oZZy*[^]
Početnik
- Poruka
- 31
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sinoc..nisam..sto?![]()
pa bila neka devojka koja se zove tijana i sedela je u krilu nekog simpatičnog momka i ima lik kako je tebe zamišljam i izašla u bloku 45...pa zato....![]()
avaj! to nisam bila ja..drugi put..pa bila neka devojka koja se zove tijana i sedela je u krilu nekog simpatičnog momka i ima lik kako je tebe zamišljam i izašla u bloku 45...pa zato....![]()
haha pokushavam da zamislim tu scenu xD a i vi matora stvarno nemate pametnija posla nego se vozate okolo tramvajima i prisluskujete zaljubljene parove? pa gde to ima![]()
inace, sinoc je u biblioteci sveti sava u zemunu drzao predavanje prof dr vladeta jerotic..e sad ne znam ko je od vas cuo za njega..mozda i samo pricalica..elem, ja vec neko vreme hocu da idem na neko njegovo predavanje..i eto julija (veronauka) nas je odvela. bilo je odlicno, ja sam odusevljena. od sada cu cesce da idem![]()
e ljudi,da nema profesora Boska (srpski) ja nemam pojma sta bi radila..............mislim da bi se premestila,majke mi............pored toga sto sam dobila 5 iz pismenog,cowek tako zna da was uwuce u pricu..........swaka mu cast............![]()
ma da@Tix
Je li?Negde pre pocetka moje smene, je l' tako? Isao sam da se vidim sa jednom drugaricom koju nisam video sto godina i onda kad je ona otisla, meni bilo glupo da se vracam kuci na 15 minuta, pa sam izblejao oko skole jedno pola sata...Smrzao sam se kao .....
ma dadelovao si zamisljeno..ili zabrinuto, zbog hladnoce xD trebalo je da cekas U skoli
![]()
ma dadelovao si zamisljeno..ili zabrinuto, zbog hladnoce xD trebalo je da cekas U skoli
![]()
kako ste slatki
![]()
kako ste slatki
![]()
Tanjica? ahh zena je legenda...ona nije dobar istorichar, ona je NAJBOLJI ISTORICHAReminentna je zena hah.....Znaci kod nje juce u proseku na svakih 25 sekundi aplauzi, smeh, ludnica
ono je cirkus, BUKVALNO.nemamo slonove al imamo gavrana
Ranije nije bila takva, a evo posle dve i po godine...ma to je fenomen
pominje muslimane, i kaze: "ja bas danas obukla zeleno, al nema to veze s gradivom."![]()
Boze, kako mi je zao sto mi ta zena nije drzala nijedan cas istorije...