Zemunska gimnazija

urosh91:
ja volim kozlic :D shta fali kozlicu :P nego sofke koliko sam ja razumeo ti nisi ishla u zemunsku ?!? el si se sada prebacila ?!? biska,stanka LOL al vi imate shabanske nadimke :D :D :D

Ccc,Uroshe,nemoj slucajno da stajes na stranu kozlica!!!!!!
On mi je smrtni neprijatelj! :D
ozbiljno,ubila bih onog ko je ga izmislio......mada,verovatno je vec mrtav.....jbga

Ne,Sofke ti je oduvek isla i ide u Zemunsku iako se jos uvek nije prebacila!!!!!!!Ona ti je tamo duh Zemunske,utvara koja se iznenadno pojavljuje i nestaje! :-D kad nema sta da se radi-U Zemuuuuuuuuun! :D
Pa tako bese i u petak. :razz:

ti si uvrnuta, brate.

urosh91:
ja volim kozlic :D shta fali kozlicu :P nego sofke koliko sam ja razumeo ti nisi ishla u zemunsku ?!? el si se sada prebacila ?!? biska,stanka LOL al vi imate shabanske nadimke :D :D :D
tishina, uki 8-)

krsto, sad bi t' rekla nesto al ne psujem pred decom (avdulaj) :D

e stanka, aj nemojte vise da me zovete biska. plz

ljudi, desilo mi se nesto cudno i dalje se desava. stalno radim matematiku.
ali stalno.
Znaci na svim casovima zabodem se u zadnju klupu i radim, onda gajbi sednem i jos radim....zavoleo sam je lol
to je tzv . Naum's Syndrome
help

urosh91:
javi se da odgovarash :D sjebi matu i baci se na neku drugu nauku :D

problem je u tome kolko god da vezbam i radim i razumem zadatke i sve....meni se desi kiks , mora uvek da mi se desi neki kiks i sjebe sve.
E sad , neki to boduju a neki ne.
A mata je glavna na ovom smeru tako da nece se to tek tako lako srediti. Najvise mrzim kad mi ortaci kazu kako imaju problema sa istorijom itd....SAMO SEDNES I NAUCIS....samo ****** sednes ( 5-10min) procitas i naucio si...a mata je problem, mozes ti da naucis ali uvek ce ono zadato biti drugacije od onoga sto si naucio

fala, uki boj. :D samo mi reci ko su ti izvori, preko koga ce da ide tristogramka i jack. :D

pa u cemu je prob krle, samo ti vedzbaj. :) jeste da uvek daju tezhe na kontrolnima, al ako ne kapirash, vazhno je samo da se izvuche dvojka.

Back