oZZy*[^]
Početnik
- Poruka
- 31
Ko je vama razredna? Kako se zoves?
Razredna nam hemicarka,zovem se Arion,znas me 100% iz vidjenja,imas msn?
kako se ti zoves?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ko je vama razredna? Kako se zoves?
oZZy*[^];7665414:Razredna nam hemicarka,zovem se Arion,znas me 100% iz vidjenja,imas msn?
kako se ti zoves?
hehe...ma mi swe iz prwo pet pishemo owe poruke...a ja sam nam naprawila profil...ana...werowatno si me wideo...
e ja nema teorije da izwalim po imenu..kako ti bre izgledash???:???:
imam...ja..ostale msm da nemaju...i_lowe_u@hotmail.com
@ Tijana
Jel ona kafana Isus?
Inache,shto se tiche manifestacija,mogu sam da kazem da uchestvujemo,a ako vam ishta vishe kazem ubice me.Sve je pod velom tajne dok ne vidite.![]()
@migel
namucili ste lika. rekao nam je da mu je ekskurzija bila nikad gora. e kakav je on za ocenjivanje i to?
e, onda nema sanse da omane XDNe smem nishta da pricham,videcesh i sama!Ne idemo u shkolu do 15.-og,ali zato svaki dan radimo!
@migel
znam, culi smo sve o tom liku. cak i da je bio u zatvoru u nekoj celiji go i bosako je verovati srpkinji XD hvala ti, izvestaj je vise nego dobar.
sad bih ti dala reputaciju al ne znam kolko toga moze XD
Nismo mi krivi...bar ne svi. Njemu je ex propala, jer mu ju je jedan bilde iz odeljenja upropastio. Crtao grafite po Pragu, pa ga uhapsili i tako... Sto se tice njega kao profesora, mislim da posle tri casa svi skontaju da nista ne kontajui prestanu da ga slusaju. Posle ti najavi kontrolni nedelju ili dve unapred i samo sa kontrolnih i imas ocene, osim ako ne propustis kontrolni. E, onda odgovaras na sledecem casu. Na kontrolnom su ti samo "zadaci" (bar je nama tako bilo prve tri godine, sad u cetvrtoj ce nam biti i teorija), a kada odgovaras, prvo te pita teoriju i ako znas sve, to je trojka, a onda radis dva zadatka, jedan laksi, za 4, pa ako znas, onda jedan tezi, za 5. Je l' dovoljno detaljno?
![]()
XD ma nije kaljevicka, knezevicka. a znam da je kaljevicka prsotina, uvek ima neke tripove sa svecama. za svaku priredbu hoce da mi iz hora drzimo svece sa nekim drzacima i trakicama, lol XDMa, dobro, to su profesori malo preterali, da vas zaplase. Bio je jednu noc u pritvoru, u stanici, a ne u zatvoru i nije bio go i bos.Koja je to srpkinja? Garant Kaljevicka...
jao, mikelo...kako je ovo napisano, sve mi se pobrkalo.....![]()
Jel neko MONDO chater?
Uh,sutra idemo na 2 dana u Sokobanju, i penjemo se na Rtanj!![]()
Uh,sutra idemo na 2 dana u Sokobanju, i penjemo se na Rtanj!![]()
heh, pa ona je oduvek bila hipi, strawberry fields foreverPricalice, prelazimo li to u neku hipi-fazu?
ma jok, nisam nikad ni izlazila iz nje...zato tako prođoh u životuPricalice, prelazimo li to u neku hipi-fazu?