Eee ko sve ide u rudnik?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oxpode koja si godina? Jel ti Kova predaje?
Imala sam istu situaciju,samo sto je rekla svima da se smeju dok ja citam.. kako god zena nije svoja![]()
o-ho-hoO-ho-ho nisam znala da ima jos jedna Tix u skoli pored mene.Zanimljivo!
Auron:Ja gledam anime i chitam mange dodushe sada redje, ali nekada sam prilichno...
P.S.Koji cu ja na ovom topiku ?
reci mi kako otprilike izgleda. mozda ide na hor?Lawica:Xej ljudi, da li u gimnaziji poznajete nekog Filipa Milinkovica mislim da je chetwrta godina. . .Iz Zemuna je. . .Fimon mu je WALJDA nadimak ali nisam siurna. . .Ae odg. te plz. . .
idếmo da kopấmo?Chika Vazic:Eee ko sve ide u rudnik?
Jao kako smesh to da me pitash,to je kao da ja tebe pitam shta ti je mama spremila za vecheru.I zamisli tvoja mama sazna to i pita shta tu zenu briga shta mi vecheramo. To ti je isto to
@PiGIEt
bataya - city nikad nece biti! :-D
e ljudi danas sam imao logiku i ludi profesor kaze: "U pocetku su postojali Srbi i amebe, a onda su se amebe preimenovale u Hrvati"...
o-ho-hoe chuj ja hocu sneg za novu godinu, to mi je najveca zhelja
![]()
e ljudi danas sam imao logiku i ludi profesor kaze: "U pocetku su postojali Srbi i amebe, a onda su se amebe preimenovale u Hrvati"...
Bwe,imamo wishe kineza nego blok70!
Mi danas na gradjanskom zajebawali druga (sakrili mu jaknu) na profesorkinu inicijatiwu! Josh liqsha kazze "Ewo upisacu ih u napomenu da se uplashe" .... I upisala ih... kret.![]()
omge ljudi danas sam imao logiku i ludi profesor kaze: "U pocetku su postojali Srbi i amebe, a onda su se amebe preimenovale u Hrvati"...
zashto? pa i oni su ljudi, majq mu..It's me!:to je tragichno...
hvala tiIt's me!:posucu te konfetama, ako ne bude bilo snega!
jeste, to je on...ma bice ti gotivan dok ne pocne da ti predaje, pa kad budes slusao njegove gluposti svaki treci dan...
kakvi ste to umJetnici postali?
Cestitam na uspehu! (to je valjda uspeh:grin
A sto se tice Sretena, ume on da bude duhovit, ali ume i da vredja: jednog lika u mom razredu zove SHUMAR svaki cas, zbog kose, a ako slucajno imas neko nemacko prezime, na*ebo si !
@ It's me
Ne znam da li je Sreten jedini logichar, ali cini mi se da jeste...Sreten kreten!
zashto? pa i oni su ljudi, majq mu..
hvala ticenim to =)
mada i ne cheznem bash za snegom, vishe volim jesen i da idem shetalishtem kroz one gomile shushkavog lishtja...ovaj...da, ovo nema veze s temom =)
Nego,juche sam postao umjetnik duge kose setnog pogleda uprtog u daljinu(u onu tamo tachku) zajedno sa koleginicom nam tijanom.
A sto se tice Sretena, ume on da bude duhovit, ali ume i da vredja: jednog lika u mom razredu zove SHUMAR svaki cas, zbog kose, a ako slucajno imas neko nemacko prezime, na*ebo si !
e pa taj sumar je vrlo filozofski nastrojen, a sreten ga prezire...ma uostalom videces...ja se ne bunim zbog ocene, imam 4 i zadovoljan sam, nego zbog tog njegovog ponasanja i (skoro nacistickih) izjava!
de ste, ljudi:-D kako u zemunskoj:-?a, je l smaraju:sad: pozdrav za tix![]()