Zemunska gimnazija

meni Naum ne predaje,meni predaje Snezana Vrsajkov ili tako nesto.......imam i 3 kod nje,za sada,nego sam ovu TROJKU za Krstinog razrednog govorila.......buhahaha.....:mrgreen: (V salim se ja....:mrgreen: )
ja sam drustveni......:mrgreen:ucionica do tebe,ako si ti I-7......:)

ps.a krsta je 3 godina......ne verujem da ce skoro dolaziti o5 na 4um,pa reko da ti ja kazem......

Da, ja sam 1[SUB]7[/SUB], prirodno-matematički smer;)I ja kad sam rekla da ću da upišem zemunsku gimnaziju, htela sam društveni smer, ali sam se predomislila...Htela sam prirodni.Jel puno težak društveni smer?I koje si ti beše odeljenje?

oprostite....jel ima tamo iko 5 iz mate?

E to ne znam ko sve ima 5 iz mate kod drugih profesora...:think:Samo znam da jedna učenica ima 5 kod Nauma.

Heyyy ... ja bix da was pitam kako je na prirodnom smeru .. razmisxljam da upisxem prirodni ili medicinku .... kakwo je drusxtwo, nastawnici, jel mora basxx mnogo da se ucxi ... i to .. pozz .. e i koliko je poena bilo potrebno prosxle godine .. ?

Heyyy ... ja bix da was pitam kako je na prirodnom smeru .. razmisxljam da upisxem prirodni ili medicinku .... kakwo je drusxtwo, nastawnici, jel mora basxx mnogo da se ucxi ... i to .. pozz .. e i koliko je poena bilo potrebno prosxle godine .. ?

Ja sam na drustvenom,ali ove koje znam sa prirodnog ne zale sto su upisali,koliko ja znam....
Nije tesko,ako redovno ucis,profesora ima svakakvih,hehehe....Ima nenormalnih,ali u svakoj skoli ih ima...A ima i dobrih,moram da priznam...
Drustvo..E za to ne moras da brines! ;) Drustvo je naj naj najbolje! :super:

:D

Ako planiras faks posle, onda ti je mnogo bolja varijanta gimnazija. Drustvo ti je super, a i steci ces potrebno znanje, ako se trudis, garantujem. :D

prirodni je katastrofa, drustveni je kolko tolko lakshi, a opet...prve dve godine u zemunskoj ce mi ostati u lepom secanju a posle toga je usledio moj mentalni raspad koji se mogao zaustaviti na samo jedan nacin

i ja vam zelim od srca da se na raspustu odmorite, ispavate, izj.bete (ako ste punoletni, naravno :D ), da odete na neki koncert, da se iskacete, da radite sve sto volite i da se tako odmorni posle vratite u skolu, pa da vam ovaj ostatak godine prodje brzo! :)

Back