Zemunska gimnazija

:D :D ma kako ti znash da mene nece niko da slusha :P....bash suprotno, a od mene mozhe poono da se nauchi ;)...nisam ja kriv shto kad pochnesh kuci da prichash o grchkom svi okrecu glavu i bezhe qd mogu :lol:
mao the wise. :lol: e moguce je to za grchki. mada su oni svi ljoobomorni shto im latinka ne predaje. :D jao, samo da se zavrshi druga godina! jedva chekam. nema latinskog, nema hemije! :D mada ce mi nedostajati trba, njegove prozivke metalaca i propovedi o sektama :lol:...a latinka mi je skroz chudna. dobra je zhena, ali je ipak kreten. :roll: paradoks. al nekako je gotivim zato shto ona mene gotivi. chudno je to. :?

It's me!:
...pa...Mao...nije valjda da idesh na grchki?...oohhh...boze...kuda ide ovaj svet ?!?!?!?!?! koji ce ti to uopshte?
ne, ne ide, prati fabulu! ;) :D a grchki nemo' da mi dirash :D

It's me!:
...ma ja vas sve znam....
ja tebe pak ne znam. :? zaboravih...koje si beshe odeljenje?

ko si ti "It´s me":wink:?

....pa....prochitaj tamo par strana ranije...pa cesh znati....valjda....tj. ako shvatish...

ne, ne ide, prati fabulu! ;) :D a grchki nemo' da mi dirash :D

ja tebe pak ne znam. :? zaboravih...koje si beshe odeljenje?

....ma ne znam ni ja tebe...mozhda te i znam, a ne znam da si to ti (ko ukapira, shvatio je!):-D....a inache shto se odeljenja tiche...II14....to ti je neki prirodno-drushtveni ili ti medju smer (nije opshti)....k'o da je vazhno koje sam odeljenje....:-D:grin:....a kad (ako) se budemo okupljali, saznacesh....:lol::lol::lol:

tico pa normalno da te gotivi kad si ti jedina koja ide na grchki...:lol: zhena je svesna da si ti jedina koja joj poklanja pazhnju...da je ona bila malo normalnija mozhda bi se i drugarski rastali :?
hey it's me ti si II 14, pa ti si odeljenje pored mene ;) naravno da smo drugarchuge :D ;)
a kako to mozhe da ne znash ticu :?....
shto se tiche mog znanja vas, rekao bi da mozhda jedino krstu znam, iz vidjenja....tj znam ga po tome shto je rekao da sad ide u trojku a ja video nekog leeka koji ide tamo a proshle god ga nije bilo, i josh pripada njegovom opisu :D

hey it's me ti si II 14, pa ti si odeljenje pored mene ;) naravno da smo drugarchuge :D ;)
a kako to mozhe da ne znash ticu :?....
shto se tiche mog znanja vas, rekao bi da mozhda jedino krstu znam, iz vidjenja....tj znam ga po tome shto je rekao da sad ide u trojku a ja video nekog leeka koji ide tamo a proshle god ga nije bilo, i josh pripada njegovom opisu :D

....jednostavno ne znam....mozhda je i znam, al nisam sigurna...kako to da ti mene ne znash?:p....znash me iz priche 1000%, ali necuda ti kazhem ko sam, mozhda kada se upoznamo....u nekom drugom zhivotu :lol::-D:p:lol:
.....a Krstu ne mozhesh da promashish, razlikuje se dosta od drugih likova...ide u II3, rekao mi jedan lik da se prebacio....

.....e....shto se tiche izleta, bilo je sooper!!!....Mao, shteta shto nisi ishao, propustio si da chujesh kako Vazic peva!!!...loodilo!...bash smo se super druzhili, jest da nam je na pochetku padala kisha, ali posle nam je bilo extra, pogotovo na kraju, u busu, sa gitarom....i (uglavnom)svi pevaju (odnosi se na kraj bus-a!)....a tek da vidish shta nam je bio onaj chuveni ruchak - pite, palachinke, hleb....i sve to od zelja!...a da, da ne zaboravim chaj i chorbu od gljiva...Mao, umal da ti donesem jednu otrovnu, al mi nisu dali :-(...shteta, imala sam dobru volju....

ja znam ko su krsta, sophi i mozhda znam ko je urosh. :? sa njim chovek nikad ne mozhe da bude siguran :lol:
palachinke su bile slatke, sa dzemom, pa ipak od gljiva/zelja/chega vec. jedna od odvratnijih stvari koje sam probala u zhivotu. :?
vazic je pevao celim putem :D bio je zvezda izleta :D
sad tek shvatam kako je krepoljin dobio ime. to je izvedeno od crap, shto najblizhe opisuje ovu turistichku atrakciju :? najbolji deo izleta je bio autobus koji smo doplatili josh 50 din zato shto je bio nov. odnosno, to je mladji za cirku za sutra i prekosutra :D

uuu al ste pisali, imam dosta da odgovaram :D
treba da znate da je ovde zabranjeno izgovarati ime koje pochinje na slovo U :twisted:

prvo, ''it's me'' kazhesh da te znam iz priche :?...pa onda mora da si neka scandal, bad girl :D..mislim, ja nikad ne zapamtim ni jedno ime kada dodju da chitaju ko je osvojio koju nagradu na kom takmichenju...dok, kad se pojavi neki profa i kazhe - joj da vidish shto ima jedan indijanatz u tamo nekom odeljenju i njemu je ime ... onda sve povatam :D
shto se tiche upoznavanja na nekom drugom svetu....odma' da znash da sam ja josh 'davno rezervisao kartu za hell ;) a ti razmisli de cesh ;) a ti si prilichno sigurna ko sam ja :? ....i prilichno sigurna da ja nisam bio na izletu :D
inache ne volim chinke...tj smoochile su mi se za ceo zhivot :?
a ti tico, derishte jedno :lol:.sa mnom je chovek uvek siguran.....i bolje ti je da me ne znash :twisted: tj ja tebe....znash da ti nece biti lepo kad saznam ko si ;)
i nemo' mi dirash mladju :lol: ....chovek je car.
e jel i vi kao imate onaj kontrolni na karti :lol: ? znachi ne znam ni shta ce biti a ni kako se radi to shto ce biti....pooko sam ga :?

''it's me'' kazhesh da te znam iz priche :?...pa onda mora da si neka scandal, bad girl :D..mislim, ja nikad ne zapamtim ni jedno ime kada dodju da chitaju ko je osvojio koju nagradu na kom takmichenju...dok, kad se pojavi neki profa i kazhe - joj da vidish shto ima jedan indijanatz u tamo nekom odeljenju i njemu je ime ... onda sve povatam :D
shto se tiche upoznavanja na nekom drugom svetu....odma' da znash da sam ja josh 'davno rezervisao kartu za hell ;) a ti razmisli de cesh ;) a ti si prilichno sigurna ko sam ja :? ....i prilichno sigurna da ja nisam bio na izletu :D
inache ne volim chinke...tj smoochile su mi se za ceo zhivot :?
e jel i vi kao imate onaj kontrolni na karti :lol: ? znachi ne znam ni shta ce biti a ni kako se radi to shto ce biti....pooko sam ga :?

...pa....onda me mozhda i ne znash :p.....mada nisam osvojila nikakvu nagradu ni na kakvom takmichenju....a i ne pravim skandale ne chasovima....ja rekoh zhivotu, ne svetu....mada prilichno sam sigurna da cu negde izmedju hell-a i heaven-a....nece moci da me svrstaju :lol::lol::lol: ....da....mislim da niko iz tvog odeljenja nije ishao na izlet :-D...nisam cinichna.....samo da znash :D
...a shto se kontrolnog tiche, toliko je prosto, nemam rechi....tj. prosto je ako znash shta treba da se radi....verovatno ga necu raditi....8)

uuu al ste pisali, imam dosta da odgovaram :D
treba da znate da je ovde zabranjeno izgovarati ime koje pochinje na slovo U :twisted:

a ti tico, derishte jedno :lol:.sa mnom je chovek uvek siguran.....i bolje ti je da me ne znash :twisted: tj ja tebe....znash da ti nece biti lepo kad saznam ko si ;)
i nemo' mi dirash mladju :lol: ....chovek je car.

haha, isti problem. :lol: znachi lik objashnjava neki azimut, neku nadmorsku visinu, pa treba valjda i s uglomerom da se radi...ja ne znam ni da odredim geografsku shirinu iz osnovne. :lol: :( videcesh kakav je car kad nam zabode kont :?
ko je bre derishte? :D nemo' da ti dodjem u to tvoje odeljenje za decu sa posebnim potrebama, da ti nalupam chvrge :D

stani nisi genije, nisi skandal girl...:? pa kako onda ochekujesh da te znam :? .....zlatna sredina se nikada ne pamti ;)...i kakva je razlika ocemo li se sresti na drugom svetu ili u drugom zhivotu :roll: ?
tico, znam ja kako je kad ti mladja zabode kont. 2 pitanja nemaju u knjizi vec ih je on rekao :roll:..jedno pitanje imash u zanimljivostima a druga 2 su teshka ali ako si uchio celu knjigu mozhesh da ih znash :lol:...
to sam i ja izvalio sad prvaci vishe idu na izlet...:?

ja znam ko su krsta, sophi i mozhda znam ko je urosh. :? sa njim chovek nikad ne mozhe da bude siguran :lol:
palachinke su bile slatke, sa dzemom, pa ipak od gljiva/zelja/chega vec. jedna od odvratnijih stvari koje sam probala u zhivotu. :?
vazic je pevao celim putem :D bio je zvezda izleta :D
sad tek shvatam kako je krepoljin dobio ime. to je izvedeno od crap, shto najblizhe opisuje ovu turistichku atrakciju :? najbolji deo izleta je bio autobus koji smo doplatili josh 50 din zato shto je bio nov. odnosno, to je mladji za cirku za sutra i prekosutra :D

Meni su palachinke sa nanom i dzemom od shipka i rolat sa zeljem i nekom pechurkom neshto najjache shto sam probao!! :lol:

Meni su palachinke sa nanom i dzemom od shipka i rolat sa zeljem i nekom pechurkom neshto najjache shto sam probao!! :lol:
to je bila nana?! :lol: pa naravno da ti je bilo najjache, od toliko alkohola nisi znao ni shta jedesh :? :lol: ma vazhno je da ste se vi poshteno zajebavali, zato se i ide na te izlete :D

mao, mao, ima jednom da ti banem, svega mi, da ti pochupam ushi onako pred svima. radi sigurnosti cu da poberem ushi svoj retardiranoj deci u shkoli :D

ajd sad ko je za okupljanje u real life-u nek digne dva prsta. :D ja sam za, ali pretpostavljam da radi prevencije od berbe ushiju neki nece smeti da dodju :lol: neki su pak previshe kul za tako neshto :roll: ipak razmislite, ne bi bilo na odmet

Ewo ja dizzem 3! :D
Weri gud ajdija....
C,c,c...ja uchim a wi se opijate na izletu... Owe moje nisu odushewljene poshto ih je neko zjb-ao pa one jadne doshle u subotu.... :-? :lol:

A,inache,ja ne znam nikog od was! ;)
A ti,chiko,swrati nekad u prwo tri i wikni "eeeej praseeee",bilo bi lepo od tebe... :lol:

stani nisi genije, nisi skandal girl...:? pa kako onda ochekujesh da te znam :? .....zlatna sredina se nikada ne pamti ;)...i kakva je razlika ocemo li se sresti na drugom svetu ili u drugom zhivotu :roll: ?

...ima raznih nachina...nije vazhno...upoznacesh me...
...pa...pre nekoliko zhivota sam bila udata za jednog cara :-D:grin:
...a za naredni josh ne znam :lol::lol::lol:....a drugi svet....to je...e ne znam shta je....tamo josh nisam bila...shalim se....josh sam pod uticajem izleta ;)

haha mene kad bi u policiji opisivali bilo bi : velika kosa zbog koje je nemoguce videti ostatak hodnika i skole...i ljudi cesto mashe kabinete zato sto od moje kose uopste i ne vide gde se nalaze. takodje ne smeju mi se priblizavati, jer kosa svakog prvog u mesecu ima obicaj da jede stvari i stvorenja okolo....
lol

Back