Zemunska gimnazija

Kako sta je? Pa jesi ti cula za Dzokera iz novog Betmena?
Culture%20Shock%20-%20The%20Joker-thumb.jpg
On je nova ikona svetske kulturne bastine. :lol: E sad, ja sam uveren da je Vjerica Radeta (poznata vestica iz SRS), zapravo, Dzoker! To sto vidis na avataru je ona sa maskom. :D
hahahaha :lol::lol:
dada, nego nisam prepoznala vjericu XD bas je krasna zena :neutral:
:)

A meni je chudno shto nisam ja bio taj koji je trchao u zemunsku bolnicu da vodi na ushivanje xD Za sve shto se deshavalo ja sam bio tu da nosim i vodim do bolnice :lol:

***, dosla su vremena kada moras da pustis i male ljude (profesore) da obavljaju te plemenite duznosti;). a danas si,izgleda,zamalo imao priliku da opet posetis zemunsku al ***:D...

a inace, likuta nema skoro nikakve sanse da ostane sa prstom posto su ta tkiva pocela da joj odumiru. a valjda sutra ide na neku operaciju...
a inace(opet:D), nije trcala s njim nego je pocela da se smeje posto nije mogla da poveruje da je to njen prst. au. los trip.

Danas se kroz skolu ponovo provlacio jedan trac, a kako je moje odeljenje puno tracara, brzo je i do nas stigao. Naime, prica se da cemo drugo polugodiste, zbog renoviranja skole, ici u neku drugu skolu, mozda na Galenici ili tako nesto. Prica je dodatno podgrejala i biologicarka, koja nije htela da daje komentare, nego je sa nekim tajanstvenim osmehom rekla da pitamo direktorku.

45-ice idu na svakih 12 minuta, 82 na svakih 18,dok 611 ide na svakih 20,ali je zato najbrzi.

:hahaha::hahaha::hahaha:
jooooj,sad se setih..........Anja i ja smo jednom tu famoznu 45 cekale tako dugo......i sta nam se na kraju desilo,prosla su 3 druga busa,ali mi kao cekamo 45,i onda se Anja proseta do one table i nakon pola sata cekanja,procita sta je pisalo tamo...........45 su tih dana bile skroz otkazane(uopste nisu isle!!!!!!!!!) Mi.......:otkacio::otkacio::otkacio:......i udjemo u 83.........PS.Tog dana smo promenile 9 autobusa,jos je padala neka kisa,mi bez kisobrana,kretale smo se bukwalno swe wreme Zemun-NBG-Zemun-NBG-Zemun-NBG..........i kad nam je inspekcija usla u 8 autobus......................ZNACI DOBRO JE ONA ZENA OSTALA ZIWA,MALO MI JE FALILO DA SKOCIM NA NJU..............jos kad je krenula da nam s*re da nemoguce da imamo 15 godina,jer izgledamo starije.....................:evil::evil::evil: :evil: :evil:.............Anja je samo pocela da se smeje..........a ja se izgubila,ne werujem sta prica!!!!!!!!!!!:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

:hahaha::hahaha::hahaha:
jooooj,sad se setih..........Anja i ja smo jednom tu famoznu 45 cekale tako dugo......i sta nam se na kraju desilo,prosla su 3 druga busa,ali mi kao cekamo 45,i onda se Anja proseta do one table i nakon pola sata cekanja,procita sta je pisalo tamo...........45 su tih dana bile skroz otkazane(uopste nisu isle!!!!!!!!!) Mi.......:otkacio::otkacio::otkacio:......i udjemo u 83.........PS.Tog dana smo promenile 9 autobusa,jos je padala neka kisa,mi bez kisobrana,kretale smo se bukwalno swe wreme Zemun-NBG-Zemun-NBG-Zemun-NBG..........i kad nam je inspekcija usla u 8 autobus......................ZNACI DOBRO JE ONA ZENA OSTALA ZIWA,MALO MI JE FALILO DA SKOCIM NA NJU..............jos kad je krenula da nam s*re da nemoguce da imamo 15 godina,jer izgledamo starije.....................:evil::evil::evil: :evil: :evil:.............Anja je samo pocela da se smeje..........a ja se izgubila,ne werujem sta prica!!!!!!!!!!!:rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Jeste li to cekale u Ugrinovackoj?

Ja nemam povlasticu od oktobra,novembra proshle godine,kada su mi je ukrali.Jednostavno me niko ne smara,a nemam je.Jednom mi je prishao onaj zrikavi shto ulazi na stanici prekoputa starog merkatora,i samo sam mu rekao da su mi je ukrali i produzio je! :D

Back