.s.

Nemam skener nazalost, pa sam morao da slikam, al vidi se sve!

E Miso, Miso....

Ne moraš postovati posebno za svaki citat, može i sve odjednom. A kad se na kraj rečenice stavi samo uzvičnik, to onda nije znak čuđenja. Pitaj g. Klajna.

Zaboravi... Posle ove revenice definitivno si se izdao:!::!::!:

Zapamti kad covek cuti ljudi misle da je glup kad progovori on se izda:!::twisted:

Pa daaa, ja sam glup :dontunderstand:

Puno sreće na izborima, i treba da o nama odlučuju likovi koji nisu stigli da nauče gramatiku našeg jezika, ali imaju vremena da razotkrivaju glupane na Krstarici... :rolleyes:

Pa daaa, ja sam glup :dontunderstand:

Puno sreće na izborima, i treba da o nama odlučuju likovi koji nisu stigli da nauče gramatiku našeg jezika, ali imaju vremena da razotkrivaju glupane na Krstarici... :rolleyes:

Iskreno se nisam ni nadao da ces shvatiti poruku. Vidim da si registrovan 2006 godine a do sada si uspeo da srocis 11 poruka? Imao si problema sa latinicnim pismom ili sta? Glupan se izdao kada je pokusao da mi objasni da se znak pitanja ne zove znak cudjena.:cry: Ma i dalje ne mogu da verujem da si to napisao...
Vrati se za svoj radni sto i javi se 2010 godine da proverimo koliko si napredovao. Nadam se da ces pripremiti minimum jos 11 izuzetno smislenih poruka. Mada, hm nadam se da se nisi istrosio:?::?::?::twisted:

ohhh konačno si iskazao stari&dobri radikalski vokabular:mrgreen:
Da li pričaš o čoveku kome su radikali bacili kiselinu u fotokopirnicu jer su mislili da je štampao letak o počasnim gradjanima zemuna?
Žirinovski?
Šen Huber?
Le Pen?
Koji ti je draži?

O, Trigeru napredujes. Prihvatas nove termine... Obogacujes siromasan recnik... Ako, drago mi je da se sto pre socijalizujes i pocnes da zivis normalno. Mozda i promenis te slike tvojih idola iz zoo vrta. Vidi se da si prikriveni radikal....
Ne pricam o coveku koji je bio na osnivackoj skupstini HDZ-Zemun '91 godine! :twisted:

Lepo sam Vas sve opomenuo da vise ne polemisete sa Dell Boyem i slicnima. Taj prizemni nezemunac nije na nasem IQ nivou i sve mu najlepse zelimo, ali nemamo vremena za njega i slicne, zato - Akcija, do poslednjeg atoma snage !

:lol:Ja Trigeru zelim da doda samo svoju sliku, medju njegove ideologe. :twisted:

Natasa daj malo napravi i neku pauzicu u svim tim akcijama... pa verujemo da radis teske muske poslove, ali to nije razlog da pocnes da se osecas kao muskarac i pises u muskom rodu;)

Nema nesto clanov a da brane svog "nosioca liste" i "osnivaca"!!!
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
Mozda ih je sramota zbog njegove "biografije"?! :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Eeeee... Miso, Miso.......
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

:evil:
mnogi cine gluposti u zivotu ali se nikad ne pokaju...
Misa je ipak ozenio ucenicu nije joj napravio decu i zbrisao. Ozenio i sa njom ima decu i zive kao svaka druga porodica. Moras napraviti razliku izmedju onih koji iskoristavaju i zlostavljaju ucenice i njega.:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
A da nije problem to sto si ti drugacije opredeljen pa ti je krivo sto je u pitanju ucenica a ne ucenik:?
hehehehe ::twisted::twisted::twisted:

Iskreno se nisam ni nadao da ces shvatiti poruku. Vidim da si registrovan 2006 godine a do sada si uspeo da srocis 11 poruka? Imao si problema sa latinicnim pismom ili sta? Glupan se izdao kada je pokusao da mi objasni da se znak pitanja ne zove znak cudjena.:cry: Ma i dalje ne mogu da verujem da si to napisao...
Vrati se za svoj radni sto i javi se 2010 godine da proverimo koliko si napredovao. Nadam se da ces pripremiti minimum jos 11 izuzetno smislenih poruka. Mada, hm nadam se da se nisi istrosio:?::?::?::twisted:

Dragi Pametni,

Prvo, hvala na uvredama. Takvi nam trebaju u vlasti. Drugo, ako pažljivo pratiš moje postove, mogao si primetiti da su svi napisani latinicom, ali ne ošišanom (oshishanom) latinicom, kojom se ti koristiš. Možda ti ne znaš da kompjuteri danas mogu i to? Ili samo imaš problem s latiničnim pismom?

Treće, ako si zaista pažljivo čitao moj post, mogao si primetiti da sam pisao o uzvičniku (:!:), a ne o upitniku (:?:) i da sam napisao da sâm (pazi sad to - akcenat na slovu) uzvičnik nije znak čuđenja, što je i tačno - uzvičnik je znak uzvika, kao što je i upitnik znak pitanja. A znak čuđenja, i to ne samo u srpskom jeziku, piše se ovako: :!::?: Nacrtao sam ga, da bi bolje shvatio i da bi poverovao.

Nadam se da si sad nešto naučio i da ćeš dvaput razmisliti pre odgovora na ovo (a siguran sam da se nećeš uzdržati).

U zdravlje.

Dragi Pametni,

Dragi:!::?: (cudjenje jel) prepametni je prikladnije:!:

Prvo, ti si prvi uvredio sve koji su na listi odbornika "Zemunski pokret", vrati se pa procitaj tvoje postove. Drugo, u pravu si, postoji i oshishana latinica i ja bas takvu koristim a recicu ti zasto...
Trece, da li ste Vi sigurni da mozete da se spustite na nivo nas "polu-pismenih" (kako nas nazivate, sto nije uvreda) i da li bi voleli da Vase znaje prenesete na neke druge? Misljenja sam, da nije potrebno drugome deliti lekcije, kako bi istakao svoju dominaciju nad njim! Posto ti je tesko, uh pardon posto Vam je tesko da razumete o cemu sam pisao ponovicu uz objasnjenje. Registrovani ste 2006 godine. Sada smo, ako ste ne obavesteni kao dragi nam premijer u 2008-oj i za sve to vreme pojavili ste se na stranicama foruma mislim 10 puta (verovatno u ulozi lektora). Ne krivim Vas zbog toga nego primecujem da ste imali stanovitih problena. Mislio sam da je u pitanju latinicno pismo. Eto ubedili ste me da nije i sledece Vase postove ocekujemo 2010 godine do tada ste sto se mene licno tice slobodni da nastavite da spavate...:!::twisted:

Dakle, ovako:

O polupismenosti je neko drugi počeo, neko iz vašeg pokreta, čini mi se. O uvredama isto ne bih jer ja samo skrećem pažnju na neozbiljne greške.

Ne želim uopšte da dominiram nad tobom, samo da ti ukažem na osnovne stvari pravopisa i gramatike, da bih ti dokazao da ipak ja nisam glup, kao što si me izvoleo nazvati. Ipak se osnove moraju znati, ako se želi vlast nad narodom.

To što sam postavio tri poruke pre dve godine i što me od tad nije bilo na ovom forumu je sasvim moja stvar, a tvoja nije. Stanovitih problema nisam imao, što je opet moja stvar.

Što se tiče radikala, pogledaj karijeru vođe ZEMPO-a, pa razmisli s kim će se on udružiti posle izbora, ako pređete 5%.

Nisi mi objasnio o ošišanoj latinici, a obećao si; ali to i nije tako bitno.

E da, prestani da mi šalješ privatne poruke. Još jedna takva - uvredljiva, sa rečima "SISAJ", "akademski frajeru" i "mrzim Vas infantilne" i đavolskim smajlijima - i tužiću te čika administratoru.

Dakle, ovako:

O polupismenosti je neko drugi počeo, neko iz vašeg pokreta, čini mi se. O uvredama isto ne bih jer ja samo skrećem pažnju na neozbiljne greške.

Ne želim uopšte da dominiram nad tobom, samo da ti ukažem na osnovne stvari pravopisa i gramatike, da bih ti dokazao da ipak ja nisam glup, kao što si me izvoleo nazvati. Ipak se osnove moraju znati, ako se želi vlast nad narodom.

To što sam postavio tri poruke pre dve godine i što me od tad nije bilo na ovom forumu je sasvim moja stvar, a tvoja nije. Stanovitih problema nisam imao, što je opet moja stvar.

Što se tiče radikala, pogledaj karijeru vođe ZEMPO-a, pa razmisli s kim će se on udružiti posle izbora, ako pređete 5%.

Nije mi jasno , KOJI JE TVOJ PROBLEM.Kako te nije sramota.Da li je sema , kad nemam argument , onda moze i vredjanje.Sram te bilo.Pricate nesto i komentarisete ljude sta su uradili , kako izgledaju , ili sta su bili , PA STA? Covek ima porodicu!A samo me interesuje genijalni umovi , da li ste Vi toliko cisti i savestni da sebi dozvolite luksuz da ovake ljigavstine iznosite.JEDNOM RECJU G U B I T N I K!!!!Ne moras se truditi da mi objasnis jer me tvoje izdeformisane definicije i argumenti ne interesuju.

:!:
Dakle, ovako:

E da, prestani da mi šalješ privatne poruke. Još jedna takva - uvredljiva, sa rečima "SISAJ", "akademski frajeru" i "mrzim Vas infantilne" i đavolskim smajlijima - i tužiću te čika administratoru.

:shock::shock::shock:Kako te nije sramota da lazes:?::?::?:

To su Vucicevski metodi izvlacenja reci iz konteksta:!::twisted: Pa ti si izvukao deo iz reci :twisted: pisalo je osisaj, mislio sam na latinicu:twisted: i da mrzim Vas infantilne koji se budite kao aktuelni premijer na svake dve godine:!::twisted:

Sto se tice vodje ZEMPO-a pricamo o grupi gradjana ne o jednom coveku:!: To da li cemo i sa kim posle izbora praviti koalicije videce se... 5% stvarno smesno:twisted:

Dominacija nadamnom nije moguca sve i da si sam I.K. lingvisto :twisted: i da ti je IQ iznad 150 po Binelovoj skali:twisted:
Nisi mi odgovorio na koje si mi gramaticke greske ukazao? O cemu ti to? Da li to pricas za znakove interpunkcije, kada i kako se koriste? Da li ti citas ono sto napises? U nekim od tvojih komentara upozorio si me "I ne moraš svaku rečenicu da završiš uzvičnikom" u mom odgovoru pitao sam da li je problem i to sto neke recenice zavrsavam znakom cudjena? Nasta si ti odgovorio " kad se na kraj rečenice stavi samo uzvičnik, to onda nije znak čuđenja. Pitaj g. Klajna" pa ajde objasni mi o cemu ti to? Daj uozbilji se pokuzaj da zadrzis koncentraciju i odgovoris na postavljeno pitanje? Ko te bre pitao za uzvicnik? Zasto imas potrebu da izvrces recenice? Da li te izdaje koncentracija i pamcenje? Pa ti si rekao "Žao mi je, ipak, što ne možeš da uočiš sasvim očigledan haos u jednoj rečenici tako kratkog pamfleta; čini mi se, btw, da je to rečenica koja je najduža od svih, nemam papir pri ruci, nažalost..." ALOOOOOOOO :shock::shock::shock: ma kako mozes ovako da lupetas? Procitaj recenicu jos jednom, i? ajde jos jednom.... tebi se cini da je to...??? mozda i nije ali je haos izvestan??? ne secas se bas ali je to verovatno najduza recenica od...??? kukuuu:shock::shock::shock:
I da ne zaboravim "vlast nad narodom" kako ti to kazes, nije nam ni na kraj pameti! Pa mi smo taj narod. Ne zelimo vlast nad narodom nego narod na vlasti! Dobro si procitao narod, to je isti onaj narod koji je cekao promene, cekao visepartiski siste, koji je cekao 9 mart, koji je cekao 5 oktobar, ceka i danas. E isti taj narod udruzio se u Zemunski pokret i taj narod je resio da stvari uzme u svoje ruke! Iste one na kojima je ostala boja od flajera:twisted:

Zemuncanine, i pokojni S.M. je imao porodicu, ima je i V. Šešelj itd, itd. Šta zaključujemo?

Ja nisam izneo niti jednu ljigavštinu.

total evil, kada mi napišeš: OSISAJ, kako ja to treba da shvatim?

Taj narod o kojem pričaš nije moj. Tvoji stavovi i ponašanje su jako jako radikalni i zato ja ne želim da pređete 5% - isti ste i nikakvog dobra, ovakvi kakvi ste, nećete doneti narodu, sve da se i ne priklonite radikalima na kraju.

Isključujem se iz dalje diskusije. Zamara me rasprava sa đavolskim smajlijima koji mrze. Fali još samo vojvoda Š. sa uperenim pištoljem.

:?:
Zemuncanine, i pokojni S.M. je imao porodicu, ima je i V. Šešelj itd, itd. Šta zaključujemo?

Ja nisam izneo niti jednu ljigavštinu.

total evil, kada mi napišeš: OSISAJ, kako ja to treba da shvatim?

Taj narod o kojem pričaš nije moj. Tvoji stavovi i ponašanje su jako jako radikalni i zato ja ne želim da pređete 5% - isti ste i nikakvog dobra, ovakvi kakvi ste, nećete doneti narodu, sve da se i ne priklonite radikalima na kraju.

Isključujem se iz dalje diskusije. Zamara me rasprava sa đavolskim smajlijima koji mrze. Fali još samo vojvoda Š. sa uperenim pištoljem.

:twisted: A ne,(zarez) to nece moci:!: (ovo je uzvicnik) Sad da zapalis ne ide:!:(i ovo je uzvicnik):twisted:

Sta si hteo da kazes u recenici i pokojni S.M. je imao porodicu, ima je i V. Šešelj itd, itd. Šta zaključujemo?:?: Sta zakljucujemo? Da je ne obavesteni premijer dobar jer on nema decu!?(znak cudjenja) Pa decu imaju i Ceda i Boris, hvala Bogu. Imam ih i ja, sto i tebi zelim! Kako mozes sebi da dozvolis takve greske? Da li te je sramota od sebe samog? Pa ti pokusavas da zigoses porodice politicara samo zato sto su tvoji ne istomisljenici:!::?: Ma i dalje ne mogu da verujem da citam takve ljigavstine? I ti konstatujes da nisi izneo niti jednu ljigavstinu:!::?: Ti to nekog drugog nazivas radikalom? Pa to je njihov vokabular!:twisted:

mattija, pricao si o osisanoj latinici... Moguce da je tako boldovano. Eto i to je greska. Podkrala mi se... :twisted:

upozorio sam te Kad covek cuti ljudi misle da je glup, a kad progovori on se izda!

uspeo sam da nadjem letak koji smo mi pravili za izbore 2000-e u kom se vidi ko je Misa Krstic, i opet ponavljam, glavni cilj je ne prelazak cenzusa i omogucavanje srs-u da ostane na vlasti u Zemunu, ko sto je bilo i sa onim dzukcima iz Kariceve stranke na proslim lokalnim izborima!
Evo ga letak-uzivajte
p.s.
Nemam skener nazalost, pa sam morao da slikam, al vidi se sve!
E Miso, Miso....

:cry:zao mi je sto si potrosio sve pare na fotoaparat pa nisi imao dovoljno za jeftin skener:cry:
sto se tice letka koji ste Vi pravili za izbore 2000 to znaci i da ste Vi ti koji su krivi sto mi danas imamo SRS u Zemunu na vlasti! Niste Vi krivi samo zbog Zemuna, nego i zato sto su radikali sada umesto propasti doziveli preporod!
Da, da Vi ste ti koji su dozvolili da PSS napravi koaliciju sa SRS i SPS.
Drago mi je da si se javio. Ti si direktno odgovoran zato sto Karicevci nisu napravili koaliciju sa demokratskim snagama, nego ste dozvolili da daju podrsku radikalima. Za one koji ne znaju, u Zemunu su radikali na vlasti uz pomoc tri clana SPS i tri clana PSS.
Radi javnosti, da pojasnim, da su na pregovorima sa demokratskim snagama clanovi PSS-a trazili mesto porpredsednika opstine Zemun a koju im veliki mozgovi tada nisu dali, nego su dozvolili da zbog jednog podpredsednickog mesta naprave koaliciju sa radikalima!

e toKi-toKi, nije te sramota, da se hvalis sto si direktno odgovoran za haos koji si naneo gradjanima Zemuna? :evil::twisted:

Da, da Vi ste ti koji su dozvolili da PSS napravi koaliciju sa SRS i SPS.
Drago mi je da si se javio. Ti si direktno odgovoran zato sto Karicevci nisu napravili koaliciju sa demokratskim snagama, nego ste dozvolili da daju podrsku radikalima. Za one koji ne znaju, u Zemunu su radikali na vlasti uz pomoc tri clana SPS i tri clana PSS.

mala ispravka.
za koaliciji "Karićevih" odbornika sa radikalima "krivi" su sami odbornici. Potpisan je, u ono vreme, protokol sa PSS oko učešća u vlasti. Trojica odbornika su, čim im je verifikovan mandat, postali solo igrači.
PSS je uputio dopis kojim je tražio da zameni odbornike, ali iz puno razloga to nije moglo da bude učinjeno.

A možda je i cela priča bila dogovor Karića sa radikalima, pa su im,navodno, odbornici otkazali poslušnost.
To više nije ni bitno.

mala ispravka.
za koaliciji "Karićevih" odbornika sa radikalima "krivi" su sami odbornici. Potpisan je, u ono vreme, protokol sa PSS oko učešća u vlasti. Trojica odbornika su, čim im je verifikovan mandat, postali solo igrači.
PSS je uputio dopis kojim je tražio da zameni odbornike, ali iz puno razloga to nije moglo da bude učinjeno.

A možda je i cela priča bila dogovor Karića sa radikalima, pa su im,navodno, odbornici otkazali poslušnost.
To više nije ni bitno.

Verujes u tu pricu?
Za koaliciju Karicevih otpadnika pardon odbornika sa radikalima kriv je demokratski blok. Zato sto nisu hteli da ustupe mesto podpredsednika opstine PSS-u. Sve kasnije izjave za novonastalu situaciju (za prepustanje vlasti kradikalima), bio je neveshti pokusaj prebacivanja odgovornosti... Otud i ta prica da su odbornici postali "solo igraci":evil:

Verujes u tu pricu?
Za koaliciju Karicevih otpadnika pardon odbornika sa radikalima kriv je demokratski blok. Zato sto nisu hteli da ustupe mesto podpredsednika opstine PSS-u. Sve kasnije izjave za novonastalu situaciju (za prepustanje vlasti kradikalima), bio je neveshti pokusaj prebacivanja odgovornosti... Otud i ta prica da su odbornici postali "solo igraci":evil:

Nije to priča, istina je.
"Priču" su, naknadno, plasirali odbornici PSS-a. Inače nudjeno ime je mesto zamenika predsednika(Stojanu Deliću), mesto člana opštinskog veća (Tatalović ili Prostran) i mesto izvrš. direktora u ZIPS-u (Tatalović ili Prostran), takodje i mesta za dva načelnika odeljenja, dva člana UO ZIPS-a itd.....
Jedino im nije nudjen keš, tu su uskočili radikali.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back