total_evil
Početnik
- Poruka
- 43
Nula odbornika je ipak vaša realnost8)

Trigeru, sve si bolji!
Ta tvoja vidovitost dolazi od toga sto si za razliku od nas s i s o tatu?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Trigeru, sve si bolji!
Ta tvoja vidovitost dolazi od toga sto si za razliku od nas s i s o tatu?![]()
Nego dobra ova sto je otvorila ovi temu ili ko je vec to otvorio.Samo se registrovala zbog ove teme,hahahahahah. DelBoy da nisi ti ta Natasha ??![]()
Ma pazi, im'o sam i ja iz moje porodice dobrovoljce...Koji su se hrabro borili za ono što su mislili da je ''srpstvo''...Ovde sam se negativno izrazio naspram šabanarije, koje je tamo išla da bi radila isto što i ovde ,krala, i maltretirala nedužan svet...Sada se potomci te i takve šabanerije + šabanosi došli s' onu stranu ku*če opet po Zemunu, čineći ga ponovo ,kao u 90-im gradom nesigrunim za življenje...па нисам баш сигуран.
сећаш се оних момака у црвеним береткама....богами била је мало прпа-ђоле међу знг редовима, признавали су све и што нису и пре него што их питаш.... али ок ти се тога вероватно не сећаш, био си мали...
Nisam čoveče
A nije se samo ona registrovala da bi pisala ovde, ima ih više i pišu samo na ovoj temi
Doduše ima ovde, na forumu, jedan koji je pisao pod muškim i ženskim nick-om, ali od kad se prolepšalo vreme ne skija više:rolleyes:
sad se praviš lud, kao da ne znaš ko je zimus bio-la SkijašicaKo je taj?? Da nije jedan od moderatora?
rekoh već, ja ću biti taj koji se poslednji smeje:rolleyes:
Velika izlaznost vam ne ide na ruku, znam par ljudi koji su se učlanili, ali neće glasati za vas, nepoznati ste već 200 metara od vašeg naozvi sedišta, propagandni materijal vam je očajan, nosilac liste propali socijalista/radikal.....
nadam se da ti je dovoljno![]()
e pa Trigi, zao mi je sto ces se smeskati sa suzama u ocima kada budes shvatio u kakvoj si zabludi bio i na kakvu si se silu namerio
Propagandni materijal nam je onakav za kakav smo imali pare! Gresaka je bilo, eto i tebi se podkrala![]()
Znaci imali ste samo za propagandni materijal sa gramatickim greskama![]()
total evil, prsti su deo ruke. Nemam pri sebi vaš flajer jer sam ga bacio, a ti ga pročitaj, pa ako ne uočiš gramatički haos, ja ću se potruditi da flajer opet uzmem pa da ti citiram. Ipak sam siguran da ćeš greške naći i sam. Greške koje niko ozbiljan ne pravi. Za I. Klajna znam da je jedan od naših vrhunskih lingvista i nemam pojma da li je politički aktivan, ako si možda na to ciljao.
I ne moraš svaku rečenicu da završiš uzvičnikom.
Nego dobra ova sto je otvorila ovi temu ili ko je vec to otvorio.Samo se registrovala zbog ove teme,hahahahahah. DelBoy da nisi ti ta Natasha ??[/QUOTE
a da nisi ti sin I.K.![]()
Iskreno, ja sam kriv za "materijal sa greskom" ne za greske za to je glavni krivac pijani slovoslagac i neznanje koje se pismo koristi u stampi...![]()
Nego dobra ova sto je otvorila ovi temu ili ko je vec to otvorio.Samo se registrovala zbog ove teme,hahahahahah. DelBoy da nisi ti ta Natasha ??[/QUOTE
a da nisi ti sin I.K.![]()
Ne ali ga poznajem![]()
A od celog tzv "pokreta" tebe i pijanog slovoslagagača našli da radite letak? To pokazuje koliko ste sposobni
Nema veze, 2012. godine možete opet da probate da pređete cenzus, a do tada ćeš naučiti da se materijal pregleda i odobri pre puštanja u štampu:rolleyes:
Citaj kako je napisano. Greska je bila namerna... Zanimljivo je da pominjes "tzv pokret" sto je vokabular pijanog Ljuse? Da nisi i ti bio u prvim redovima kada su '91HDZ organizovali izbornu skupstinu u Zemunu sa doticnim gospodinom?![]()