Zemunska gimnazija

Tema je donekle ochishtjena od nepotrebnih poruka, prepirki, gluposti.
Otvaram temu uz upozorenje da tje se postovi koji sadrzhe nepotrebne komentare brisati bez predhodnog obaveshtenja, a potom davati kazneni poeni korisnicima. Drago mi je da smo se razumeli.

Slazem se sa moderatorom. Dakle ubuduce manje zajebancije i bespotrebnih postova.
Nastavljamo lepo nasu konverzaciju, tema je KLACHAR VS KOVILJKA
sta mislite, u ultimate fightu ko bi koga opeglao? naravno ne peglaju se fizicki vec svojim mocima kojima truju umove nevinoj deci kojoj predaju

dobio sam upozorenje za spam....:|...evo drugovi ja se izvinjavam
a da ne bude i ovo spam izjavicu.....:???: :???: :???:.......ala je dobar onaj nash shkolski hor (tix,ne lozhi se zbog ovoga,ovo sam izjavio samo da mi i ovaj post ne bude spam :twisted: )

Koviljka je krsti u osnovnoj predavala tix ;)
ma da, i meni je predavala :roll: :lol: =)
dobio sam upozorenje za spam....:|...evo drugovi ja se izvinjavam
a da ne bude i ovo spam izjavicu.....:???: :???: :???:.......ala je dobar onaj nash shkolski hor (tix,ne lozhi se zbog ovoga,ovo sam izjavio samo da mi i ovaj post ne bude spam :twisted: )
:lol: :lol: ma znam ja da smo najjachi :lol: 8-)
vidim primenjujesh moju tehniq kombinovanog spama sa shkolskim stvarima 8-)

ako smem da primetim, bash smo dosta domacih zadataka dobili za raspust. bedak...

stvarno??? :shock: come on, you can't be serious :roll:

fora je shto ne mogu da napishem ovo roll a da ne napishem posle toga lol. mislim zamislite osobu koja stvarno onako prevrne ochima :lol: a slatko je :)
i od tebe chovek mozhe neshto da nauchi :lol:...nisi ti bash toliki drushtvenjak :lol:
da poono domaceg sam i ja dobio...tj neki ispredavali celu oblast pa najavili kontrolne posle raspusta :roll:
nisam toliki drushtvenjak? hvala. :lol:

jao a najgori mi je onaj domaci iz geografije...mislim on stvarno oceqje da cemo mi to da radimo :roll: i to zadao za drugi cas posle raspusta :roll:

Back