Zemunska gimnazija

Inace sad za ove malo "iskusnije" hahahaha........
sta mi drug rece da moras da se upisujes i u drugu godinu??????????

tako je u svim srednjim skolama. Posto srednja nije obavezna, oni ne znaju da li ti zelis da nastavis dalje skolovanje i posto ima takvih budala ti moras da se upisujes u drugu, trecu i cetvrtu godinu posebno. Ali, nije to nista posebno... Nemas sta sad da polazes i da donosis koje kakva dokumenta.

tako je u svim srednjim skolama. Posto srednja nije obavezna, oni ne znaju da li ti zelis da nastavis dalje skolovanje i posto ima takvih budala ti moras da se upisujes u drugu, trecu i cetvrtu godinu posebno. Ali, nije to nista posebno... Nemas sta sad da polazes i da donosis koje kakva dokumenta.

da ja sam znala za to,nego mi on rece da je to sada uskoro,a nasa razredna kakva je nije nam ni rekla ni kada su svedocanstva a ne nesto drugo
straaasno

tako da ja NJIH pitam jel oni znaju kada je to i gde i bla bla bla.......:mrgreen::mrgreen:

@pricalica
:cao: sta ima novo? kako su ove tvoje prosle? :mrgreen:

niko nije isprobao ovog smajlija :per: xD
ma, dobro su moje...prošle razred :lol: starija je sad u vrnjačkoj banji do nedelje, a mlađa paje po gradu sa nekim džiberima, Bože sačuvaj...od 1.8. idemo na more.

@mikelo: ne boj se za raspust, bre....godine su takve da ti više i neće biti potreban raspust od 2 meseca...smorio bi se skroz.

Poslednja izmena:
moguce za iliju..a za ostale profesore nemam pojma, ja sam u drugoj smeni.

@pricalica
ma vazno da su prosle da mogu na more :)
a ovo za raspust je tacno, ja sam u bedaku kad nemam sta da radim... i sad sam se smorila posle 3 dana blejanja. :confused:

Back