Au jbt koji narkoman...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

shto da je ne diram :? njena najveca greshka je ta shto je doshla na forumshvaticu ovo kao komplimentali ipak nemo' da dirash it's me, ona postade verni forumash
![]()
znash, kad tebe nema, bezveze nam i da zapochinjemo prichu...ko veli, nece biti urosha, the prosvetitelja da nam ukazhe na pravi put![]()
ma sooper, samo se ti zabavljaj![]()
![]()
lol nije to program za muziq vec igrica Football Managerzahvaljujem....jest, zamenio nas je programom za muziku! Pa barem napravi neku pesmu, pa da mozhemo da se hvalimo da te poznajemo![]()

shto da je ne diram :? njena najveca greshka je ta shto je doshla na forumsad mi se zamerila i kad-tad cu morati da joj chupnem ushi
ko mene bude slushao daleko ce doguratiinache nemo' me zovesh tako bem mu
lol nije to program za muziq vec igrica Football Manager![]()
![]()
![]()
inache, ta igra mi je bzv
8-)shto da je ne diram :? njena najveca greshka je ta shto je doshla na forumsad mi se zamerila i kad-tad cu morati da joj chupnem ushi
ko mene bude slushao daleko ce doguratilol nije to program za muziq vec igrica Football Manager
![]()
![]()
![]()

jeste it's me, mene i dalje bole ushi od ono jedared kad mi ih je chupao![]()
omaklo mi se, sine, jbg
pa postoji i program za muziku FM8inache, ta igra mi je bzv
??ta igra nije bzv ...da jeste ne bi bila proglashena(pre par god) kao najzaraznija igra ikad![]()
Au jbt koji narkoman...

to je taj latinskim ishchashen um zemunskog gimnazijalcadegustibus degustibi degustatibus...
ma i tebi bi ih pochupao, ne znash ti kako je on opasanIt's me!:...dozvolila si bu da ti pochupa ushi, a nisi me zvala da ti pomognem!!!

pa to je ono kad volish fudbal, a 'ladno je napolju, pa ti se ne izlaziIt's me!:i meni je ta igrica bzv, svi se loze na to, zashto??
shta sad... 
ma i tebi bi ih pochupao, ne znash ti kako je on opasan
ma it's me, ocemo da ga nauchimo pameti jedared?
mao, kad se udruzhimo it's me i ja u chupanju ushesa, necesh smeti da dolazish u shkolu
pa to je ono kad volish fudbal, a 'ladno je napolju, pa ti se ne izlazi![]()
ma u sushtini, nek se igra deteshta sad...
![]()
)!!!gledaj ove 2
prvo, ne dirajte mi igru..sooper je, sigurno bolja od sims-ana koga se toliko palite
drugo, gledajte da mi se shto manje zamerate![]()
.....jel cu onda ,mozhda, kad vam budem chupao ushi imati ''malo'' malo milosti
![]()
ma kakav simsgledaj ove 2
prvo, ne dirajte mi igru..sooper je, sigurno bolja od sims-ana koga se toliko palite
drugo, gledajte da mi se shto manje zamerate![]()
.....jel cu onda ,mozhda, kad vam budem chupao ushi imati ''malo'' malo milosti
![]()

jbg, nije ni to za svakoga 
al si postao preteći....uki, uki, nemoj, dete.

kako ste ? sha ima ? kako na poslu ? el vas deca slushaju....pa, dobro bice bolje 
bice to radna akcija, berba ushiju na sve strane
ma kakav simsto je smaranje teshko. jedino shto sam gotivila u toj igri je bilo rushenje onih kuca bagerom
, poshtujem warcraft ili counter ili battlefield itd, iako ih ne igram
a ne igram ih zato shto ne znam da ih igram![]()
jbg, nije ni to za svakoga
![]()

ma on samo laje, ne ujeda![]()

mao pa ti si neki opasan

zashto svi kad im kazhesh fm misle to je ono gov*o gde izlaze samo slova
ja znam da se sve vi palite na sims....
mikelo,i tebe sam zaplashio![]()

ma ja to pobegla iz shkole, da bih doshla na forum!