*BiBi*
Aktivan član
- Poruka
- 1.376
E jel predaje Ilija nekom matematiku...........Ako on uopste i predaje....???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni Naum ne predaje,meni predaje Snezana Vrsajkov ili tako nesto.......imam i 3 kod nje,za sada,nego sam ovu TROJKU za Krstinog razrednog govorila.......buhahaha.....(V salim se ja....
)
ja sam drustveni......ucionica do tebe,ako si ti I-7......
ps.a krsta je 3 godina......ne verujem da ce skoro dolaziti o5 na 4um,pa reko da ti ja kazem......
oprostite....jel ima tamo iko 5 iz mate?
Heyyy ... ja bix da was pitam kako je na prirodnom smeru .. razmisxljam da upisxem prirodni ili medicinku .... kakwo je drusxtwo, nastawnici, jel mora basxx mnogo da se ucxi ... i to .. pozz .. e i koliko je poena bilo potrebno prosxle godine .. ?
uuuuu....![]()
Heyyy ... ja bix da was pitam kako je na prirodnom smeru .. razmisxljam da upisxem prirodni ili medicinku .... kakwo je drusxtwo, nastawnici, jel mora basxx mnogo da se ucxi ... i to .. pozz .. e i koliko je poena bilo potrebno prosxle godine .. ?
prirodni je katastrofa, drustveni je kolko tolko lakshi, a opet...prve dve godine u zemunskoj ce mi ostati u lepom secanju a posle toga je usledio moj mentalni raspad koji se mogao zaustaviti na samo jedan nacin
ne, josh gore...pisem vam iz druge skole.
u 3. šminkersku....tamo ima devojčicaaa...
![]()