Zemunska gimnazija

shvaticu ovo kao kompliment :D ali ipak nemo' da dirash it's me, ona postade verni forumash ;)
znash, kad tebe nema, bezveze nam i da zapochinjemo prichu...ko veli, nece biti urosha, the prosvetitelja da nam ukazhe na pravi put :roll:
ma sooper, samo se ti zabavljaj :P :)
shto da je ne diram :? njena najveca greshka je ta shto je doshla na forum :roll: sad mi se zamerila i kad-tad cu morati da joj chupnem ushi :twisted:
ko mene bude slushao daleko ce dogurati ;) inache nemo' me zovesh tako bem mu :twisted:

zahvaljujem....jest, zamenio nas je programom za muziku! Pa barem napravi neku pesmu, pa da mozhemo da se hvalimo da te poznajemo :lol:
lol nije to program za muziq vec igrica Football Manager :lol: :lol: :lol:

shto da je ne diram :? njena najveca greshka je ta shto je doshla na forum :roll: sad mi se zamerila i kad-tad cu morati da joj chupnem ushi :twisted:
ko mene bude slushao daleko ce dogurati ;) inache nemo' me zovesh tako bem mu :twisted:

lol nije to program za muziq vec igrica Football Manager :lol: :lol: :lol:

jeste it's me, mene i dalje bole ushi od ono jedared kad mi ih je chupao :lol:
omaklo mi se, sine, jbg

pa postoji i program za muziku FM8 :P inache, ta igra mi je bzv

ko mene bude slushao daleko ce dogurati ;) lol nije to program za muziq vec igrica Football Manager :lol: :lol: :lol:

Chek, chek da ti dodjem i ochupam te tvoje ushi! :p
ma ima taj program, pa zato :-D

jeste it's me, mene i dalje bole ushi od ono jedared kad mi ih je chupao :lol:
omaklo mi se, sine, jbg
pa postoji i program za muziku FM8 :P inache, ta igra mi je bzv

...dozvolila si bu da ti pochupa ushi, a nisi me zvala da ti pomognem!!! :confused: auuuu....i meni je ta igrica bzv, svi se loze na to, zashto??:?:??

ta igra nije bzv ...da jeste ne bi bila proglashena(pre par god) kao najzaraznija igra ikad ;)

el sam rekla!:-D

Au jbt koji narkoman...

Ko je narkoman? :-? Mi? Ma ne, ko ti to rek'o?
:lol:

degustibus degustibi degustatibus...
to je taj latinskim ishchashen um zemunskog gimnazijalca :D

It's me!:
...dozvolila si bu da ti pochupa ushi, a nisi me zvala da ti pomognem!!!
ma i tebi bi ih pochupao, ne znash ti kako je on opasan :P
ma it's me, ocemo da ga nauchimo pameti jedared?
mao, kad se udruzhimo it's me i ja u chupanju ushesa, necesh smeti da dolazish u shkolu :lol:

It's me!:
i meni je ta igrica bzv, svi se loze na to, zashto??
pa to je ono kad volish fudbal, a 'ladno je napolju, pa ti se ne izlazi :lol:
ma u sushtini, nek se igra dete :P shta sad... :)

ma i tebi bi ih pochupao, ne znash ti kako je on opasan :P
ma it's me, ocemo da ga nauchimo pameti jedared?
mao, kad se udruzhimo it's me i ja u chupanju ushesa, necesh smeti da dolazish u shkolu :lol:
pa to je ono kad volish fudbal, a 'ladno je napolju, pa ti se ne izlazi :lol:
ma u sushtini, nek se igra dete :P shta sad... :)

Mozhe, napravicemo mu sachekushu ispred shkole (kad ne bude padala kisha, inache cemo se istopiti :lol:)!!!;)
Pa volim ja fudbal, al je igrica tolko glupa, da je to ne vidjeno...:-?

gledaj ove 2 :roll:
prvo, ne dirajte mi igru..sooper je, sigurno bolja od sims-a :roll: na koga se toliko palite :roll:
drugo, gledajte da mi se shto manje zamerate :lol: :twisted:.....jel cu onda ,mozhda, kad vam budem chupao ushi imati ''malo'' malo milosti :twisted:

Otkud ti znash da li ja (mi) volimo SIMS???:-? U svakom sluchaju je zanimljiviji od FM8!!!:roll:
Ti nama da chupash ushi??:shock::-D To cemo josh da vidimo! :-D

bice to radna akcija, berba ushiju na sve strane :D

gledaj ove 2 :roll:
prvo, ne dirajte mi igru..sooper je, sigurno bolja od sims-a :roll: na koga se toliko palite :roll:
drugo, gledajte da mi se shto manje zamerate :lol: :twisted:.....jel cu onda ,mozhda, kad vam budem chupao ushi imati ''malo'' malo milosti :twisted:
ma kakav sims :roll: to je smaranje teshko. jedino shto sam gotivila u toj igri je bilo rushenje onih kuca bagerom :D, a i to davno beshe
pa igraj ti sine managera ako ga volesh ;) ko ti brani? :P
ja nikad nisam imala respecta za tu igru, ni za simse
dok npr poshtujem warcraft ili counter ili battlefield itd, iako ih ne igram
a ne igram ih zato shto ne znam da ih igram :lol: :( jbg, nije ni to za svakoga :(

tetaaaa matoraaaaaa :p :P :P :P :P kako ste ? sha ima ? kako na poslu ? el vas deca slushaju....pa, dobro bice bolje ;)
zashto svi kad im kazhesh fm misle to je ono gov*o gde izlaze samo slova :roll:
ja znam da se sve vi palite na sims....:roll:
mikelo,i tebe sam zaplashio :lol:

bice to radna akcija, berba ushiju na sve strane :D

ma kakav sims :roll: to je smaranje teshko. jedino shto sam gotivila u toj igri je bilo rushenje onih kuca bagerom :D, poshtujem warcraft ili counter ili battlefield itd, iako ih ne igram
a ne igram ih zato shto ne znam da ih igram :lol: :( jbg, nije ni to za svakoga :(

mislish berba njegovih ushiju? :-D
zaboravila si da pomenes zatvaranje simsova u 4 zida itd.!
i ja volim warcraft, al mi se sje... tako da ga vishe nemam...:(

ma on samo laje, ne ujeda :P

slazhem se!:p

mao pa ti si neki opasan

ma on to misli, al nemoj da mu kazhesh, uvredice se!;):p

Ja sam kod simsa wolela da ih udawim u bazenu ili naprawim pozzar i onda imam gradsko groblje!!!! :D
E,jel mogu ja iz muzichkog kod owe Sanje da nauchim samo iz sweske,mis'im jel ona pita iz knjige (poshto je nemam,pa pitam) ??

Kad neko bude imao kont kod Ilije nek jawi,mi imamo u sredu!

Back