Zemunska gimnazija

Ljudi meni rekli da je nasa razredna hemicarka dusanka trazila da se odlozi sednica za cetvrtak a to je za mene SMRT! A ko ce nju da bije? Meni i ona ide na zivce,kao i vecini 1/7 i 1/8. Za nju makar znamo gde zivi...

aha, ja moram da uchim likovno da ne bih imala keca :lol: znachi neverica... :lol: e it's me, u chetvrtak u 7 i 15, dolazish? :)
oxpode...umri :evil: :D
Chika Vazic:
Joj,to znachi izlazak sa drndarinog chasa,a to je malo teze. Pa shto ja znam,mogao bih krug,moze biti al ne mora da znachi.
pa jesi supermen il nesi? :lol::P:lol:
tezhak ti je krug... :?

Meni isto. Sve sto sam mislila da cu imati lose ocene bolje su od onih za koje sam mislila da cu imati odlicne. I to me glupa engleskinja zeznula,videce ona svoga boga,kad je se docepam ima da je .... necu da zavrsim jer biste se ispovracati ako bi ste zamislili scenu. I tako ode sve u propast,a ja sad namerno necu da se trudim ni iz jednog vise predmeta,a imam da odgovaram bar jos 6 komada,al me bas briga,za mene je ovo polugodiste zavrseno,hvala lepo!

I da,prassee je 4.20!!! Ojsa! ;)

Ustwari,widecemo engleski tommorow.... brrrr.....Cruella de Ville.... :roll:

btw,Wazzicu,ukradoh wam sundjer danas,just to knowh... :razz: :-P

@Naza
Drzzi se ti laka.... :D

E,inache,tuzzicu gimnaziju shto drzze polomljen inwentar u uchionicama,juche mi se neka dashchica od stolice zabola u nogu,wadili su mi je pola sata!!! :mad: :(
.....mada ne werujem da was to zanima.... ;)

Jbg,pa dobro nije tezak krug. A jel dosadno da pevam vino noci,mada bi mom glasu najvishe legao van gog
ne znam bash...ma, sa tvojim glasom...mozh da pevash shta ocesh :lol: :D
mikelo90:
:lol: :lol:
pričalica:
E, Trebalo je Fon
:lol:
bravo migel za prosek :) svi smo mi malo evil :idea::lol: evo i matora...ko zna shta pije 8-) a nece da kazhe :P
pričalica:
da, da...razumem ja to. pozdrav i za tix.
a krsta - ignoriše, a?
poz od tix za matoru. :D (chek, kako sad da te zovemo?:-?:)) i chestitam za dete! :D
krsta ko krsta :roll: shta ce drugo nego da ignorishe :lol: :P ma ima chovek shtogod pametnije da radi :)

kad su nama skraceni chasovi? u petak ili i sutra? poshto sam chula razne verzije :?
inache, chestitam svima shto smo zavrshili s uchenjem za ovo polugodje :D:D
bice bolje u drugom :D...

Back