Zemunska gimnazija

.....a Krstu ne mozhesh da promashish, razlikuje se dosta od drugih likova...ide u II3, rekao mi jedan lik da se prebacio....

u ****** pa drugi ljudi misle na mene! :D
a nego, ja znam da sam drugaciji, ali otkud ti to znas ako se mi ne znamo, sta si mi ti, tajni biograf?! :D
pa uzmi opusteno napisi biografiju o meni, ali samo nemoj da pominjes moj narko-period, jer ce deca to da chitaju pa da ne dajem losh primer....( uh e a kom magarcu bih ja bio primer ...) :P

.....e....shto se tiche izleta, bilo je sooper!!!....Mao, shteta shto nisi ishao, propustio si da chujesh kako Vazic peva!!!...loodilo!...bash smo se super druzhili, jest da nam je na pochetku padala kisha, ali posle nam je bilo extra, pogotovo na kraju, u busu, sa gitarom....i (uglavnom)svi pevaju (odnosi se na kraj bus-a!)....a tek da vidish shta nam je bio onaj chuveni ruchak - pite, palachinke, hleb....i sve to od zelja!...a da, da ne zaboravim chaj i chorbu od gljiva...Mao, umal da ti donesem jednu otrovnu, al mi nisu dali :-(...shteta, imala sam dobru volju....

ajd sto su isle sanja i nera, ajd sto je bilo klope ( jes da je od gljiva, al opet...) , ajd sto je bilo riba i cirkanja
ALI DA PROPUSTIM KAKO VAZIC PEVA?!!?!? PA JA CU DO KRAJA ZIVOTA ZIVETI SA GRIZOM SAVESTI STO NISAM ISHAO!!!!

shto se tiche upoznavanja na nekom drugom svetu....odma' da znash da sam ja josh 'davno rezervisao kartu za hell ;) a ti razmisli de cesh ;) a ti si prilichno sigurna ko sam ja :? ....i prilichno sigurna da ja nisam bio na izletu :D
inache ne volim chinke...tj smoochile su mi se za ceo zhivot :?
a ti tico, derishte jedno :lol:.sa mnom je chovek uvek siguran.....i bolje ti je da me ne znash :twisted: tj ja tebe....znash da ti nece biti lepo kad saznam ko si ;)
i nemo' mi dirash mladju :lol: ....chovek je car.
e jel i vi kao imate onaj kontrolni na karti :lol: ? znachi ne znam ni shta ce biti a ni kako se radi to shto ce biti....pooko sam ga :?

e i ja sam rezervisao, ali u jednom pravcu, i to sa pogledom na more, odnosno more dusha koje gore u vechitoj vatri :D
samo ne znam da li cu jednokrevetnu ili dvokrevetnu, ko zna, mozda neko oce da mi se pridruzi
daj iskoristite sansu dok traje akcija, 20% popusta za pakao ako se prijavite ove nedelje ;)
a ja na toj karti ne bi mogao ni svoj frizider da nadjem, pa ja ni u stvarnom zivotu ne mogu da ga nadjem. ja gajbi ne umem da se snalazim, a kamoli cu tamo da mu merim shirine i duzhine lazarevca i donjih mitrovaca...

...ima raznih nachina...nije vazhno...upoznacesh me...
...pa...pre nekoliko zhivota sam bila udata za jednog cara :-D:grin:

a ja sam bio u intimnim odnosima sa kozom...pitajte mog tarotologa ako mi ne verujete :D
nego, i ja sam za okupljanje u stvarno ali problem je u tome sto me svi vec znate :D koji cu vam ja ***** onda tamo
svejedno, bicu tu da dam podrshku a posle toga idem da se napijem :D ko hoce, moze da me nadje ispod onog velikog plavog poklopca kod red star-a :D

u ****** pa drugi ljudi misle na mene! :D
a nego, ja znam da sam drugaciji, ali otkud ti to znas ako se mi ne znamo, sta si mi ti, tajni biograf?! :D
pa uzmi opusteno napisi biografiju o meni, ali samo nemoj da pominjes moj narko-period, jer ce deca to da chitaju pa da ne dajem losh primer....( uh e a kom magarcu bih ja bio primer ...) :P

...ma kakav biograf?:grin:...mislim da ne postoji osoba koja te ne zna, tj. koja te nije uochila...inache ruzhish se sa jednom osobom koju poznajem...a shto se biografije tiche, mogu da ti je napishem, samo morash da mi dash neke podatke...:-D

ajd sto su isle sanja i nera, ajd sto je bilo klope ( jes da je od gljiva, al opet...) , ajd sto je bilo riba i cirkanja
ALI DA PROPUSTIM KAKO VAZIC PEVA?!!?!? PA JA CU DO KRAJA ZIVOTA ZIVETI SA GRIZOM SAVESTI STO NISAM ISHAO!!!!

...de, de...isplachi se sinko:lol: ....icicesh neki drugi put kad bude ishao i on, pa cesh chuti i to chudo :lol:

iskreno mene je mama (ne keva) uchila da su poznanstva preko neta jako opasna :? ....
a ti bi tico kao smela da dodjesh....mislim zar se ne bojish mene...:? a ja bash mislio da sam strashan :?...:(.... "pretpostavljam da radi prevencije od berbe ushiju neki nece smeti da dodju neki su pak previshe kul" => osecam se prozvanim za prvi deo rechenice dok za drugi ..xmmm...pa ne znam :? 8).
a i koliko bi nas doshlo,poshto nas ovde nema zajedno tri-i-po na forumu :?...

it's me dokle cesh da nas y*besh sa tim ko si :lol:..?

krsto i ti cesh u pakao..a..pa lepo, barem cu nekoga znati ;)

nego ljoodi, danas sam bash neshto razmishljao (ja eeee,mozhete misliti na shta je to lichilo :lol: ) o5 nisam ispunio obecanje dato pre pochetka god :? o5 sam u zaostatku po 3,4 lekcije iz svakog predmeta..dokle :roll:

iskreno mene je mama (ne keva) uchila da su poznanstva preko neta jako opasna :? ....
a ti bi tico kao smela da dodjesh....mislim zar se ne bojish mene...:? a ja bash mislio da sam strashan :?...:(.... "pretpostavljam da radi prevencije od berbe ushiju neki nece smeti da dodju neki su pak previshe kul" => osecam se prozvanim za prvi deo rechenice dok za drugi ..xmmm...pa ne znam :? 8).

nego ljoodi, danas sam bash neshto razmishljao (ja eeee,mozhete misliti na shta je to lichilo :lol: ) o5 nisam ispunio obecanje dato pre pochetka god :? o5 sam u zaostatku po 3,4 lekcije iz svakog predmeta..dokle :roll:

inache nisu opasna, ali ovako poshto svi idemo u istu shkolu i znamo se manje-vishe...uh....
pa znash kako...najbolji nachin da se oslobodish straha je da se suochish s njim :lol: osetio si se prozvanim za dobar deo rechenice 8-) jel se secate onoga: koliko ima teletabisa? tri i Po. :lol: znachi jedna od najglupljih fora...pa necesh bash moci da se izgubish u masi, ako si mislio :lol:

ja sam pod stresom svakog dana, mogucnost zabadanja kecheva je prevelika... :( :?

evo ja dolazim, dovlachim i sophi, mao mora, da ne ispadne *****, krstu kupimo ispred nekog podruma pitja, ide pigi, it's me se josh nije izjasnila (ili je to samo moj trip) ali valjalo bi da i ona dodje... i josh ljudi koji nisu obaveshteni o planovima, ovi prvaci. stavicemo obaveshtenje, pa ce ga valjda josh neko videti
pa, deco...kad cemo??? :D

inache nisu opasna, ali ovako poshto svi idemo u istu shkolu i znamo se manje-vishe...uh....
pa znash kako...najbolji nachin da se oslobodish straha je da se suochish s njim :lol:....necesh bash moci da se izgubish u masi, ako si mislio :lol:

evo ja dolazim, dovlachim i sophi, mao mora, da ne ispadne *****, krstu kupimo ispred nekog podruma pitja, ide pigi, it's me se josh nije izjasnila (ili je to samo moj trip) ali valjalo bi da i ona dodje... i josh ljudi koji nisu obaveshteni o planovima, ovi prvaci. stavicemo obaveshtenje, pa ce ga valjda josh neko videti

...vazhi, sa moje str...samo mi recite gde (i kako da dodjem do tamo!) i kada? I tu sam....nemojte da se iznenadite :-D...shalim se...:p

it's me dokle cesh da nas y*besh sa tim ko si :lol:..?

....hahahahahaha....ti opasan....hahahahahahhhhaaaaa....chekaj pocepacu se.....lol...pa kakve veze ima shto nas je 5-6?...
....jest....da ti kazhem ko sam, pa da svi znaju (tracharo jedna) :p bez ljutnje...shalim se ;)...
....pa mogao bi da pochnesh da uchish, da ne bi zavrshio kao neki...koji vishe nisu sa nama u istoj smeni...

necesh bash moci da se izgubish u masi, ako si mislio :lol:

kako bre nisu opasna...kako ti mozhesh da znash na chemu sam :? mozhda ja poshaljem nekog drugog, koji ce da se predstavi kao ja, a to u stvari necu biti ja :D :twisted:...tako da nema razloga da se gubim u masi :)...pa nije soph kanta da je dovlachish :? i shto bi ja ispao ***** :D ...nije valjda da okupljanje zavisi od mog (ne)dolaska ;) ja glasam za to da se nadjemo u borchi 23 okt. u 18:30....

kako bre nisu opasna...kako ti mozhesh da znash na chemu sam :? mozhda ja poshaljem nekog drugog, koji ce da se predstavi kao ja, a to u stvari necu biti ja :D :twisted:...tako da nema razloga da se gubim u masi :)...pa nije soph kanta da je dovlachish :? i shto bi ja ispao ***** :D ...nije valjda da okupljanje zavisi od mog (ne)dolaska ;) ja glasam za to da se nadjemo u borchi 23 okt. u 18:30....

...shta, drogirash se?...e to nisam znala...:p....nemoj u Borchi...tamo ne znam da odem...a 23 je utorak, a i vreme je...ti to nas zavlachish u mrak, a?...koje su ti namere?:lol:....ma opasan si...nema shta....

a ti it's me...tek cu da ti pokazhem kako je kad ja chupam 'shi.pa da vidish kako sam opasan 8)...pa shta ja znam nema problema shto nas je 5-6 nego...ma zaboravi 8)
da ne zavrshim kao neki...:?

...a shta ako ja tebi pochupam ushi?:grin:...xexe...pa da vidimo...

Back