Zemunska gimnazija

u jbt...svo vreme dobijam kao neke kul(Solidne ocene) i nista onda danas dobijem 2 iz mate a sam mogu comp!!:shock:

mada ovaj ilija lud covek bre! ej sve sam znao i da mi 2 :shock:

yo Piget ti si 1-4? tebi je Ruskinja razredna?

imacu opomenu kod nje i ne znam kako cu izdrzati da joj ne ***** sve po spisku naradne 4 godine...tako me nervira :evil::evil:crkla da bog da

ti si to odgovarao kod ilije pa dobio 2? Znam kako ti je,meni je bio na prvoj godini, ali oslobodili smo ga se nekako...ima Boga

a shto se tiche koviljke,nisi jedini koji je mrzi, glupa nadrndana *********

A što me ne pitaš ono što te STVARNO interesuje, a ne tu izokola, broj cipela, ovo-ono... :-D

...pa....ovaj...kako da te pitam!?...da ti kazhem? :oops:
hihihihihihihihihihihihihihihihihiiiiii ;):D:p

Pa kako smeš sitno da pišeš na kontrolnom, a?? :shock:

da, stvarno?!!!??:D

je nemam pojma o zemunskoj gimn ali o njoj se pricaju zastrasujuce price...kazu da tamo idu samo bubalice...:(

zastrashujuce priche???:confused: shtreberi, a? ...ne, ne znam nishta o tome :-D

Pa da, stvarno ZASTRAŠUJUĆE, da u nekoj školi ima bubalica... :shock: Zona sumraka jbte :lol:

ma da....eto uzmimo moj sluchaj za primer...ma shalim se...nemoj da je neko uzeo moj primer!!! :-x da ne bih morala da chupam ushi, jezike i shta vec 8-)8)

Danny Ocean:
To je lepo, ali ja sam više mislio na onu PRISEBNOST...
pa poshto sam razborita, uglavnom sam prisebna :P ti cenish drugachije?
glupa nadrndana *********
:lol: :lol: :lol:
johnny#9:
je nemam pojma o zemunskoj gimn ali o njoj se pricaju zastrasujuce price...kazu da tamo idu samo bubalice...
sine, u koju ti shkolu idesh?
Danny Ocean:
Pa da, stvarno ZASTRAŠUJUĆE, da u nekoj školi ima bubalica... Zona sumraka jbte
:lol: :lol: :lol:
Chika Vazic:
U subotu valjda,nedelja je sveti dan
:D:D:D

e, ljudi, imate li koju opomenu?

I prase se napokon wratilo posle 2 nedelje bezz netaaa...

Inache,PiGlEt.... je I-3,razredna joj je prsla istoricharka...

Ja kod Ilije dobila 3 na odg ali sam zato na jbnom pismenom zabola ******* 2....
A ceo jbni raspust sam se odwaljiwala od mate i fizike! + sam iz fizike dobila jebenu 4 na 5 a kuchka htela da mi da tri jer je dowoljno slepa da mi nije pregledala jedAn zadatak,mamu joj...
Izwinjawam se zbog owih izliwa besa,razumite me.... ;) :p

Na tromesechju sam bezz opomena,fala Panteliji i Swetom Hatushilishu....
E,jel ide neko u pon na opshtinsko iz odbojke???
jA idem i ne moram u shkoooluuu!!!! OjHa! :D

Back