Zemunska gimnazija

oZZy*[^];7665414:
Razredna nam hemicarka,zovem se Arion,znas me 100% iz vidjenja,imas msn?
kako se ti zoves?

hehe...ma mi swe iz prwo pet pishemo owe poruke...a ja sam nam naprawila profil...ana...werowatno si me wideo...
e ja nema teorije da izwalim po imenu:)..kako ti bre izgledash???:???::confused:
imam...ja..ostale msm da nemaju...i_lowe_u@hotmail.com

@ Tijana

Jel ona kafana Isus? :lol:

Inache,shto se tiche manifestacija,mogu sam da kazem da uchestvujemo,a ako vam ishta vishe kazem ubice me.Sve je pod velom tajne dok ne vidite. ;)

hahahaha!! nije kod isusa XDXD otkud ti znas kafane po 45om? :D isus je majka XD

:) dobro de, samo da nije ponovo ono s narkomanijom. :p vi cete isto i u skoli i u madlenijanumu? ste dobili neke dane odsustva iz skole? mi valjda imamo 15 :p

@migel
namucili ste lika. rekao nam je da mu je ekskurzija bila nikad gora. e kakav je on za ocenjivanje i to?

@migel
namucili ste lika. rekao nam je da mu je ekskurzija bila nikad gora. e kakav je on za ocenjivanje i to?

Nismo mi krivi...bar ne svi. Njemu je ex propala, jer mu ju je jedan bilde iz odeljenja upropastio. Crtao grafite po Pragu, pa ga uhapsili i tako... Sto se tice njega kao profesora, mislim da posle tri casa svi skontaju da nista ne kontaju :D i prestanu da ga slusaju. Posle ti najavi kontrolni nedelju ili dve unapred i samo sa kontrolnih i imas ocene, osim ako ne propustis kontrolni. E, onda odgovaras na sledecem casu. Na kontrolnom su ti samo "zadaci" (bar je nama tako bilo prve tri godine, sad u cetvrtoj ce nam biti i teorija), a kada odgovaras, prvo te pita teoriju i ako znas sve, to je trojka, a onda radis dva zadatka, jedan laksi, za 4, pa ako znas, onda jedan tezi, za 5. Je l' dovoljno detaljno? :D

Ne smem nishta da pricham,videcesh i sama! :P Ne idemo u shkolu do 15.-og,ali zato svaki dan radimo!
e, onda nema sanse da omane XD

@migel
znam, culi smo sve o tom liku. cak i da je bio u zatvoru u nekoj celiji go i bos :lol: ako je verovati srpkinji XD hvala ti, izvestaj je vise nego dobar. :D sad bih ti dala reputaciju al ne znam kolko toga moze XD

Poslednja izmena:
@migel
znam, culi smo sve o tom liku. cak i da je bio u zatvoru u nekoj celiji go i bos :lol: ako je verovati srpkinji XD hvala ti, izvestaj je vise nego dobar. :D sad bih ti dala reputaciju al ne znam kolko toga moze XD

Ma, dobro, to su profesori malo preterali, da vas zaplase. Bio je jednu noc u pritvoru, u stanici, a ne u zatvoru i nije bio go i bos. :D Koja je to srpkinja? Garant Kaljevicka...

Nismo mi krivi...bar ne svi. Njemu je ex propala, jer mu ju je jedan bilde iz odeljenja upropastio. Crtao grafite po Pragu, pa ga uhapsili i tako... Sto se tice njega kao profesora, mislim da posle tri casa svi skontaju da nista ne kontaju :D i prestanu da ga slusaju. Posle ti najavi kontrolni nedelju ili dve unapred i samo sa kontrolnih i imas ocene, osim ako ne propustis kontrolni. E, onda odgovaras na sledecem casu. Na kontrolnom su ti samo "zadaci" (bar je nama tako bilo prve tri godine, sad u cetvrtoj ce nam biti i teorija), a kada odgovaras, prvo te pita teoriju i ako znas sve, to je trojka, a onda radis dva zadatka, jedan laksi, za 4, pa ako znas, onda jedan tezi, za 5. Je l' dovoljno detaljno? :D

jao, mikelo...kako je ovo napisano, sve mi se pobrkalo.....:lol:

Ma, dobro, to su profesori malo preterali, da vas zaplase. Bio je jednu noc u pritvoru, u stanici, a ne u zatvoru i nije bio go i bos. :D Koja je to srpkinja? Garant Kaljevicka...
XD ma nije kaljevicka, knezevicka. a znam da je kaljevicka prsotina, uvek ima neke tripove sa svecama. za svaku priredbu hoce da mi iz hora drzimo svece sa nekim drzacima i trakicama, lol XD

Vratili smo se i bilo je super! :)

Vreme nas bash i nije posluzilo pa smo ishli samo na Ozren,a obilazak Sokograda i penjanje na Rtanj je otpalo.Odseli smo u nekim vilama:Zorica,Sneza,i josh neka.Ja sam bio u Snezi i skroz sam zadovoljan,sobe su sve nove i vidi se da je arhitekta ceo prostor osmislio i popunio.Chak mislim da nisu stare vishe od 8-9 meseci.

Resio sam da vise ne ucim. Obicno kad imamo kontrolni iz mate, ja se odvalim i dobijem 3-4. Proslog vikenda jedva da sam pipnuo i uradio sam kontrolni za 15 minuta i ocekujem 5. :D Ruskinja me danas smarala da idem na takmicenje. U sustini, ja bih voleo da idem na to takmicenje, ali ne bih da moram sa Koviljkom da provodim vise vremena nego sto je obavezno...

Poslednja izmena:
  • Podržavam
Reactions: tix

Back