Zemunska gimnazija

svi znaju kako ja volim da RAZGOVARAM sa nastavnicima., u osnovnoj sam umeo da ih izludim....
ako mi sad na odgovaranju pukne, e ima da razgovaramo dok ne prsne. a kad prsne , onda cu da ubacim kevu u situaciju. Necu da me tu neki drkadzija drka za matu

u je, ja ga promenio pre manje od minut ti odma uvid u sve....
bilo bi lepo da imam 2. ja bi ubio za 2. poklao bih vas sve za 2. pobio bih familiju za 2....LOL
ali realno, za 2 bih ucinio svasta...mada ne u tolkim razmerama haha

Orose, ovako je pitao:
dodje, kaze, nek se pripremi Joksimovic, a pre odgovarali jos neki sabani....itd, dolazi lik izlazi i trba kaze : e nemoj ti nego ko je kovacevic? (posto je iza njega u dnevniku) i kovacevic ustane, i kaze trba : e ne moras ni ti nego AJDE KRSTEVSKI
PA RECITE DA NISAM NAJNESRECNIJI MOGUCI COVEK NA JEBENOM SVETU

a najjaci fazon za matu. Dolazi moj ortak pravi spisak za ekskurziju i da preda Naumu i kaze :
-evo spiska, nekoliko njih je jos neodlucno, krstevski ce mozda ako sredi matematiku
-"HAHAHAHAAHHAHA...nadajmo se da nece. Otpisite ga. "
a meni je greota sto nisam bio tu da ga pljunem. Nisam ja od onih sto prosipaju baronije tipa : ma zaklacu ga, izotvaracu ga....blah blah
realno, samo bih ga pogledao onako kako umem da pogledam i pljunuo fino , mozda i ne na njega, ali negde bih sigurno.

Zato danas imam matu i ima da razgovaram
Od reci do reci

Back