Dakle, ovako:
O polupismenosti je neko drugi počeo, neko iz vašeg pokreta, čini mi se. O uvredama isto ne bih jer ja samo skrećem pažnju na neozbiljne greške.
Ne želim uopšte da dominiram nad tobom, samo da ti ukažem na osnovne stvari pravopisa i gramatike, da bih ti dokazao da ipak ja nisam glup, kao što si me izvoleo nazvati. Ipak se osnove moraju znati, ako se želi vlast nad narodom.
To što sam postavio tri poruke pre dve godine i što me od tad nije bilo na ovom forumu je sasvim moja stvar, a tvoja nije. Stanovitih problema nisam imao, što je opet moja stvar.
Što se tiče radikala, pogledaj karijeru vođe ZEMPO-a, pa razmisli s kim će se on udružiti posle izbora, ako pređete 5%.
Nisi mi objasnio o ošišanoj latinici, a obećao si; ali to i nije tako bitno.
E da, prestani da mi šalješ privatne poruke. Još jedna takva - uvredljiva, sa rečima "SISAJ", "akademski frajeru" i "mrzim Vas infantilne" i đavolskim smajlijima - i tužiću te čika administratoru.
:shock::shock::shock:Kako te nije sramota da lazes

To su Vucicevski metodi izvlacenja reci iz konteksta

Pa ti si izvukao deo iz reci

pisalo je osisaj, mislio sam na latinicu

i da mrzim Vas infantilne koji se budite kao aktuelni premijer na svake dve godine

Sto se tice vodje ZEMPO-a pricamo o grupi gradjana ne o jednom coveku

To da li cemo i sa kim posle izbora praviti koalicije videce se... 5% stvarno smesno
Dominacija nadamnom nije moguca sve i da si sam I.K. lingvisto

i da ti je IQ iznad 150 po Binelovoj skali

Nisi mi odgovorio na koje si mi gramaticke greske ukazao? O cemu ti to? Da li to pricas za znakove interpunkcije, kada i kako se koriste? Da li ti citas ono sto napises? U nekim od tvojih komentara upozorio si me "
I ne moraš svaku rečenicu da završiš uzvičnikom" u mom odgovoru pitao sam da li je problem i to sto neke recenice zavrsavam znakom cudjena? Nasta si ti odgovorio "
kad se na kraj rečenice stavi samo uzvičnik, to onda nije znak čuđenja. Pitaj g. Klajna" pa ajde objasni mi o cemu ti to? Daj uozbilji se pokuzaj da zadrzis koncentraciju i odgovoris na postavljeno pitanje? Ko te bre pitao za uzvicnik? Zasto imas potrebu da izvrces recenice? Da li te izdaje koncentracija i pamcenje? Pa ti si rekao "
Žao mi je, ipak, što ne možeš da uočiš sasvim očigledan haos u jednoj rečenici tako kratkog pamfleta; čini mi se, btw, da je to rečenica koja je najduža od svih, nemam papir pri ruci, nažalost..." ALOOOOOOOO :shock::shock::shock: ma kako mozes ovako da lupetas? Procitaj recenicu jos jednom, i? ajde jos jednom.... tebi se cini da je to...??? mozda i nije ali je haos izvestan??? ne secas se bas ali je to verovatno najduza recenica od...??? kukuuu:shock::shock::shock:
I da ne zaboravim "vlast nad narodom" kako ti to kazes, nije nam ni na kraj pameti! Pa mi smo taj narod. Ne zelimo vlast nad narodom nego narod na vlasti! Dobro si procitao narod, to je isti onaj narod koji je cekao promene, cekao visepartiski siste, koji je cekao 9 mart, koji je cekao 5 oktobar, ceka i danas. E isti taj narod udruzio se u Zemunski pokret i taj narod je resio da stvari uzme u svoje ruke! Iste one na kojima je ostala boja od flajera