Zemunska gimnazija

Srecan put matora! Lep provod! :D Vazhicu, pa daj odluchi se vishe, nemoj da bude ko proshli put da te saseku, to nije bilo fer! :( xexe...nadam se da cemo ovaj put moci da uzhivamo u tvom predivnom i ocharavajucem glasu ;)

:lol: bogami, nesto se opasno sprema

karaoke su bile bzv shto se pesama tice, bolje je bilo prosli put 8-)
vazic je pak bio odlican ;) osvetlao obraz
miris baruta najednom poche da se shiri
...bojim se da karaoke nece dobiti josh jednu shansu

i tako...

:lol: bogami, nesto se opasno sprema

karaoke su bile bzv shto se pesama tice, bolje je bilo prosli put 8-)
vazic je pak bio odlican ;) osvetlao obraz
miris baruta najednom poche da se shiri
...bojim se da karaoke nece dobiti josh jednu shansu

i tako...

au sine...to je * bacio dimnu bombu ispred skole tamo kod ulaza vido sam...i was told da je dim napunio celu salu pa ste bili primorani da izadjete...ja sam izas'o oko 8...

Jao,hvala svima na kritikama,samo niko nije bacao cvece,to mi je zao. Al kako sam se ispalio na prvoj pesmi,program tvog kompjutera,zamolili me da odradim onaj mushki deo a ja nisam znao kad da uletim :lol:

nice:D...meni ce ovaj raspust da prodje popriclino cudno...ne idem nigde na zimovanje, jer se nisam dogovorio sa drustvom, a mozda odem u bosnu kod rodbine, ali u tom slucaju ne bih video drugaricu koja dolazi na raspust iz Norveske...dilema:?

nice:D...meni ce ovaj raspust da prodje popriclino cudno...ne idem nigde na zimovanje, jer se nisam dogovorio sa drustvom, a mozda odem u bosnu kod rodbine, ali u tom slucaju ne bih video drugaricu koja dolazi na raspust iz Norveske...dilema:?

Norveska? a jel ona norvezanka ili tamo zivi? Uostalom, neka ti tix isprica o mojim avanturama sa skandinavkama :D :D :D
zapravo nije ih bilo, al je to jedino sto bih voleo da je bilo :D :D
jos kad krenu sa onim : guten dag, ja , guzen minuten...itd :D :D bas im je sexy jezik
Inace ja nemam pojma sta da radim za raspust, jescu, spavacu, igracu pes i izlaziti malo napolje....

Norveska? a jel ona norvezanka ili tamo zivi? Uostalom, neka ti tix isprica o mojim avanturama sa skandinavkama :D :D :D
jos kad krenu sa onim : guten dag, ja , guzen minuten...itd :D :D bas im je sexy jezik
Inace ja nemam pojma sta da radim za raspust, jescu, spavacu, igracu pes i izlaziti malo napolje....

PES!!!! to matori!!!:D:D:D to moj burazer i ja cepamo po ceo dan :D:D:D:D sutra mi dolazi ortak da pikamo pes!!!a moj burazrer organizuje turnir sa njegovima u pesu...mislim realno igra je shit..al se covek lako navuce, i bude zanimljivo zbog kolicine bagova :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ja prolazim 3.31 :oops: jbg, bice bolje :mrgreen:
tolko se radovah raspustu, sad bash i ne znam shta bih sa sobom...jedva chekam samo da prodje ova frka oko nove godine, to me prilichno smara. najradije bih izblejala gajbi za kompom. al bzv mi da ispalim drushtvo...:roll:
Kr$t@:
Norveska? a jel ona norvezanka ili tamo zivi? Uostalom, neka ti tix isprica o mojim avanturama sa skandinavkama
zapravo nije ih bilo, al je to jedino sto bih voleo da je bilo
jos kad krenu sa onim : guten dag, ja , guzen minuten...itd bas im je sexy jezik
nooooo :D omg, kako si ti smarao sa tim prichama. :roll: :lol: avanture sa skandinavkama...ajd sad krsto ne budi skroman. :roll: da je bilo, bilo ih je :D

pes...blah :P

ma srpkinja, odselila se tamo pre par meseci, pa ce da dodje na nekoliko dana za vreme raspusta, a verovatno ni jezik ne govori bas tecno...by the way, svidjaju ti se skandinavke i njihov jezik:shock::confused::roll:

Pa da skandinavke sine, fazon sve su ono visoke plave plave ochi itd :D klaudiju sifer tamo na svakom koraku mozes da nadjes....:D znam ja, gledao sam na filmovima :D
Inace, najjaci rad odgovaram ja likovno za 4 i nisam bas nesto ucio minijature. I on me pita : Sta su to minijature i primeri....ja kao : pa ne znam, nisam to bas ucio. on kaze : dobro, nesto drugo cu da ti postavim....autori gotickih minijatura??
I ja se tu smorim i krenem da se raspravljam nesto....i onda posle uzeo da me pita katedrale po sloveniji...to sam fala bogu znao

Kr$t@:
znam ja, gledao sam na filmovima
:lol: al majq mu, tebi vishe lezhe neke shvedjanke od norvezanki :P
mikelo90:
svidjaju ti se skandinavke i njihov jezik :shock::confused::roll:
migel je patriota, njemu su srpkinje najlepshe :P

ne brate nije to zato shto smo drushtvenjaci, nego zato shto je profesor...poseban. :roll: moramo da znamo i kojim su bojama bile oslikane tavanice katakombi (plava i crvena ;))...to je meni vrhunac. fora je shto ja imam 2 iz likovnog, a znam vecinu gradiva. to je zato shto nemam originalne ispade. lik gotivi kad se neko dere na njega. i fora daje 'negativne ocene' kad neko ne zna kako se u gotici transept pomera u odnosu na romaniq.
mogu da pishem knjigu i drzim govore o njemu na trgu jbt

Pa da skandinavke sine, fazon sve su ono visoke plave plave ochi itd :D klaudiju sifer tamo na svakom koraku mozes da nadjes....:D znam ja, gledao sam na filmovima :D
Inace, najjaci rad odgovaram ja likovno za 4 i nisam bas nesto ucio minijature. I on me pita : Sta su to minijature i primeri....ja kao : pa ne znam, nisam to bas ucio. on kaze : dobro, nesto drugo cu da ti postavim....autori gotickih minijatura??
I ja se tu smorim i krenem da se raspravljam nesto....i onda posle uzeo da me pita katedrale po sloveniji...to sam fala bogu znao

:lol: al majq mu, tebi vishe lezhe neke shvedjanke od norvezanki :P

migel je patriota, njemu su srpkinje najlepshe :P

ne brate nije to zato shto smo drushtvenjaci, nego zato shto je profesor...poseban. :roll: moramo da znamo i kojim su bojama bile oslikane tavanice katakombi (plava i crvena ;))...to je meni vrhunac. fora je shto ja imam 2 iz likovnog, a znam vecinu gradiva. to je zato shto nemam originalne ispade. lik gotivi kad se neko dere na njega. i fora daje 'negativne ocene' kad neko ne zna kako se u gotici transept pomera u odnosu na romaniq.
mogu da pishem knjigu i drzim govore o njemu na trgu jbt

ah to meni ova iz fizike uradi...postavi mi pitanje i ja kazem da ne znam, i ona postavi pitanje vezano za to...a ja popizdeo..

vas lik iz likovnog onaj sto je uvek u crnom??ko emo??

vido sam ga pre neki dan :-D

LJUDI DANAS MI JE RODJENDAN :D
ajd sad krenite sa cestitkama, samo polako nemoj se gurate, svi cete dodjete na red :D
daj bre krdzo pa nis' morao da budesh tako ochajan :lol: znamo mi da ti je rodj =)
pa srecan ti rodj :D
zhelim ti...da promenish avatara (jarvis je ruzhan :P)
zdravlje itd.
nemoj puno da se shishash, mozhda samo krajeve :P :lol:
i da ti uspe onaj dvostruki tulum vecheras ;) :D

Mao Tze Tyng:
dezz(a beshe ne volish 2 z ? ) bisko :razz: evo kao sad idem da spavam da se odmorim za sootrashnju noc :-?:razz: i tako....vidim vratila si devojchuru na avat'r.....
jedno z je sasvim dovoljno, slozhicesh se 8-) jej, dochek. :? jbt gde god izadjem, cvrche one pokvarene igrachke sa bozhicnim pesmicama. :roll: postalo je sablasno :lol: a neki ciga s 'armonikom docharava atmosferu...iako samo pritiska dirke bez ikakvog reda...:lol: praznichna charolija =)
jes, pa nije losha jaina 8-)

E,pa ljudowi,da ja wama chestitam Nowu,zzelim wam......ono shto wi zzelite....i tako ta sranjca...;)
Da wi meni budete zdrawi i weseli i da uzziwate u owoj nashoj gimnaziji i na owom forumu kao i dosad! :D ;)
Uzdrawlje!!! :lol:

P.S. Have a nice time tonight!!! :p

Back