Zemunska gimnazija

urosh91:
e matora,matora nije nama lako veruj mi ;) ....sa nashim loodim profama stvarno je uvek zanimljivo...jbte ne znam kako ostalima ali mislim da nashe profe ne pruzhaju ni delic od onoga koliko trazhe(chast izuzecima)...jbte na chasovima je veliko zezanje(osim na hemiji,latinskom),atmosfera kao u cirkusu a onda kad dodje kontrolni :? :shock:
isto je kao u osnovnoj....aaaaaaaa ocu nazad u 8. razred :p
tachno znam na kojim chasovima moram da prisustvujem,a na kojima ne, tj mogu da blejim u parku a da me ne upishu :-? jbte ove shto predaju muzichko,likovno,bologiju,mladja,radjenovicka ako kod njih imash ocenu ne morash da dolazish na chasove nece ni primetiti da nisi tu...al zato tanjica nas sine prebrojava tokom chasa na svakih 10min,ja ne znam shta zhena misli !?!?! da ce neko kroz prozor da joj pobegne ?!? :roll:[/QU

Tix kaze da jeTanjica fina zena. :lol: :lol: :lol:

sophi, sto lazes decu? kad sam ja rekla to za tanjicu?

urosh91:
ma neka je vodi kuci :evil: :evil: :evil: ovaj ticoni je lood 100po100
:lol: :-D :-D

latinka je mnogo dobra zena, indeed. :) ja sam je zgotivila skroz. avdulaj mi je ql zato sto izvaljuje stalno, kao i vince. :-D tanjica je prsla. mladju smo prozvali mojsije zbog one motcuge koju stalno vucara po kabinetu. :lol: biologicarka smara. :-? fizicar izgleda kao da je iz crtaca izasao. :lol: hemicarka je ql, al kad pocne da pita, nema milosti. :( srpkinja smara, ali gleda south park i ima martinke, sto je gotiva. :-D ruskinja je dobra :) , lenka uvek pijana :roll: :lol: 8-) , muzicarka i likovnicarka su uglavnom ok. vukica cesto baguje i ima neke tripove, a verouciteljka se dere kad prica, inace je ok. to je t.o. :idea:

tix:

latinka je mnogo dobra zena, indeed. :) ja sam je zgotivila skroz. avdulaj mi je ql zato sto izvaljuje stalno, kao i vince. :-D tanjica je prsla. mladju smo prozvali mojsije zbog one motcuge koju stalno vucara po kabinetu. :lol: biologicarka smara. :-? fizicar izgleda kao da je iz crtaca izasao. :lol: hemicarka je ql, al kad pocne da pita, nema milosti. :( srpkinja smara, ali gleda south park i ima martinke, sto je gotiva. :-D ruskinja je dobra :) , lenka uvek pijana :roll: :lol: 8-) , muzicarka i likovnicarka su uglavnom ok. vukica cesto baguje i ima neke tripove, a verouciteljka se dere kad prica, inace je ok. to je t.o. :idea:

gleda south park ? LIIIK :D :D :D recite joj da ja imam gajbi south park : longer& uncut pa cu da je ucenjujem
Imam i takodze na DVDju 8 sezona south parka....recite joj da sam veliki fan south parka :D:DD:
ladno likusa gleda south park....ehehehe
evo mene u south parku
gahaahwwa7.png

evo cim budem imao vremena napravicu i nju...haha liik

Bas je zanimljivo sve ove postove citati :)
Verujte mi na rec kad vam kazem, koliko god vam to zvucilo neobicno, sutra kad zavrsite gimnaziju ima da vam do jaja nedostaje :sad: :sad:

Mada, ubedjen sam, Trbina do sada najbolje izjava je bila, "Ti si bre covece mentalni zagadjivac, tebe ne treba pustati na ulicu"
I jos jedan savet u vezi njega, on covek mnogo voli da se svadja, kada proziva nemojte mu cutati, on ne voli one koji cute i trpe, voli ljude koji ne daju na sebe,ovo mislim verbalno ni u kom slucaju fizicki!! Jel jos uvek vozi AJKULU?

P.S. Jel Vince jos uvek drzi fizicko?

tix:
hahaha, kul je krsta south. sto ne stavis za avatara?
e najjaca je tanjica-ubijem se, ucim celo prepodne, dobijem 4, ne pipnem knjigu 4-. reeeci

Jujuju!
Samo jedno prepodne?????????! :lol: :lol:
cccccc :lol:

Tako ti i treba kad neozbiljno shvatas istoriju,Tix,a ja nista ne lazem,te su reci i z tvojih usta izasle one jedne veceri.So-Uroshe,da,Tix ti 100 po100 loooooooooda :D

tix:

u potpunosti se slazem. :-P
a dodala bih da srpkinja vrlo smara(iako gleda South Park i ima martinke(koje joj ne idu uz one pantalone btw :smile: ) i sporo prica sa vrlo razdrazljivim glasom!Zamalo da udjem u ucionicu u petak.Al' ostalo je samo na pretnjama. :lol:

Back