Zemunska gimnazija

Ne postoji kriterijum u smislu da direktor ili neko slican kaze: "E, ove godine ne primamo nikoga ispod 90 bodova". Postoji samo ogranicen broj ucenika koji mogu da upisu, a od potraznje za odredjenim smerom zavisi koliki ce biti kriterijum. Ako se prijavi 120 ljudi na smer gde primaju 150, svi ce biti primljeni, bez obzira na broj bodova.

Joooooj,koliko puta mora da se objasnjava,hehehehe.... :mrgreen:
Ako udju 150 njih sa 100 bodova,svi mogu da se pozdrave...:bye:
Prime prvih 150 ucenika,poslednji moze da ima i 90 i 70 poena,nije vazno...
Samo vi ucite za taj prijemni,hehehe.... ;):P

Eeeeee,sto niko ne prica,kako je bilo na maturi?? :D:D:D

Hehehe,aaa daaa.... :)
A neki detalji :mrgreen::mrgreen: ???

Jaooo... ne znam sta da ti pricam. Hyatt je neverovatan - videces i sama jednog dana. :) Program vodi Voja Nedeljkovic (izgleda da je on svake godine) a svirao nam je Trio pasaz (valjda se tako zovu, nisam siguran). Prvo kad udjes u hotel, fino te pretresu, pa ti ponude neki koktelcic, valjda kao nadoknadu jer su te pre toga dobro ispipali... Onda cekas neko vreme, dok tvoje odeljenje ne dodje na red za slikanje, pa ulazis u salu. Mi smo dobili neke stolove u cosku pa nas uglavnom nema na snimku :( Anyway, prvih sat vremena su oni isplanirali - tu ide govor direktorke, neka takmicenja u plesu itd, a posle sve ide spontano... Hrana je bila nevidjena ( i morala je da bude, kad smo platili 6000 :) ), pice je bilo jezivo skupo, samo su sokici bili besplatni. Na kraju su naravno devojcice morale da placu uz "A sad adio"- to je da vece ne prodje bez patetike. :) Posle je svako odeljenje otislo na svoju stranu... Eto, otprilike tako je bilo. :D

Sad da mi date reputaciju za ovo :lol:

Jaooo... ne znam sta da ti pricam. Hyatt je neverovatan - videces i sama jednog dana. :) Program vodi Voja Nedeljkovic (izgleda da je on svake godine) a svirao nam je Trio pasaz (valjda se tako zovu, nisam siguran). Prvo kad udjes u hotel, fino te pretresu, pa ti ponude neki koktelcic, valjda kao nadoknadu jer su te pre toga dobro ispipali... Onda cekas neko vreme, dok tvoje odeljenje ne dodje na red za slikanje, pa ulazis u salu. Mi smo dobili neke stolove u cosku pa nas uglavnom nema na snimku :( Anyway, prvih sat vremena su oni isplanirali - tu ide govor direktorke, neka takmicenja u plesu itd, a posle sve ide spontano... Hrana je bila nevidjena ( i morala je da bude, kad smo platili 6000 :) ), pice je bilo jezivo skupo, samo su sokici bili besplatni. Na kraju su naravno devojcice morale da placu uz "A sad adio"- to je da vece ne prodje bez patetike. :) Posle je svako odeljenje otislo na svoju stranu... Eto, otprilike tako je bilo. :D

Sad da mi date reputaciju za ovo :lol:

Jooooj,blago vama...I dokle se ostaje? :mrgreen: Ih,do moje mature ima.... :p Ali proletece,vec zavrsavam prvu,a kao da sam juce krenula... :sad2:
Gde ste isli posle? ;)
Reputaciju obavezno hehe :D

Jooooj,blago vama...I dokle se ostaje? :mrgreen: Ih,do moje mature ima.... :p Ali proletece,vec zavrsavam prvu,a kao da sam juce krenula... :sad2:
Gde ste isli posle? ;)
Reputaciju obavezno hehe :D

Posle smo se malo razdelili, ali je moj razred otisao na Lukas.

lol evo me, sta treba? :)

kako iscrpan izvestaj, migel :D sad znam sta me vrv ceka sledece godine. :confused:
btw kod nas na tabli u pon: zemunska gimnazijo volim te! dusan IV-neko haha jadan :lol:

Otprilike je isto svake godine ;)

Ja sam zavrsila Zemunsku! Kvalitet znanja koji pruzaju profesori nula, drustvo, ako se uvalis sa Zemuncima nula, sve je nula. Tu skolu bi trebalo zatvoriti.

Ni ja se ne slazem... Ali dobro,tvoje misljenje...
Drustvo je definitivno najbolja stvar u Zemunskoj!
Profesori jesu strogi,i ima par kretena,ali vecina je ok...Kod vecine i nesto naucis.....A ako ne naucis,to nije stvar samo u Zemonskoj,ima i u drugim skolama....Takav je skolski sistem u drzavi....
Jos se skola sad i renovira...Napokon....
Bice stvarno najbolja... :D Eto to je moje misljenje...

Back