Zemunska gimnazija

Ovako... da razjasnimo neke stvari... ja sam rekao da sam cuo za profeorku,( rekoste ...Tanja se zove? ) da to radi, pa prenosim sta sam cuo od drugova. Zenu ne poznajem, mislim... trebalo je da se upoznamo na gradjanskom, ali posto ga kod nje nikad nismo imali, nismo se ni upoznali :) Ali dobro, drago mi je da cujem da to nije istina, jer ne bih voleo da u nasoj skoli ima takvih ljudi... Mi smo prezadovoljni nasom profesorkom i nju vole svi, ali bas svi ucenici! Ali ako je tako kao sto kazu ucenici kojima je predavala ova druga profesorka, onda ce vam svakako biti lepo na filozofiji, ko god da vam bude. :) Uglavnom, nije dosadno kao sto smo mislili. Ja odoh iz ove skole, a vama zelim svu srecu! Bilo je ovo lepo iskustvo :mrgreen:

Pustanje sa 7 casa? Ako je to tacno kome to jos smeta? Sve mi se cini da je ovo narucen tekst. Prestanite sa "lupetanjima", jer nista ne moze da umanji nasu ljubav prema nasoj profesorki Tanji. Izgleda da joj neko bas zavidi, umesto neka svako radi na svom imidju i kulturi.

Ove godine nam se menja profesorka engleskog....rekli su nam da dolazi Marelja....pa me zanima kakva je..:)

imaš 5 ocena u polugodištu od kojih ni jednu ne popravljaš...
2 diktata (tekstovi su poznati, iz knjige)
1 odgovaranje
1 pismeni
1 kontrolni
1 izvinjenje po polug.

korektna je što se ocenjivanja tiče, mada meni ti njeni časovi ništa ne znače.
ništa mi ne znači to što mi uradimo po nn vežbanja iz knjige kada nismo
sposobni da komuniciramo na engleskom jeziku. konkretno, mislim da se jezik
ne može naučiti u školi ili bar sigurno to za mene važi.

ovako marelja je poprilično neutralna. nit smrdi, nit miriše. ona je formalnija od bilo kog formulara.

i da... fiziku pojma nema! :evil:

nepoznate reči se objašnjavaju već poznatima. kad u tekstu piše (lupam...)
"he has showed you..." ovaj segment rečenice se objasni kao "he has presented you..."
ovo je banalan primer. ali kada je rekla da je speed isto što i acceleration
došlo mi je da lupim glavom o sto. :besna: :roll: trebalo da pripazi šta priča po prirodnim odeljenjima.
ipak smo mi elita. :lol:

imaš 5 ocena u polugodištu od kojih ni jednu ne popravljaš...
2 diktata (tekstovi su poznati, iz knjige)
1 odgovaranje
1 pismeni
1 kontrolni
1 izvinjenje po polug.

korektna je što se ocenjivanja tiče, mada meni ti njeni časovi ništa ne znače.
ništa mi ne znači to što mi uradimo po nn vežbanja iz knjige kada nismo
sposobni da komuniciramo na engleskom jeziku. konkretno, mislim da se jezik
ne može naučiti u školi ili bar sigurno to za mene važi.

ovako marelja je poprilično neutralna. nit smrdi, nit miriše. ona je formalnija od bilo kog formulara.

i da... fiziku pojma nema! :evil:

nepoznate reči se objašnjavaju već poznatima. kad u tekstu piše (lupam...)
"he has showed you..." ovaj segment rečenice se objasni kao "he has presented you..."
ovo je banalan primer. ali kada je rekla da je speed isto što i acceleration
došlo mi je da lupim glavom o sto. :besna: :roll: trebalo da pripazi šta priča po prirodnim odeljenjima.
ipak smo mi elita. :lol:

Ovo sa sinonimima se i meni činilo skroz bezveze, ali kasnije shvatiš da zapravo ima logike tako učiti jezik...

Ovo sa sinonimima se i meni činilo skroz bezveze, ali kasnije shvatiš da zapravo ima logike tako učiti jezik...

ne, baš naprotiv... mislim da je to najkorisnije od celog njenog časa.

Sto bi ona morala da zna fiziku, kakav je to argument?

neke osnove bi trebalo da znaju svi. to je poenta obrazovanja, valjda.
inače, ima li smo još veću pobedu kada jedna profesorka izričito koristi frazu "litar kubni"
ispravljajući učenika :lol:

pobogu

Poslednja izmena:
ne, baš naprotiv... mislim da je to najkorisnije od celog njenog časa.

neke osnove bi trebalo da znaju svi. to je poenta obrazovanja, valjda.
inače, ima li smo još veću pobedu kada jedna profesorka izričito koristi frazu "litar kubni"
ispravljajući učenika :lol:

pobogu
A gde ti izgubi parce pravopisa, pa napisa 'ima li'?! Pusti profesorku da ne zna fiziku i opusti se.

E samo da proverim šta mi je potrebno za upis, pošto se ovi na sajtu nikad neće udostojiti da stave. Znam da mi treba upisnica i svedoĆanstvo, ali znam da sam prošle godine nešto plaćao, pa da proverim jel' i to treba? (I da, "jel' "se piše tako, proverio sam sa profesorkom) A ako treba šta i kako (broj računa i količina novca)?

E samo da proverim šta mi je potrebno za upis, pošto se ovi na sajtu nikad neće udostojiti da stave. Znam da mi treba upisnica i svedoĆanstvo, ali znam da sam prošle godine nešto plaćao, pa da proverim jel' i to treba? (I da, "jel' "se piše tako, proverio sam sa profesorkom) A ako treba šta i kako (broj računa i količina novca)?

Treba ti onaj formular sto si dobio uz konkurs, i uz to prilazes svedocanstva i izvod iz maticne knjige rodjenih, ne mora biti mladji od 6 meseci. Bar su meni tako rekli.
Je l' se pise odvojeno, to je recca LI (Je li), bar ja mislim. :per:

Ja sam ove godine novi u zemunskoj,prvak sam. Zeleo bih ako je moguce da opisite moje profesore.....(drustveni sam smer):
Srpski-Marija Beara
Matematika-Gordana Bauk
Engleski-Aleksandra Marelja
Francuski-Jelena Medjedovic
Muzicko-Andja Lazovic
Geografija-Sanja Milisavljevic
Istorija-Danica Lepojevic
Hemija-Dragana Janjusevic
Fizika-Igor Sekulic
Biologija -Slavica Nikolic
Latinski-Sonja Vasiljevic
Likovno-Vojislav Klacar
Informatika-Tamara Stojisavljevic

Ja sam ove godine novi u zemunskoj,prvak sam. Zeleo bih ako je moguce da opisite moje profesore.....(drustveni sam smer):
Srpski-Marija Beara
Matematika-Gordana Bauk
Muzicko-Andja Lazovic
Fizika-Igor Sekulic
Likovno-Vojislav Klacar

Ukucavaj u serach imena koja te zanimaju, pisano je o nekima ranije =) I, samo jedan savet, UČI LIKOVNO!, ali zaista, kao istoriju ili geografiju... Naravno, srećan početak :)

Srpski-Marija Beara
Matematika-Gordana Bauk
Muzicko-Andja Lazovic
Fizika-Igor Sekulic
Likovno-Vojislav Klacar

Srpski ne znam, mata Goca je super ,predaje tako da ti odmah sve bude jasno, meni je bila na zameni par puta, tako da ne znam kako pita i ocenjuje, engleski, kod Marelje samo ponovi pre svakog ocenjivanja i super si, dobro predaje, muzicko kod Andje je super, kod nje i naucimo i slusamo muziku i svi na vreme imamo ocene, a skroz je opusteno, geos,meni je bila super, ocenjivanje joj je ok i standardno, Danica Lepojevic, mislices da je jako stroga a kasnije se ispostavi da je jedan od najboljih profesora tu, Sonja. . . uci kulturu, i bubaj gramatiku i nabaci dobre ocene u pocetku dok je jos lako gradivo, kasnije kada ti dodju pluskvamperfekat i slicni bice veselo :D likovno - srecno! i Tamara je ok, mada ono, sa ocenjivanjem nikad ne znas. . . bukvalno nikad (cak i kada sveeee iz njenog predavanja prepises bilo je i toga :D )

Back