mica-45blok-
Zainteresovan član
- Poruka
- 108
Al si ti optomista!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
urosh91:e matora,matora nije nama lako veruj mi....sa nashim loodim profama stvarno je uvek zanimljivo...jbte ne znam kako ostalima ali mislim da nashe profe ne pruzhaju ni delic od onoga koliko trazhe(chast izuzecima)...jbte na chasovima je veliko zezanje(osim na hemiji,latinskom),atmosfera kao u cirkusu a onda kad dodje kontrolni :? :shock:
isto je kao u osnovnoj....aaaaaaaa ocu nazad u 8. razred
tachno znam na kojim chasovima moram da prisustvujem,a na kojima ne, tj mogu da blejim u parku a da me ne upishu :-? jbte ove shto predaju muzichko,likovno,bologiju,mladja,radjenovicka ako kod njih imash ocenu ne morash da dolazish na chasove nece ni primetiti da nisi tu...al zato tanjica nas sine prebrojava tokom chasa na svakih 10min,ja ne znam shta zhena misli !?!?! da ce neko kroz prozor da joj pobegne ?!?[/QU
Tix kaze da jeTanjica fina zena.![]()
![]()
![]()
urosh91:ma neka je vodi kuci![]()
![]()
ovaj ticoni je lood 100po100
tix:sophi, sto lazes decu? kad sam ja rekla to za tanjicu?
:-D :-D
latinka je mnogo dobra zena, indeed.ja sam je zgotivila skroz. avdulaj mi je ql zato sto izvaljuje stalno, kao i vince. :-D tanjica je prsla. mladju smo prozvali mojsije zbog one motcuge koju stalno vucara po kabinetu.
biologicarka smara. :-? fizicar izgleda kao da je iz crtaca izasao.
hemicarka je ql, al kad pocne da pita, nema milosti.
srpkinja smara, ali gleda south park i ima martinke, sto je gotiva. :-D ruskinja je dobra
, lenka uvek pijana
![]()
8-) , muzicarka i likovnicarka su uglavnom ok. vukica cesto baguje i ima neke tripove, a verouciteljka se dere kad prica, inace je ok. to je t.o.
![]()
Kr$t@:necu popraviti i ne idemo na ekskuriju
tix:hahaha, kul je krsta south. sto ne stavis za avatara?
e najjaca je tanjica-ubijem se, ucim celo prepodne, dobijem 4, ne pipnem knjigu 4-. reeeci
Lamborghini:Ja ne volim kozlic,iako ce me to uskoro ocenjivati.Ustvari ja se ne secam kad sam zadnji put preskakala isti.
tix:sophi, sto lazes decu? kad sam ja rekla to za tanjicu?
:-D :-D
latinka je mnogo dobra zena, indeed.ja sam je zgotivila skroz. avdulaj mi je ql zato sto izvaljuje stalno, kao i vince. :-D tanjica je prsla. mladju smo prozvali mojsije zbog one motcuge koju stalno vucara po kabinetu.
biologicarka smara. :-? fizicar izgleda kao da je iz crtaca izasao.
hemicarka je ql, al kad pocne da pita, nema milosti.
srpkinja smara, ali gleda south park i ima martinke, sto je gotiva. :-D ruskinja je dobra
, lenka uvek pijana
![]()
8-) , muzicarka i likovnicarka su uglavnom ok. vukica cesto baguje i ima neke tripove, a verouciteljka se dere kad prica, inace je ok. to je t.o.
![]()