munza
Početnik
- Poruka
- 18
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li ga neko poznaje? Vazno je!![]()
bokte, pa taj klačar nije baš pri sebi, a?
Pa ima ih nekoliko. Jedan je moj ortak...
Mislim da je Stamenković. Ortakinja ga upoznala na žurci i skroz odlepila.
![]()
a i devojke, bogami...
Koliko poena treba za drustveni smer?
hvala unapred na odgovoru![]()
Prosle godine,kad sam ja upisivala,mislim da je poslednji koji je upao u zemunsku na drustveni imao oko sedamdeset i nesto....
Ali mislim da ce ove godine malo da dignu kriterijum....trebalo bi....
pa prvo su poceli da je trebalo 90 za drustveni i 76 ili tako nesto za prirodni,ali su onda pomerili granice za nas (drustveni) je trebalo oko 74 a za prirodni su podigli i trebalo je oko 83,4.....tako nesto
pa prvo su poceli da je trebalo 90 za drustveni i 76 ili tako nesto za prirodni,ali su onda pomerili granice za nas (drustveni) je trebalo oko 74 a za prirodni su podigli i trebalo je oko 83,4.....tako nesto
Pa ne pomera skola granice, nego "potraznja" za skolom. Ako ZG prima, na primer, 150 djaka na prirodni, onda je granica onaj broj bodova koliko ima sto pedeseti na listi![]()
To kontamo,zato i kazemo da bi trebalo da si digne malo granica ove godine,valjda ce "potraznja" biti veca....Nema kud nize....Ipak je gimnazija....I to jedna od jacih...![]()
aaa...sry sto spamujem xDD..al nemam gde da trazim drugde...xD...jel ima neko prevod XXI lekcije iz lat (I god)...ono sa onom vojskom...sutra odg...poslednji dan... a nemam blage ...xDDDD...E, Jeko,Anja...kad imate pismeni (iz lat) ?
Hmm izgleda latinski svakome problem...
PS. Nisam iz zemunske
Hmm,ja sam prva godina opste gimne,obozavam latinski i imam 5 tj.to mi je omiljeni predmet,tako da mi je najmanji problem.Imam istu tu knjigu,nemam prevod,ali mogu da ti prevedem i postujem prevod ovde u temu,ako zelis--da...latinski je uzass..... da nemas ti mozda prevod XII lekcije...nemam vise gde da trazim...?
.... mi imamo onu slikovnicu od knjige...
![]()