Znam,i mos' zamisliti koji je to shok bio za mene
Prepustila nas je na milost i nemilost Tatjane Ivkovic![]()
pogotovo nemilost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam,i mos' zamisliti koji je to shok bio za mene
Prepustila nas je na milost i nemilost Tatjane Ivkovic![]()
ZA PROFESORA AVDULAJA
Nedostajete nam profesore. Vec nedelju dana nemam net, a jedva sam docekao da vam napisem ovo. Vratite se sto pre. Nedostajete cak i onom tipu koji je kod vas imao prosek prosle godine 1,5 (zamalo da bude 3:2 za vas)!
@ onaj decko koji nezna imena pola profesora
srpski- neam pojma
matematika - neam pojma ee
istorija - neam pojma
biologija - neam pojma
geografija - neam pojma
fizikA - cuo sam da je tip smesan
hemija - mlad a sed? Da nije zavrsio etf?
engleski - neam pojma
francuski-ni u ludilu neam pojma
latinski - sve je bolje od sonje
informatika - shauma?
likovno - cestitam
muzicko - 5Xcestitam
Upisao sam društveni smer, pa bih hteo da znam kakvi su profesori koji mi predaju.
Dakle: Srpski-Sanja Kaljević - Žena zmaj
Matematika-ne znam kako se zove,niska,plava kosa
Istorija-Jasmina Perišić ok!
Biologija-ne znam kako se zove,ima crnu kosu
Geografija-Slavica Drndarević
Fizika-Vladan Igić Budaletina
Hemija-ne znam kako se zove,visok,seda kosa,mlad Zgodan
Engleski-Teodora Toleva Bože, sačuvaj!
Francuski-Senka Aradski
Latinski-Nataša Pavlović Kul
Informatika-Jelena
Likovno-Zorana Obradović Super
Muzičko-Sanja Vuletić KRALJICAAAAAAA![]()
-genijeUpisao sam društveni smer, pa bih hteo da znam kakvi su profesori koji mi predaju.
Dakle: Srpski-Sanja Kaljević-ne bih znala
Matematika-ne znam kako se zove,niska,plava kosa-ako je starija,onda je ok...kod nje se javljate,dobijate pluseve...na kont.se neceta bas proslaviti..
Istorija-Jasmina Perišić-ne znam
Biologija-ne znam kako se zove,ima crnu kosu-ne znam
Geografija-Slavica Drndarević-ona je super...samo ce vam ruka otpastiod pisanja...ali ocenjuje realno
Fizika-Vladan Igić-ne znam
Hemija-ne znam kako se zove,visok,seda kosa,mlad-kazu da je ok
Engleski-Teodora Toleva-ne znam
Francuski-Senka Aradski-cini mi se da je ona jedna od malobrojnih koja predaje sve,objasnjava,lako pita,kontrolni su iz radne sveske....samo slusajte na casu
Latinski-Nataša Pavlović-ne znam
Informatika-Jelena -ne znam
Likovno-Zorana Obradović-ona je super....nije stroga...
Muzičko-Sanja Vuletić
-genijeUpisao sam društveni smer, pa bih hteo da znam kakvi su profesori koji mi predaju.
Dakle: Srpski-Sanja Kaljević-ne znam
Matematika-ne znam kako se zove,niska,plava kosa-ako je starija,-kod nje se javljajte,dobijajte sto vise pluseva(to posle upiuje u dnevnik)na kontr.se necete proslaviti
Istorija-Jasmina Perišić-ne znam
Biologija-ne znam kako se zove,ima crnu kosu-ne znam
Geografija-Slavica Drndarević-nije stroga...otpasce vam ruka od pisanja,ali realno ocenjuje...
Fizika-Vladan Igić-ne znam
Hemija-ne znam kako se zove,visok,seda kosa,mlad-kazu da je ok
Engleski-Teodora Toleva-ne znam
Francuski-Senka Aradski-msm da je to jedna od retkih profana u sk.koja predaje,objasni..ne pita tesko..kontrolni su iz radne sveske...samo slusajte na casu
Latinski-Nataša Pavlović-ne znam
Informatika-Jelena -ne znam
Likovno-Zorana Obradović-kazu da je super....
Muzičko-Sanja Vuletić
Moze li neko da mi kaze kako pita tanja bilogicarka..msm da li pita po dnevniku ili nasumicno??..)
haala....prezivela sam njeno propitivanje......Aaaaa, Tanjica kraljina od zene![]()
Nama je samo jednu godinu predavala,mi smo umirali od smeha. Najjaca je. Sto se tice odg i ocena, pita samo ono sto je izdiktiala tako da hvatajte sve,uopste ne bude tesko,ja kad se setim knjige i nasih svesaka,sveske su kao bukvar bile nasprav definicija u knjizia ocene su po principu,znas -znas- super, ne znas - ne znas,***,drugi put ces znati. . .
i da, sve bi zena uradila samo razredni staresina da ne bude,hahahahaha,koliko smo se smejali kad pocne da nam se zali na razredDD
hvala...prezivela sam njeno propitivanje........zena je genijalna..Aaaaa, Tanjica kraljina od zene![]()
Nama je samo jednu godinu predavala,mi smo umirali od smeha. Najjaca je. Sto se tice odg i ocena, pita samo ono sto je izdiktiala tako da hvatajte sve,uopste ne bude tesko,ja kad se setim knjige i nasih svesaka,sveske su kao bukvar bile nasprav definicija u knjizia ocene su po principu,znas -znas- super, ne znas - ne znas,***,drugi put ces znati. . .
i da, sve bi zena uradila samo razredni staresina da ne bude,hahahahaha,koliko smo se smejali kad pocne da nam se zali na razredDD
je l klacar ranije vodio na te izlete po manastirima...??..))
vodi krajem novembra....tri dana.....kakvi izleti? sto nas nije vodio po manastirima?![]()
![]()
prosle godine.....negde pred Novu godinu......Kada i gde su uopste bile te karaoke?