Zemunska gimnazija

Zemunska gimnazija me seca stvarno na neke lepe i bezbrizne dane. To tek sad sa ove distance vidim. Ove godine smo imali 10 godina mature i niko se nije promenio svi su i dalje infantili i opaljeni ko i pre 10 godina :).
Cuveno drvo ispred gde se puse cigare i raspravlja o tome da l otici na cas ili ne. Secam se kako uredno ustanem u 7 i dodjem u skolu u 5 do 8 i samo produzim pored iste do festa. A u festu uvek ima neko. Ne znam kakve su danasnje generacije ali nama je stalno bio problem ko ce ostati na casu jer su svi uvek bili u fazonu bezanja :).
Prve ljubavi i zaljubljivanja , patnje i srece sve pomesano, stvarno treba uzivati u toj srednjoj skoli , i stvarno vazi ona izlizana i pateticna : od skole pa do groba najlepse je skolsko doba.

Zemunska u srcu (generacija 1997-2001)

Upisao sam društveni smer, pa bih hteo da znam kakvi su profesori koji mi predaju.
Dakle: Srpski-Sanja Kaljević
Matematika-ne znam kako se zove,niska,plava kosa
Istorija-Jasmina Perišić
Biologija-ne znam kako se zove,ima crnu kosu
Geografija-Slavica Drndarević
Fizika-Vladan Igić
Hemija-ne znam kako se zove,visok,seda kosa,mlad
Engleski-Teodora Toleva
Francuski-Senka Aradski
Latinski-Nataša Pavlović
Informatika-Jelena
Likovno-Zorana Obradović
Muzičko-Sanja Vuletić

ZA PROFESORA AVDULAJA
Nedostajete nam profesore. Vec nedelju dana nemam net, a jedva sam docekao da vam napisem ovo. Vratite se sto pre. Nedostajete cak i onom tipu koji je kod vas imao prosek prosle godine 1,5 (zamalo da bude 3:2 za vas)!

@ onaj decko koji nezna imena pola profesora
srpski- neam pojma
matematika - neam pojma ee
istorija - neam pojma
biologija - neam pojma
geografija - neam pojma
fizikA - cuo sam da je tip smesan
hemija - mlad a sed? Da nije zavrsio etf?
engleski - neam pojma
francuski-ni u ludilu neam pojma
latinski - sve je bolje od sonje
informatika - shauma?
likovno - cestitam
muzicko - 5Xcestitam

ZA PROFESORA AVDULAJA
Nedostajete nam profesore. Vec nedelju dana nemam net, a jedva sam docekao da vam napisem ovo. Vratite se sto pre. Nedostajete cak i onom tipu koji je kod vas imao prosek prosle godine 1,5 (zamalo da bude 3:2 za vas)!

@ onaj decko koji nezna imena pola profesora
srpski- neam pojma
matematika - neam pojma ee
istorija - neam pojma
biologija - neam pojma
geografija - neam pojma
fizikA - cuo sam da je tip smesan
hemija - mlad a sed? Da nije zavrsio etf?
engleski - neam pojma
francuski-ni u ludilu neam pojma
latinski - sve je bolje od sonje
informatika - shauma?
likovno - cestitam
muzicko - 5Xcestitam

phahahahahah tako je! Dosla nam je neka nova iz mate,jest' da dobro objasnjava,ali smara :roll:

Upisao sam društveni smer, pa bih hteo da znam kakvi su profesori koji mi predaju.
Dakle: Srpski-Sanja Kaljević - Žena zmaj :heart:
Matematika-ne znam kako se zove,niska,plava kosa
Istorija-Jasmina Perišić ok! ;)
Biologija-ne znam kako se zove,ima crnu kosu
Geografija-Slavica Drndarević :ljutko:
Fizika-Vladan Igić Budaletina :lol:
Hemija-ne znam kako se zove,visok,seda kosa,mlad Zgodan :zaljubljena:
Engleski-Teodora Toleva Bože, sačuvaj! :roll:
Francuski-Senka Aradski
Latinski-Nataša Pavlović Kul :D
Informatika-Jelena
Likovno-Zorana Obradović Super :ok:
Muzičko-Sanja Vuletić KRALJICAAAAAAA :worth:

Več je bilo reči o ovim profesorima više puta. Pogledaj strane unazad. ;)
Dobrodošao u Zemunsku gimnaziju.

Dakle: Srpski-Sanja Kaljević-ne bih znala
Matematika-ne znam kako se zove,niska,plava kosa-ako je starija,onda je ok...kod nje se javljate,dobijate pluseve...na kont.se neceta bas proslaviti..
Istorija-Jasmina Perišić-ne znam
Biologija-ne znam kako se zove,ima crnu kosu-ne znam
Geografija-Slavica Drndarević-ona je super...samo ce vam ruka otpastiod pisanja...ali ocenjuje realno
Fizika-Vladan Igić-ne znam
Hemija-ne znam kako se zove,visok,seda kosa,mlad-kazu da je ok
Engleski-Teodora Toleva-ne znam
Francuski-Senka Aradski-cini mi se da je ona jedna od malobrojnih koja predaje sve,objasnjava,lako pita,kontrolni su iz radne sveske....samo slusajte na casu
Latinski-Nataša Pavlović-ne znam
Informatika-Jelena -ne znam
Likovno-Zorana Obradović-ona je super....nije stroga...
Muzičko-Sanja Vuletić
-genije

Dakle: Srpski-Sanja Kaljević-ne znam
Matematika-ne znam kako se zove,niska,plava kosa-ako je starija,-kod nje se javljajte,dobijajte sto vise pluseva(to posle upiuje u dnevnik)na kontr.se necete proslaviti
Istorija-Jasmina Perišić-ne znam
Biologija-ne znam kako se zove,ima crnu kosu-ne znam
Geografija-Slavica Drndarević-nije stroga...otpasce vam ruka od pisanja,ali realno ocenjuje...
Fizika-Vladan Igić-ne znam
Hemija-ne znam kako se zove,visok,seda kosa,mlad-kazu da je ok
Engleski-Teodora Toleva-ne znam
Francuski-Senka Aradski-msm da je to jedna od retkih profana u sk.koja predaje,objasni..ne pita tesko..kontrolni su iz radne sveske...samo slusajte na casu
Latinski-Nataša Pavlović-ne znam
Informatika-Jelena -ne znam
Likovno-Zorana Obradović-kazu da je super....
Muzičko-Sanja Vuletić
-genije

Moze li neko da mi kaze kako pita tanja bilogicarka..msm da li pita po dnevniku ili nasumicno??..:))

Aaaaa, Tanjica kraljina od zene :)
Nama je samo jednu godinu predavala,mi smo umirali od smeha. Najjaca je. Sto se tice odg i ocena, pita samo ono sto je izdiktiala tako da hvatajte sve,uopste ne bude tesko,ja kad se setim knjige i nasih svesaka,sveske su kao bukvar bile nasprav definicija u knjizi :P a ocene su po principu,znas -znas- super, ne znas - ne znas,***,drugi put ces znati. . .
i da, sve bi zena uradila samo razredni staresina da ne bude,hahahahaha,koliko smo se smejali kad pocne da nam se zali na razred :DDD

Nama je samo jednu godinu predavala,mi smo umirali od smeha. Najjaca je. Sto se tice odg i ocena, pita samo ono sto je izdiktiala tako da hvatajte sve,uopste ne bude tesko,ja kad se setim knjige i nasih svesaka,sveske su kao bukvar bile nasprav definicija u knjizi :P a ocene su po principu,znas -znas- super, ne znas - ne znas,***,drugi put ces znati. . .
i da, sve bi zena uradila samo razredni staresina da ne bude,hahahahaha,koliko smo se smejali kad pocne da nam se zali na razred :DDD
haala....prezivela sam njeno propitivanje......:))))) ona je najjaca profesorka u celoj gimnaziji..:))))

hvala...prezivela sam njeno propitivanje........zena je genijalna..:))

Nesto ukratko o nekim profesorima koji mi predaju/predavali su:
Matematika-Gordana Bauk-najveca carica na svetu,blago onome kome ona predaje
Biologija-Sanja ,,Sargarepa`` Djurovic i Tanja Ivkovic-Obe su extra,traze samo sto diktiraju
Istorija-Tatjana ,,Tanjica``Mitrovic-Odlican profesor,samo je radoholicarka,ali je zesci lik
Geografija-Mladjan Jankovic-Lik je debil,nista ne predaje,trazi od tebe da ides na izlete koje on organizuje i tako kupis ocenu;tezak neradnik
Srpski-Nada Karaic-Malo smara,ali je ovako Ok
Hemija-Jovan ,,Trba``Trbojevic-Vecina ga ne voli,mada je meni Ok;ima odlican smisao za humor-proziva ucenike,mada strogo ocenjuje i daje kontrole sa cakama
.....

Evo mog misljenja o profesorima koji mi predaju:
Latinski,Natasa-OK je skroz,malo su joj retardirani kontrolni,ali to je zanemarljivo.Ponekad ima momente,kad histerise iz cista mira,al' prodje je brzo.
Hemija,Vladimir-Kao profesor i nije nesto,ne zna da objasni uopste,skroz se zapetlja.A ovako mi je smesan lik skroz,on i njegovi 'OBLICI' sa veoma cudnim naglaskom i ono 'Deco da se razumemo' koje ponovi 131231231231 puta tokom casa.
Geografija,Drndara-Vidim da vecina nema lepo misljenje o njoj,mada meni je skroz OK,realno ocenjuje,samo malo je teze hvatati beleske ali snalazimo se:)
Likovno,Zorana-Molila sam Boga da mi ona zapadne,skroz je simpaticna zena,svidja mi se.Btw,sve je bolje od Klacarka3:)
Engleski,Toleva-Blagi uzas,tiha jeze.Retardirana je zena skroz,casovi su dosadni,i stalno ponavlja 'I love my job,I'm good profesor'. Takodje,njene modne kombinacije su FEJK,ali Boze moj.
Istorija,Perisicka-Iako nista ne predaje,meni je simpaticna.Nikad se ne smorimo na casovim,stalno nam prica neke 'njene price'. Carica-JAŠTA.
Biologija,ŠaNgarepica-Koliko je ona meni smesna zene,znaĆi to nije zdravo.
Srpski,Valentina-Jeste da je zahtevna,ali bas dobro predaje,i simpaticna je ovako.Casovi kod nje su VRH.
Muzicko,Andja-Retardirana je malo,ali samo idite na koncerte i ne morate da se brinete;)
Matematika,Bojana-Smorim se na njenim casovima,ne zna bas dobro da objasni.
Fizika,Mirjana-Mnogo dobra zena,ali nista ne zna da objasni.
Fizicko,Sasa-OK
Informatika,Jelena-Korektna je,i dobro zna da objasni
Nemacki,Jelena-Nemam pojma,nismo s njom imali 10 casova kad se sve sabere,stalno ili je ona bolesna ili njeno dete.
To bi bilo sve od mene :P

Back