It's me!
Zainteresovan član
- Poruka
- 253
...koji vam je fazon sa tim nedefinisanim porukama???
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jer me mrzi da nosim gitarurazumljivo. ko zna kome ce tvoje usluge biti potrebne, supermeneja sam za neku dr nedelju![]()

andja pak dobro vodi hor
moze na dvodnevnoj, evo ima da sviramo wonderwall, luka nosi gitaru, ali ja cu pevati akorde u pozadinijer me mrzi da nosim gitaru
razumljivo. ko zna kome ce tvoje usluge biti potrebne, supermene

A ja cu da budem prateci wokal i pewacu : UUUUUUUU,AAAUUUUU....
A kao solista cu da nastupim sa kompozicijom "Spider pig" cenjenog americhkog kantautora Homera J. Simpsona ....
A gde se ide na taj dwodnewni? Tu se spawa u busu,pretpostawljam.....?
E,mi u pon ne idemo u shkolu nego dolazimo na tu fckng akademiju......Totaly njesra...
Sutra mi drzz'te palchewe (a drzz'te i ushi :-D ) ,jawicu se za latinski pa shta bude,bude...
Ima da joj izdeklamujem prwe 2 deklinacije i 4 konjigacije pa nek' se .... :-)
spava se na poljani

PiGlEt....:ne predaje....
Uuuu,wolim poljane....
ne bi se reklo da sam odavde
majke mi....cuti, bolje i ekshn men nego ken...
razumljivo. ko zna kome ce tvoje usluge biti potrebne, supermene
**** vas wonderwall
ne spava se na poljani. valjda. mada bi mladja i to naplatio, iz ekoloshkih razloga, razume se
...neshto ti se danas ipak desilo :?....mozhda je sonja ljoota na tebe shto si propustila grchki :? ili mozhda misli da ti andja bitnija od nje...:?pa ne znam...mnogo mi se bunish...neshto ti se danas ipak desilo :?....mozhda je sonja ljoota na tebe shto si propustila grchki :? ili mozhda misli da ti andja bitnija od nje...:?
ne dolazi cele nedelje u shkolu![]()
ne, nego...uh...sonja je bolesnane dolazi cele nedelje u shkolu

nisam ja pedofil!

) a ja izbegavam....uhhhh sokoli zemunski!
sokolcici,blah prva godina. . .nisam ja pedofil!
![]()
mene ne mozhesh prevariti
bem je sad je nashla....proshle cele god nije ni 1 radni dan propustila....secam se da mi je ke**ala kako ona dolazi sa razbijenom nogom(shto glavu ne razbi) a ja izbegavam....
![]()
pa jes, bash je jebozovan 
mikelo chova odma' vid'o ko valja ovde![]()