DAFFYmare
Početnik
- Poruka
- 6
Why so serious? XD
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A meni je chudno shto nisam ja bio taj koji je trchao u zemunsku bolnicu da vodi na ushivanje xD Za sve shto se deshavalo ja sam bio tu da nosim i vodim do bolnice![]()
dada, nego nisam prepoznala vjericu XD bas je krasna zenaKako sta je? Pa jesi ti cula za Dzokera iz novog Betmena?On je nova ikona svetske kulturne bastine.![]()
E sad, ja sam uveren da je Vjerica Radeta (poznata vestica iz SRS), zapravo, Dzoker! To sto vidis na avataru je ona sa maskom.
hahahaha![]()
A meni je chudno shto nisam ja bio taj koji je trchao u zemunsku bolnicu da vodi na ushivanje xD Za sve shto se deshavalo ja sam bio tu da nosim i vodim do bolnice![]()
45-ice idu na svakih 12 minuta, 82 na svakih 18,dok 611 ide na svakih 20,ali je zato najbrzi.
45-ice idu na svakih 12 minuta, 82 na svakih 18,dok 611 ide na svakih 20,ali je zato najbrzi.
jooooj,sad se setih..........Anja i ja smo jednom tu famoznu 45 cekale tako dugo......i sta nam se na kraju desilo,prosla su 3 druga busa,ali mi kao cekamo 45,i onda se Anja proseta do one table i nakon pola sata cekanja,procita sta je pisalo tamo...........45 su tih dana bile skroz otkazane(uopste nisu isle!!!!!!!!!) Mi.......tkacio:
tkacio:
tkacio:......i udjemo u 83.........PS.Tog dana smo promenile 9 autobusa,jos je padala neka kisa,mi bez kisobrana,kretale smo se bukwalno swe wreme Zemun-NBG-Zemun-NBG-Zemun-NBG..........i kad nam je inspekcija usla u 8 autobus......................ZNACI DOBRO JE ONA ZENA OSTALA ZIWA,MALO MI JE FALILO DA SKOCIM NA NJU..............jos kad je krenula da nam s*re da nemoguce da imamo 15 godina,jer izgledamo starije.....................
![]()
![]()
.............Anja je samo pocela da se smeje..........a ja se izgubila,ne werujem sta prica!!!!!!!!!!!
![]()
e, hvala, nisam to znala. ja se uvek svercujem, ali me gotovo nikad ne izbaceLjudi,skapirajte da sama kontrola ne moze da vam uzme podatke,vec samo da vas izbaci iz autobusa.Lichne podatke vam mogu uzeti samo uz prisustvo policajca.![]()
ma ne znam kako se zowe,ali ona ulica,pre MOC-a (Zemunskog).......isle smo do silerowe.........Jeste li to cekale u Ugrinovackoj?
Ljudi,skapirajte da sama kontrola ne moze da vam uzme podatke,vec samo da vas izbaci iz autobusa.Lichne podatke vam mogu uzeti samo uz prisustvo policajca.![]()
82 i 611 ne idu kod mene, a iskustva sa magic number 45 su mi tragicna. Vise puta sam njime dolazio u taj vas blok i svaki put sam kasnio. Poslednji put sam 55 minuta cekao da naidje jedan primerak te vrste...
e, hvala, nisam to znala. ja se uvek svercujem, ali me gotovo nikad ne izbace![]()
45 baš ide često, nemoj zezati....![]()
imam primerke u kući...jurim ih da izvade povlasticu - neće.![]()