Zemunska gimnazija

Pa dajte da i ja rečem koju...
Mata:Bauk-žena je super,sve što ti nije jasno ona će se bar potruditi da ti pokaže, skroz ok. žena
Fizika:msm da se zvaše Gordana ja ne zna sta li je to ili je gradivo lako ili zena super predaje al ja fiziku razumemXD Inace i ona je sasvim ok.
Hemija:Trba hmmm nekako bilo kako se moraš istaći kod njega,pokušavam da 'fatam beleške kod njega al jako je tesko povezati sve, inace ako izuzmemo to sto strogo ocenjuje i sto ima neka svoja ''fiks'' pravila on je super, stalno odvaljuje nešto na časovima.
Srpski:Nada-prilično zahtevna, kontrolni su joj-Boze spasi, ali sve u svemu dobro predaje...
Engleski:Jelka, ja volim engleski pa mi je sve super mada zna ona da zezne ponekad....
Nemacki:Irena-khm tu ženu jednostavno ne razumem uopste al jasno je da bas voli da maltretira djake...
Istorija:Tanjica aa ona je car od žene ima ona dosta izvala, otpadne ti ruka od pisanja ali se isplati jer ti kilometrasku i nepovezanu lekciju iz knjige lepo sroči u celinu i to pita i realno ocenjuje..
Bios:Tanja- ta zena je hodajući bioskop nize izvale, inace diktira i to pita i korektno oceni...
Geos:Mladja- Boze spasi sve sto je malopre napisano potpuno se slazem...
Informatika:Vukica-vremenski i prostorno izgubljena zena....
Likovno:Zorana- ok je, msm sve je bolje od klacara...
Fizicko:Sofija sasvim ok i korektana žena...
Psiha:ne znam kako se zvaše neka nova i mlada ... u principu predmet davi skroz (mada mi je bolji od latinskog)ali prilicno strogo ocenjuje i trazi ponekad da zakljucujes logicki O.o...

Za ne poverovati ali Trba zna da se sazali pa da pokloni, takodje i Irena zna da pokloni ali te pre toga dosta izmuci, Kod Jelke se mora odgovarati da bi podigla ocenu a ovi ostali kako ima dune taj dan...

zasto za ne poverovatI? on je u stvari najjaci profesor, ali ga ucenici mrze zbog toga sto ne vide da je on jako duhovit i pametan. ucenici zavisni od ocena, koji bi ubili za visu ocenu, a ne razumeju da je ne zasluzuju.

zasto za ne poverovatI? on je u stvari najjaci profesor, ali ga ucenici mrze zbog toga sto ne vide da je on jako duhovit i pametan. ucenici zavisni od ocena, koji bi ubili za visu ocenu, a ne razumeju da je ne zasluzuju.

Ja mislim da je to da li neko nesto zasluzuje- diskutabilo, ja ga uopste ne mrzim cak sta vise sve mi je vise simpaticam i zbog njegovog predmeta sam se odlucila za prirodni smer, samo kazem da bi se iz toga sto je prilicno zahtevam profesor moglo zakljuciti da tesko poklanja ocena ali na kraju ispadne da nije tako... z:lol:z:poz:

Čudi me da do sad niko od vas nije iskomentarisao ove proteste treće godine.Čujem bili su i u novinama cak su se juče pojavili u beogradskoj hronici. Ako ima neki trećak tu nek nam objasni detalje. Inače i mi iz druge godine smo protestvovali pre neki dan zbog skupe ekskurzije ali smo postigli dogovor pa obustavili protest.Havarija XD :rotf: :manikir:

da ti ukratko objasnim. ekskurzija ITALIJA preko Bara, što znači da bi se išlo trajektom preko Jadranskog mora, u Italiju koštala je prvobitno 530 e. Kada se došlo do protesta zbog previsoke cene, direktor nas je sve pozvao u svečanu salu i predložio nam da nova "izmenjena" eks košta oko 430 e sa sve dnevnicama. To je bilo pre nego što su doši Mađari. Mi smo bili mirni, bez protesta, ta 2 dana. Međutim, kasnije se saznalo da ta nova eks košta 500 e uprkos tome što više ne idemo preko Bara, već preko Hrvatske i uprkos tome što je poseta nekim gradovima u Italiji izbrisana sa liste. Mnogi veruju da nas je direktor onomad smirio kako bi mogao slobodno da se slika za novine tih dana dok su Marari bili tu. U petak skoro da i nije bilo nastave. Svi su izašli da štrajkuju. Danas je direktor imao sastanak sa svim roditeljima trećaka. Oborili su tender.

sad vi nama, drugaci, recite kako ste uspeli da se dogovorite? ko je direktoru dao sisu?

Poslednja izmena:
da ti ukratko objasnim. ekskurzija ITALIJA preko Bara, što znači da bi se išlo trajektom preko Jadranskog mora, u Italiju koštala je prvobitno 530 e. Kada se došlo do protesta zbog previsoke cene, direktor nas je sve pozvao u svečanu salu i predložio nam da nova "izmenjena" eks košta oko 430 e sa sve dnevnicima. To je bilo pre nego što su doši Mađari. Mi smo bili mirni, bez protesta, ta 2 dana. Međutim, kasnije se saznalo da ta nova eks košta 500 e uprkos tome što više ne idemo preko Bara, već preko Hrvatske i uprkos tome što je poseta nekim gradovima u Italiji izbrisana sa liste. Mnogi veruju da nas je direktor onomad smirio kako bi mogao slobodno da se slika za novine tih dana dok su Marari bili tu. U petak skoro da i nije bilo nastave. Svi su izašli da štrajkuju. Danas je direktor imao sastanak sa svim roditeljima trećaka. Oborili su tender.

sad vi nama, drugaci, recite kako ste uspeli da se dogovorite? ko je direktoru dao sisu?
Hahaha.

Jeste da nije u pitanju moja skola i da me tema ne dotice ali cu prokomentarisati...
to sto vam traze 500 evra za ekskurziju je bezobrazluk i lopovluk...

Dakle, nas je ekskurzija Italija 7 dana (Firenca-Rim-Bolonja-Venecija, preko Hrvatske i Slovenije) prvobitno kostala 327 evra sveukupno (dnevnice, ulaznice, sve)... na 8 rata... ko je dao u keshu tada pred polazak, najbolje je prosao... Ostali, koji su placali na rate, zbog promene kursa evra morali su da doplate jos po 30 evra na ime toga... znaci, njih je ekskurzija kostala 360 evra...
Te vase cene zaista nisu normalne, i neko se debelo ugradjuje...
Jos da napomenem da smo mi smatrali da je i ova nasa ekskurzija skupa i da nas kradu :lol:
Kakvim brodom od Bara do Italije? Ko jos tako ide? :lol: Stvarno to nikad nisam cula za to xD

I nije mi jasno po kom smo to pravilu mi dužni da plaćamo gosta? Kakav bre gost tesko da cu i i za sebe moći da platim a kamoli i deo za gosta, to nek plaća direktor! Ima jos jedna zanimljiva sitnica, prosle godine je direktor išao sa trecom godinom na ekskurziju, a na onom listu ponude je u cenu bio uključen gratis za direktora i kod druge i kod trece godine a išli su na ex u isto vreme , pa se pitam kako to da jedan čovek može da bude na dva mesta u isto vreme? Ko to nas pravi ludim, nismo im mi ovce za šišnje! Nama su smanjili ex za jedna dan i cenu za 5000 što ti dojde na isto.... ali nismo mi toliko složni kao trećaci i necemo biti dosledni u borbi za svoja prava..... šta ćeš takav je život... :sad2:

kakvog gosta placate?

Veruj mi ne znam, na onom listu samo pise u cenu ukljucen gratis za direktora i GOSTA a uracunato je u cenu cak i onaj gratis sto se dobija na svakih 20 plateznih ucenika. Sta, sad placamo i ono sto je besplatno?!!!!!!! Ja razumem da je kriza i da svi hoce da zarade, ali sram ih bilo sto hoce na nama i to manipulacijama da zarade. Sta sad oni su u rukovodstvu skole i mogu da vode celu familiju po belom svetu na racun djaka, jel?!

Poslednja izmena:
Ja sam 4. godina i meni predaje ova nova profesorka, Violeta. Molite boga da vam ona bude. Zena je apsolutna carica! najbolji profesor koga je ova skola dobila! Cuo sam i da je profesor Sreten OK lik, a za onu plavu sam cuo da je kreten koji ide i opanjkava profesore sa ucenicima... Uglavnom, vece su sanse da vam bude ova nova profesorka, posto ova druga predaje i gradjansko... kod nase profesorke vam sigurno nece biti dosadno i naucicete puno... mi smo imali srece, nadam se da cete i vi...

Kakvi su profesori/profesorke filozofije??..:DD

Ja sam 4. godina i meni predaje ova nova profesorka, Violeta. Molite boga da vam ona bude. Zena je apsolutna carica! najbolji profesor koga je ova skola dobila! Cuo sam i da je profesor Sreten OK lik, a za onu plavu sam cuo da je kreten koji ide i opanjkava profesore sa ucenicima... Uglavnom, vece su sanse da vam bude ova nova profesorka, posto ova druga predaje i gradjansko... kod nase profesorke vam sigurno nece biti dosadno i naucicete puno... mi smo imali srece, nadam se da cete i vi...

Moracu da pitam, ko je Violeta? Nikad cula za profesorku. . . . to mi je cudno,pogotovu ako je tako dobra kao sto kazes :p
A za "plavu" stvarno ne mogu da verujem da ti je iko to rekao. . . zena je car, i koga god da pitas svi ce ti to reci, znam da je vole i oni kojima je predavala i kojima nije. . .to znam, jer su nama na casu prisustvovali vise puta ucenici iz razreda kojima ona ne predaje, i to su sami dolazili i zeleli da ucestvuju u nastavi, hit! :D mislim da to dovoljno govori o njoj kao profesoru.
Meni je 4 godine predavala, i sta je sve sa nama pretrpela, svaka joj cast :)))

Soleil mislim da si ti bila moja smena, tako da ce ti verovatno ili predavati profesorka Tanja ili ona nova (predpostavljam da je to profr Violeta),ima kratku plavu kosu, od skoro valjda crnu, sta ti ja znam. . . Ona mi je bila na zameni neko vreme i onako, sta znam. . . Znas kako kazu,ako nemas nista lepo da kazes ne govori nista :)
A profr Sreten je u suprotnoj smeni, tako da ti informacije o njemu ni ne trebaju :)
nadam se da sam pomogla :*

Kakvi su profesori/profesorke filozofije??..:DD

Slazem se. . . mislim ne znam da li ga mrze, ali se slazem da je jako pametan i duhovit. . .ja sam umirala od smeha, pa cak i dok je mene jednom ili dvaput prozivao :D volim taj a la dr Hous sarkazam :D

Ne poznajem profesorku Violetu i ne sumnjam da vas je dobro naucila,ali za profesorku Tanju,kako je vi nazivate "plavim kretenom",imam samo reci hvale.Pre svega,nije lepo da neku osobu nazivate kretenom a ne poznajete je licno.Profesorka Tanja je profesorka u pravom smislu te reci.Predavanja su joj i vise nego zanimljiva,iz onog obimnog gradiva zna sve da sazme i izdvoji sustinu.Mnogo mi se vise sviđa da slusam njena predavanja nego da citam onu knjigu koju su pisali cenjeni doktori.Zena je i vise nego strucna u svom poslu,recita je,sluzi se strucnim terminima.Nije ogranicena samo na jednu oblast vec poseduje jedno siroko znanje iz vise oblasti i trudi se da zaista sve poveze u celinu.Koliko nam je samo dodatnih predavanja van knjige donosila,fragmentima i citatima pokusavala da nam priblizi pojedine filozofe.Zaista,ko je hteo da nauci,kod nje je imao i sta.Nije istina da ogovara profesore sa ucenicima,vec sa ucenicima se trudi da uspostavi jedan prisan odnos i komunikaciju,a da pri tom ne izgubi na autoritetu,sto vecina profesora ne ume i mogu samo da joj pozavide na tome.Drugi profesori bi mogli da nauce od nje da se ne ponasaju samo kao roboti,vec i kao ziva bica.Ona je u isto vreme i drug i profesor,uvek spremna i da kritikuje kada treba,da podrzi kada treba,da se smeje i igra kada treba.Zbog toga je ona profesor koga bi pozeleo svaki đak buducih generacija. POZDRAV ZA TANJU ,NAJBOLJA JE,,,!

Ja sam takodje ucenik 4 razreda ove gimnazije i to drustveni smer.

Zaista se cudim da tako neko pise o "plavoj" profesorki a znamo mi da se to odnosi na Tanju. Ona nam predaje taj predmet i svi smo odusevljeni njom, pre svega njenim sirokim obrazovanjem, pedagoskim sposobnostima i ljubavlju sa kojom nam prenosi znanje. Pored toga mami i izaziva postovanje njen izgled , elegancija i
drustvenost.

Back