Zemunska gimnazija

E tu blejachicu sam widela danas,chestitali su joj rodj!

Meni ce,koliko widim,biti bleja u shkoli swe dok ne padne prwi kec... ;)

A to je cetwrtak.... :-D

Ocemol' se dogoworit' wishe,bolan,za to sastajalishte,il' da se ja bacim na uchenje?! ;)

...shta, drogirash se?...e to nisam znala...:p....nemoj u Borchi...tamo ne znam da odem...a 23 je utorak, a i vreme je...ti to nas zavlachish u mrak, a?...koje su ti namere?:lol:....ma opasan si...nema shta....
...a shta ako ja tebi pochupam ushi?:grin:...xexe...pa da vidimo...

ma ko se bre drogira :-x samo kazhem da ne treba da se vidja sa nepoznanica :?
ti da mi chupash ushi a.....tica je koliko toliko poslushna a ti...:? ne znam shta cu sa tobom :?
mikelo kako bilo ;)
prase meni je prvi kec bio hmmm mislim da je to bilo sredinom oktobra :?

ma ko se bre drogira :-x samo kazhem da ne treba da se vidja sa nepoznanica :?
ti da mi chupash ushi a.....tica je koliko toliko poslushna a ti...:? ne znam shta cu sa tobom :?
mikelo kako bilo ;)
prase meni je prvi kec bio hmmm mislim da je to bilo sredinom oktobra :?

...pogeshno shvaceno sa moje str....
...shta cesh kad sam neposlushna :p ....to je nekad i dobra osobina ;)...
...a shta cesh sa mnom?...pa recimo, ja cu tebi da pochupam ushi, onda kad se najmanje nadash-kad budem proshla pored tvoje uchionice, samo cu da banem...ma necesh me ni videti...samo cesh osetiti posledice :lol::lol::evil:...oh...bozhe...shto sam zla...hihihi...
....hihi..meni je bio tek u drugom polugodishtu, valjda...

kakva kanta, sine, ozbiljno? kazhem ti bi ispao ***** ako ne bi doshao, ne zavisi okupljanje od toga. u ****** ja poslushna kako to zakljuchi, leba ti? mada jeste, dobra sam ja
e mikelo, kako beshe? shta kazhesh ti za okupljanje?
a ko je sad ovaj goku?
sutra smo mi koji idemo na hor oslobodjeni nastave. ha. pa se grizite vi koji iole imate sluha shto se ne prijaviste. hor je takvo izblejavanje iz shkole! posebno sad kad spremamo ovu priredbu za dan shkole. svaki dan gubimo po neki chas zbog proba. ql je

ajd, ocete okupljanje sad za vikend ili neki drugi?

hey soph pa biska je rekla da ce da te dovuche a ja kazhem koferi,kante se dovlache a deca dovode ;) inache kako ti je bilo na izletu :D...shta kazhesh na sokolove iz zemoonske :lol: ?
ooooo evo it's mi preti :twisted: ali dzabe kad pas koji laje ne ujeda ;)...a i hvali se kako je dobar djak ;)
mikelov komentar na okupljanje je bezhanija sa foruma ;)...verovatno rek'o leek ovde je samo mao normalan :D shta cu ja uopshte tamo :P
pa tix ti si nekako poslushna :D...ocesh da poslushash..8)
ja sam za neku dr nedelju :lol:
jaoooo sutra se upoznaju ove 2 pevaljke :roll:....kakav ce to par da bude :roll: :?
e ona andja je dobra zhena ali nije mi ona za hor...tj za vodju.....brate kod nje je uvek bilo zezanje i bleja..:? do sada nam je hor koliko ja znam uvek bio medju prva tri u Srb....a videcemo kakav ce sad da bude sa ovim ''mishovima''

ooooo evo it's mi preti :twisted: ali dzabe kad pas koji laje ne ujeda ;)...a i hvali se kako je dobar djak ;)
mikelov komentar na okupljanje je bezhanija sa foruma ;)...verovatno rek'o leek ovde je samo mao normalan :D shta cu ja uopshte tamo :P
jaoooo sutra se upoznaju ove 2 pevaljke :roll:....kakav ce to par da bude :roll: :?
e ona andja je dobra zhena ali nije mi ona za hor...tj za vodju.....brate kod nje je uvek bilo zezanje i bleja..:? do sada nam je hor koliko ja znam uvek bio medju prva tri u Srb....a videcemo kakav ce sad da bude sa ovim ''mishovima''

...da...da....da....daa....samo se ti nadaj :lol::lol:...ocesh da ti chupam ushi il da te ujedem?:-D...nisam dobar, nego vrlo dobar djak!!!
...ti normalan?...pa nemoj da se lazhemo :lol::lol::lol:....
....nemoj da ti otpevam neshto na uvce....pa da mi se posle zhalish!!:p
...jeste...proshle godine smo bili treci...i ja sam bila tamo...tako da....nemoj se zameramo!:p
...dobra je Andja...svaka joj chast shto nas trpi...jedino joj zameram shto nas je ostavila...bash je mogla da nam predaje josh ovu godinu!!!:cry:...sad moram da uchim i muzichko:cry::cry:...pa dobro...vec sam odgovarala onako bez veze se javila...mozhete da mi zavidite :-D:-D

a vazicu imam na kameri tebe kako reklamirash pivo :D:D8)

Pa dobro,mozemo da se dogovorimo pa da prodamo taj snimak tuborgu,jelenskom,apatinskom ili koje je vec bilo na snimku :lol:

to je bila nana?! :lol: pa naravno da ti je bilo najjache, od toliko alkohola nisi znao ni shta jedesh :? :lol: ma vazhno je da ste se vi poshteno zajebavali, zato se i ide na te izlete :D

Ja sam se iskreno odvalio od svega tamo.

ajd sto su isle sanja i nera, ajd sto je bilo klope ( jes da je od gljiva, al opet...) , ajd sto je bilo riba i cirkanja
ALI DA PROPUSTIM KAKO VAZIC PEVA?!!?!? PA JA CU DO KRAJA ZIVOTA ZIVETI SA GRIZOM SAVESTI STO NISAM ISHAO!!!!

Taj neki fazon,ali bice i na dvodnevnoj toga,ne boj se.Mozda i organizujem chak 3-4 gitare da prate moj glas :lol:

videcemo ko ce na kraju koga pojesti ;)
dada mora da si cutala kad ste bili treci. :lol:....

...nisam cutala...da jesam ne bi me vodili tamo da je tako...

Ma oduvek sam znao da si samo ti normalan,Mao.

...ma jeeeestteeee....on normalan? Si ti prs'o chovek?

Mozda i organizujem chak 3-4 gitare da prate moj glas :lol:

..mislish prelepi umilni glasic?:lol::lol::lol: ...ok...znachi: za dvodnevni izlet nosite chepice za ushi!:lol:....shalim se...ma ima da nam bude super, naravno ako ja budem ishla!:p:p

Back