- Poruka
- 3.582
e sanja jesi to sebe slikala za avatar?
Jaoj sta me svi to pitate...neee..od neke devojke sa ovog foruma,ne znam tacno koje sam uzela ovaj avatar jer mi se svidja,a ona vise ne dolazi!!!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
e sanja jesi to sebe slikala za avatar?
a sta mislis sto te svi to pitaju...?
zanimljivo...nema opomena....Oxpode, ochekujemo te na probi hora i orkestra![]()
chiko chestitam poslao si jubilarnih 100 poruka
daŠto, da ti bude lakše, zbog ovih tvojih?? :-)
da
chestitam, oxpodei ocheqjemo te
dez pigi![]()
zemunska chesto daje povode da se razbesnish
izmedju ostalog, profesori su umobolni, neobjektivni, nepravedni
no dobro, naviknesh se 8-)
A broj stana?? :shock:![]()
![]()
Ehhh...nikad se ne zna dali je DAili NE
![]()
![]()
ali br.telefona ne dam....!!!
E ako je tako, onda znaj da se dešava i najboljima, jer sam ja imao opomenu (a i po 2-3, ako sam baš bio u elementu!) u svakom tromesečju, osim u završnim!!
E ako je tako, onda znaj da se dešava i najboljima, jer sam ja imao opomenu (a i po 2-3, ako sam baš bio u elementu!) u svakom tromesečju, osim u završnim!!![]()
Čika Vazo (poznatiji u Zemunu kao "Dečko sa cvećem u kosi, SUMNJIVE sexualne orjentacije" !! - otuda i nick), ne mogu da ti uzvratim komplimentom, ali thanx anyway...Ma lud si ko struja
Čika Vazo (poznatiji u Zemunu kao "Dečko sa cvećem u kosi, SUMNJIVE sexualne orjentacije" !! - otuda i nick), ne mogu da ti uzvratim komplimentom, ali thanx anyway...![]()
shta reci...to je pravo lice zemunskefala fala!!! 8)
bas tako previse povoda da se razbesnis da nekom razbijes glavu, slomis obe ruke noge vrat i kicmu...
tipa uradim sve iz fizike ocekujem 4 il 5 i dobijem 2 jer je profesorki tako doslo
Chika Vazic:Ma lud si ko struja
ma obojica ste opasni...Danny Ocean :Čika Vazo (poznatiji u Zemunu kao "Dečko sa cvećem u kosi, SUMNJIVE sexualne orjentacije" !! - otuda i nick), ne mogu da ti uzvratim komplimentom, ali thanx anyway...
Lepo od tebe što braniš druga, ali reci i njemu da ne komentariše ono što ne treba (konkretno: mene), pa neće ni biti potrebe za vređanjem...Danny nemoj da vredjas ljude na 4umu...