причалица
Buduća legenda
- Poruka
- 45.096
hvala na lepim željama. znam da će biti dobro....što i vama želim.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
shto bzv ako se ranije raspustate? to zbog katolickog bozica, huh?..Depressed_Boy:Blago vama, vama su zakljucene ocene, dok mi iz Vojvodine se jos i ranije raspustili, a bzvz skroz...
Chika Vazic:Ispravka,krug![]()
bogami, nesto se opasno sprema
karaoke su bile bzv shto se pesama tice, bolje je bilo prosli put 8-)
vazic je pak bio odlicanosvetlao obraz
miris baruta najednom poche da se shiri
...bojim se da karaoke nece dobiti josh jednu shansu
i tako...
nice...meni ce ovaj raspust da prodje popriclino cudno...ne idem nigde na zimovanje, jer se nisam dogovorio sa drustvom, a mozda odem u bosnu kod rodbine, ali u tom slucaju ne bih video drugaricu koja dolazi na raspust iz Norveske...dilema:?
Norveska? a jel ona norvezanka ili tamo zivi? Uostalom, neka ti tix isprica o mojim avanturama sa skandinavkama![]()
![]()
![]()
zapravo nije ih bilo, al je to jedino sto bih voleo da je bilo![]()
jos kad krenu sa onim : guten dag, ja , guzen minuten...itd![]()
bas im je sexy jezik
Inace ja nemam pojma sta da radim za raspust, jescu, spavacu, igracu pes i izlaziti malo napolje....
noooooKr$t@:Norveska? a jel ona norvezanka ili tamo zivi? Uostalom, neka ti tix isprica o mojim avanturama sa skandinavkama
zapravo nije ih bilo, al je to jedino sto bih voleo da je bilo
jos kad krenu sa onim : guten dag, ja , guzen minuten...itd bas im je sexy jezik
Inace ja nemam pojma sta da radim za raspust, jescu, spavacu, igracu pes i izlaziti malo napolje....
Norveska? a jel ona norvezanka ili tamo zivi? Uostalom, neka ti tix isprica o mojim avanturama sa skandinavkama![]()
![]()
![]()
zapravo nije ih bilo, al je to jedino sto bih voleo da je bilo![]()
jos kad krenu sa onim : guten dag, ja , guzen minuten...itd![]()
bas im je sexy jezik
Kr$t@:znam ja, gledao sam na filmovima
migel je patriota, njemu su srpkinje najlepshemikelo90:svidjaju ti se skandinavke i njihov jezik :shock:![]()
Pa da skandinavke sine, fazon sve su ono visoke plave plave ochi itdklaudiju sifer tamo na svakom koraku mozes da nadjes....
znam ja, gledao sam na filmovima
Inace, najjaci rad odgovaram ja likovno za 4 i nisam bas nesto ucio minijature. I on me pita : Sta su to minijature i primeri....ja kao : pa ne znam, nisam to bas ucio. on kaze : dobro, nesto drugo cu da ti postavim....autori gotickih minijatura??
I ja se tu smorim i krenem da se raspravljam nesto....i onda posle uzeo da me pita katedrale po sloveniji...to sam fala bogu znao
al majq mu, tebi vishe lezhe neke shvedjanke od norvezanki
migel je patriota, njemu su srpkinje najlepshe
ne brate nije to zato shto smo drushtvenjaci, nego zato shto je profesor...poseban.moramo da znamo i kojim su bojama bile oslikane tavanice katakombi (plava i crvena
)...to je meni vrhunac. fora je shto ja imam 2 iz likovnog, a znam vecinu gradiva. to je zato shto nemam originalne ispade. lik gotivi kad se neko dere na njega. i fora daje 'negativne ocene' kad neko ne zna kako se u gotici transept pomera u odnosu na romaniq.
mogu da pishem knjigu i drzim govore o njemu na trgu jbt
bolj da nisiOxpod:vas lik iz likovnog onaj sto je uvek u crnom??ko emo??
vido sam ga pre neki dan
e bash tako. a mnogo se lozhi na dechake. evo zna krstaneke "akcione svedjanke" :-D
of course
malko sado-mazo, a?
bolj da nisida, to je taj emo
e bash tako. a mnogo se lozhi na dechake. evo zna krsta![]()
a fora lik je postao senzacija u nashoj smeni, ljudi vode rasprave o njemu gde god se okrenesh
![]()
i, jel znash neshto shto mi ne znamo?Da ,obavezno pre dramske prochavrljamo koju o njemu![]()
naravno. al fora je shto je on tako prosechno neobichanKr$t@:pa to njemu i jeste cilj
daj bre krdzo pa nis' morao da budesh tako ochajanLJUDI DANAS MI JE RODJENDAN
ajd sad krenite sa cestitkama, samo polako nemoj se gurate, svi cete dodjete na red![]()
jedno z je sasvim dovoljno, slozhicesh se 8-) jej, dochek. :? jbt gde god izadjem, cvrche one pokvarene igrachke sa bozhicnim pesmicama.Mao Tze Tyng:dezz(a beshe ne volish 2 z ? ) bisko :razz: evo kao sad idem da spavam da se odmorim za sootrashnju noc :-?:razz: i tako....vidim vratila si devojchuru na avat'r.....