Zemunska gimnazija

1:
Oxpode koja si godina? Jel ti Kova predaje? :D
Imala sam istu situaciju,samo sto je rekla svima da se smeju dok ja citam.. kako god zena nije svoja :D

Pa pazi,pita ortakinja nju shta radimo sledeci chas i ova kaze:

Jao kako smesh to da me pitash,to je kao da ja tebe pitam shta ti je mama spremila za vecheru.I zamisli tvoja mama sazna to i pita shta tu zenu briga shta mi vecheramo. To ti je isto to :lol: :lol: :lol:

O-ho-ho nisam znala da ima jos jedna Tix u skoli pored mene. :p Zanimljivo!
o-ho-ho :lol: e chuj ja hocu sneg za novu godinu, to mi je najveca zhelja :P
chudima nikad kraja. ja svaki dan vidjam nepoznate ljude, i to iz druge godine.
koja si ti godina? kako se zovesh? :)
Auron:
Ja gledam anime i chitam mange dodushe sada redje, ali nekada sam prilichno...
P.S.Koji cu ja na ovom topiku ?
:D ma opusteno, svi su dobrodoshli (shto se mene tiche :))
e ljudi ja ne pratim puno te stvari (mange, anime), ali imam ortakinju koja je prilichno zagrizheni fan... te tako...ima vas :D
Lawica:
Xej ljudi, da li u gimnaziji poznajete nekog Filipa Milinkovica mislim da je chetwrta godina. . .Iz Zemuna je. . .Fimon mu je WALJDA nadimak ali nisam siurna. . .Ae odg. te plz. . .
reci mi kako otprilike izgleda. mozda ide na hor? :P
Chika Vazic:
Eee ko sve ide u rudnik?
idếmo da kopấmo? :D videcemo. pa valjalo bi. meni je iskreno bilo bolje na prvom nego u krepoljinu..bolje drushtvo. :D 8-) e jel se sigurno ide, ili ce ponovo biti odlaganja? :roll: jer bice hladno :idea: :lol:
Jao kako smesh to da me pitash,to je kao da ja tebe pitam shta ti je mama spremila za vecheru.I zamisli tvoja mama sazna to i pita shta tu zenu briga shta mi vecheramo. To ti je isto to
:lol: :lol: :lol: retard

oxpode, shto si sve brisao? :P da te ne bi krivichno gonili?
e da, kako ti se chini hor? :D ;)

o-ho-ho :lol: e chuj ja hocu sneg za novu godinu, to mi je najveca zhelja :P

posucu te konfetama, ako ne bude bilo snega! :-D:lol::grin::p

e ljudi danas sam imao logiku i ludi profesor kaze: "U pocetku su postojali Srbi i amebe, a onda su se amebe preimenovale u Hrvati"...

hehe...koji ludak...e, jel ima samo jedan prof. logike?

Bwe,imamo wishe kineza nego blok70!

to je tragichno...

Mi danas na gradjanskom zajebawali druga (sakrili mu jaknu) na profesorkinu inicijatiwu! Josh liqsha kazze "Ewo upisacu ih u napomenu da se uplashe" .... I upisala ih... kret. :lol:

ima ih raznih! :D

e ljudi danas sam imao logiku i ludi profesor kaze: "U pocetku su postojali Srbi i amebe, a onda su se amebe preimenovale u Hrvati"...
omg :lol:

It's me!:
to je tragichno...
zashto? pa i oni su ljudi, majq mu.. :)

It's me!:
posucu te konfetama, ako ne bude bilo snega!
hvala ti :D cenim to =)
mada i ne cheznem bash za snegom, vishe volim jesen i da idem shetalishtem kroz one gomile shushkavog lishtja... :D ovaj...da, ovo nema veze s temom =)

Jel taj logichar onaj bradonja u ribolovachkom prsluku? On je gotivan lik!

Nego,juche sam postao umjetnik duge kose setnog pogleda uprtog u daljinu(u onu tamo tachku) zajedno sa koleginicom nam tijanom.

jeste, to je on...ma bice ti gotivan dok ne pocne da ti predaje, pa kad budes slusao njegove gluposti svaki treci dan...

kakvi ste to umJetnici postali?

Pa jednom nam je doshao na matu i pitao nas kakva je mata nauka? Mi svi kazemo prirodna! A on: Ajde ako je prirodna ja cu sad da vas poshaljem ovde u park pa vi sve shto vidite zabelezite matematikom.To je duhovna,umna nauka :D

Ah,kakvi umjetnici duge kose skoro oshishani,glumci :lol:

Cestitam na uspehu! (to je valjda uspeh:grin:)

A sto se tice Sretena, ume on da bude duhovit, ali ume i da vredja: jednog lika u mom razredu zove SHUMAR svaki cas, zbog kose, a ako slucajno imas neko nemacko prezime, na*ebo si !

Cestitam na uspehu! (to je valjda uspeh:grin:)

A sto se tice Sretena, ume on da bude duhovit, ali ume i da vredja: jednog lika u mom razredu zove SHUMAR svaki cas, zbog kose, a ako slucajno imas neko nemacko prezime, na*ebo si !

Zvali smo i mi tako jednog lika u osnovnoj:lol::lol::lol:

A fala bogu nemam nemachko prezime,mada se sa Sretenom moze lepo razgovarati ako si filozofski nastrojen kao ja:lol:

@ It's me
Ne znam da li je Sreten jedini logichar, ali cini mi se da jeste...Sreten kreten!

hehe...rimuje se! :)

zashto? pa i oni su ljudi, majq mu.. :)

hvala ti :D cenim to =)
mada i ne cheznem bash za snegom, vishe volim jesen i da idem shetalishtem kroz one gomile shushkavog lishtja... :D ovaj...da, ovo nema veze s temom =)

jesu ljudi, ali ce ih za par godina biti veshe nego nas! Pouka: Ljudi, razmnozhavajte se! :-D:-D:grin:
nema na chemu...
u tom sluchaju cu te posuti lishcem ili zhutom bojom :D ako ne bude bilo lishca :lol:

Nego,juche sam postao umjetnik duge kose setnog pogleda uprtog u daljinu(u onu tamo tachku) zajedno sa koleginicom nam tijanom.

kakav bre umjetnik? nije valjda da idesh na dramsku???

jesi li ti chuo za Trbojevica?

e pa taj sumar je vrlo filozofski nastrojen, a sreten ga prezire...ma uostalom videces...ja se ne bunim zbog ocene, imam 4 i zadovoljan sam, nego zbog tog njegovog ponasanja i (skoro nacistickih) izjava!

jel ima neko 5?

de ste, ljudi:-D kako u zemunskoj:-?a, je l smaraju:sad: pozdrav za tix:lol:

stanje ne promenjeno, osim shto imamo techni sapun!!!;)

Back