Zemunska gimnazija

Eheeej :)
E ovako,dobio sam nove profesore,i bas i nisam zadovoljan,pa mi pojasnite da li imam razloga za nezadovoljstvo:
Fizika:Sekula - cini mi se kao gotivan lik,jedino sto nam je otisla razredna,Meda,koja je ono...
Srpski:Milana Suvacarov:haha,jao kako je smesna zena,kao da smo retardirani,onako je sva fina xD
Biologija:Imao sam SaNgarepicu,i dosla mi je Tanja,i ne svidja mi se,a jos mi je sada i razredna :dash:
Psihic:Kapetanovic mi je,sutra imamo cas
Nemacki:Neka Irena,nismo imali sa njom
-Mislim da je to to,najgore je sto nam ostaju Avdulaj,Trba,Mladja i Jelka,ali ako nista,ostala nam je i Tanjica iz istorije...

Секула је готиван скроз, као и Милана. Без бриге што се њих тиче.
Биологичарка Тања је шоу... Са њом ће вам сваки час бити смехотресан; мени је била 1000 пута боља од Шаргарепице :D
П.С. Искључио бих Авдулаја из ове групе "најгорих"

Секула је готиван скроз, као и Милана. Без бриге што се њих тиче.
Биологичарка Тања је шоу... Са њом ће вам сваки час бити смехотресан; мени је била 1000 пута боља од Шаргарепице :D
П.С. Искључио бих Авдулаја из ове групе "најгорих"
haha,pa i ja bih ga iskljucio da nisam imao prosek 1,5 i umalo pao na popravni...On je u toj grupi zato sto uopste ne predaje,ja to njegovo diktiranje ne mogu tako da nazovem...Pa u normalnim skolama ponekada neko i izadje na tablu da zapise ponesto,objasni se polako,itd.

Jel moze pre pocetka godine da se prebaci sa drustvenog na prirodni?I jel prirodni mnogo zajeban?

realno, teži je od društvenog.

Eheeej :)
E ovako,dobio sam nove profesore,i bas i nisam zadovoljan,pa mi pojasnite da li imam razloga za nezadovoljstvo:
Fizika:Sekula - cini mi se kao gotivan lik,jedino sto nam je otisla razredna,Meda,koja je ono...
Srpski:Milana Suvacarov:haha,jao kako je smesna zena,kao da smo retardirani,onako je sva fina xD
Biologija:Imao sam SaNgarepicu,i dosla mi je Tanja,i ne svidja mi se,a jos mi je sada i razredna :dash:
Psihic:Kapetanovic mi je,sutra imamo cas
Nemacki:Neka Irena,nismo imali sa njom
-Mislim da je to to,najgore je sto nam ostaju Avdulaj,Trba,Mladja i Jelka,ali ako nista,ostala nam je i Tanjica iz istorije...

Sekula je kralj. Predaje poprilično dobro. Ja sam bila super-zadovoljna njime.
TANJA JE nekome RAZREDNA? hmm, pa ona se zaklela da neće uzimati starešinstvo, jer je sve to za nju fuj i bljak.
Časovi su joj urnebes kad počne da odvaljuje, laže i maže... totalni je hit. Nije dobar razredni starešina, samo ću to reći.
Kapetanović je šouuuuuu... samo pazi da ne ogluviš na njegovim časovima.

E ovako otisla mi je Sargarepica :( i fizicarka Biljana :( Dosla mi je neka Tanja kao biologicarka i ako moze nesto vise informacija o njoj kakva je?, kako predaje? Kako ocenjuje??

Poslednja izmena:
E ovako otisla mi je Sargarepica :( i fizicarka Biljana :( Dosla mi je neka Tanja kao biologicarka i ako moze nesto vise informacija o njoj kakva je?, kako predaje? Kako ocenjuje??

Тања биологичарка је супер, жена је цар; буквално сваки час смо се ваљали од смеха њеним провалама... Пита оно што она прича на часу, тако да би било добро да записујеш (а и скоро да диктира); оцењује коректно: знаш-знаш, не знаш-не знаш... Не воли кад је неко завлачи и тако... без бриге :-)
И, срећно свима у новој школској години!

Da li neko zna kakava je Nada srpkinja, ona crvenokosa... Izgleda mi ok... xD i da li senka jos predaje u smeni 2. god, tj jel neko imao cas kod nje :D ...

Nada voli da diskutuje kada se obradjuej književnost i puno ćete raditi na taj način, dobro predaje ali prilično strogo ocenju bar u odnosu na kriterijum u osnovnoj...ima dva pismena u polugodistu i jedan je tema iz gradiva a drugi je slobodna tema...
Ne daje kontrolne osim ako ne stigne da vas sve pita a ako da kontr. e onda ste nadrljali jer je prilično tezak kriterijum

Тања биологичарка је супер, жена је цар; буквално сваки час смо се ваљали од смеха њеним провалама... Пита оно што она прича на часу, тако да би било добро да записујеш (а и скоро да диктира); оцењује коректно: знаш-знаш, не знаш-не знаш... Не воли кад је неко завлачи и тако... без бриге :-)
И, срећно свима у новој школској години!

Hvala!!! :)

Mnogo me mrzi da listam i da trazim, samo da mi neko kaze kakva je Ksenija iz sociologije :D
Nesto mi se ne cini bas ... :/ I Gordana Klencovljević iz fizike... :P

Ма, Ксенија се само тако чини... Она се тако на почетку године постави, али како година одмиче, другачије је. Само је проблем што многи социологију схватају као неозбиљну науку и не придају јој толико времена за учење (што је погрешно)... И, још један савет - никако, али никако немој да бубаш социологију напамет, треба размишљати, повезивати, користити примере из обичног живота и сл. и онда неће бити апсолутно никаквих проблема. =)

Meni psihologiju predaje neka moglo bi se reci mlada profesorka ne znam koja to bese ali nije Minja kazu da treba da doktorira uskoro.... ako je iko shvatio ko je ona moze neki opis kakva je kako ocenjuje ...ja je inace slabo razumem na casovima al nekako ukacim uz knjigu....

Znaci likcina je :D Kazi mi samo kako pita i tako to,je l' najavljuje itd?

Čini mi se da najavljuje.

Meni psihologiju predaje neka moglo bi se reci mlada profesorka ne znam koja to bese ali nije Minja kazu da treba da doktorira uskoro.... ako je iko shvatio ko je ona moze neki opis kakva je kako ocenjuje ...ja je inace slabo razumem na casovima al nekako ukacim uz knjigu....

Ako misliš na Silviju, crna niska sa kratkom kosom, ona nit' smrdi nit' miriše. Kad počne da pita uvek pita od samog početka dnevnika.
Nekoga žešće zakine, nekome pokloni ocenu i sve tako u krug. Meni je ona antipatična bila.

Ма, Ксенија се само тако чини... Она се тако на почетку године постави, али како година одмиче, другачије је. Само је проблем што многи социологију схватају као неозбиљну науку и не придају јој толико времена за учење (што је погрешно)... И, још један савет - никако, али никако немој да бубаш социологију напамет, треба размишљати, повезивати, користити примере из обичног живота и сл. и онда неће бити апсолутно никаквих проблема. =)

Pa to sam cula,kad nesto kazes uvek ti kaze objasni,pojasni i ostalo... Ja sam hvatala beleske,valjda cu se snaci... a neke cake kod nje na usmenom? :D

Back