Zemunska gimnazija

e najjace su vam te nedefinisane poruke, ranije su to bile besmislene recenice, delovi viceva, a sad su to samo delovi besmislenih recenica :D :D :D
moze na dvodnevnoj, evo ima da sviramo wonderwall, luka nosi gitaru, ali ja cu pevati akorde u pozadini :P jer me mrzi da nosim gitaru

A ja cu da budem prateci wokal i pewacu : UUUUUUUU,AAAUUUUU.... :D
A kao solista cu da nastupim sa kompozicijom "Spider pig" cenjenog americhkog kantautora Homera J. Simpsona .... ;)

A gde se ide na taj dwodnewni? Tu se spawa u busu,pretpostawljam.....?
E,mi u pon ne idemo u shkolu nego dolazimo na tu fckng akademiju......Totaly njesra...

Sutra mi drzz'te palchewe (a drzz'te i ushi :-D ) ,jawicu se za latinski pa shta bude,bude...
Ima da joj izdeklamujem prwe 2 deklinacije i 4 konjigacije pa nek' se .... :-)

Shala,shala,I LOOOVE MY PROFFESSORka.... :lol:

andja pak dobro vodi hor

...slazhem se...

moze na dvodnevnoj, evo ima da sviramo wonderwall, luka nosi gitaru, ali ja cu pevati akorde u pozadini :P jer me mrzi da nosim gitaru

...kako ce to tek da zvuci....:-D

razumljivo. ko zna kome ce tvoje usluge biti potrebne, supermene

...jes' vala bash izigravash supermena, Mao :p

A ja cu da budem prateci wokal i pewacu : UUUUUUUU,AAAUUUUU.... :D
A kao solista cu da nastupim sa kompozicijom "Spider pig" cenjenog americhkog kantautora Homera J. Simpsona .... ;)

A gde se ide na taj dwodnewni? Tu se spawa u busu,pretpostawljam.....?
E,mi u pon ne idemo u shkolu nego dolazimo na tu fckng akademiju......Totaly njesra...

Sutra mi drzz'te palchewe (a drzz'te i ushi :-D ) ,jawicu se za latinski pa shta bude,bude...
Ima da joj izdeklamujem prwe 2 deklinacije i 4 konjigacije pa nek' se .... :-)

....spider pig, spider pig...does whatever spider pig does...can he....:-D
..ide se na Borsko jezero....u pon je dan shkole!...drzhim ti fige!SRECNO!:-D

spava se na poljani

...stvarno se spava na poljani???:shock:...e ja onda ne idem...:(

PiGlEt....:
ne predaje....

Uuuu,wolim poljane....

logichno
dobro je za valjanje, puno prostora
ko zbog tih stvari ide na izlete
a i za neke filozofske misli, onako nebo ti pukne pred ochima
razmishljash, odakle li sam ja, majq mu? :lol: ne bi se reklo da sam odavde

@it's me
andja je lik
loshe
mao=ekshn men
...
ne spava se na poljani. valjda. mada bi mladja i to naplatio, iz ekoloshkih razloga, razume se

it's me :roll: .....kako za koga :roll:
razumljivo. ko zna kome ce tvoje usluge biti potrebne, supermene
**** vas wonderwall
ne spava se na poljani. valjda. mada bi mladja i to naplatio, iz ekoloshkih razloga, razume se

pa ne znam...mnogo mi se bunish :lol:...neshto ti se danas ipak desilo :?....mozhda je sonja ljoota na tebe shto si propustila grchki :? ili mozhda misli da ti andja bitnija od nje...:?

mene ne mozhesh prevariti ;)
bem je sad je nashla....proshle cele god nije ni 1 radni dan propustila....secam se da mi je ke**ala kako ona dolazi sa razbijenom nogom(shto glavu ne razbi :lol: ) a ja izbegavam....:roll:
:D ;) sad je nashla, kad sam se vezala za nju
a jbg...zhivot je nekom majka, a nekom maceha

pa ti nisi mislio, ali vidish kako je ona o'ma povezala...bilo je tu nechega, znachi...kako propustih te momente, majq mu...

...mladja?! zaboga. :roll: :lol: pa jes, bash je jebozovan :lol:

Back