Zemunska gimnazija

Људи шта је оно било вечерас у Земунској?? Жива свирка због краја школе или се то отвара нека летња сезона живих свирки у Земунској? :-)

Zna li neko kakva je Sargarepica, biologičarka? Čujem da je baš laganica :)
kako predaje, šta traži, kakva je po naravi ?
kod sargarepice ti je opusteno.....zena ispredaje,mada to uglavnom nema smisla,jer jednu recenicu ponovi po 3-4puta....onda svakog casa pita ima li ko da odgovara/.....niko se ne javi,ona onda nastavi dalje sa predavanjima.......tek na kraju tromesecja ili polugodista ,kada je prinudjena da pita,onda krene da proziva......nije stroga...uglavnom mozes iz sveske da citas...:)...

Muka živa... :confused: Meni je predavala Silvija Radić. Ona je psihoterapeut, samo mi nije baš najjasnije kako ona onako pogubljena može bilo kome da pruži bilo kakvu pomoć. Ona ne zna da l' je došla li' je pošla. Redovno nam je kasnila na časove. O validnosti ocena, neću ni da govorim :lol: Uopšte ne računa prvo polugoiše kada zaključuje ocene na kraju školske godine. Ja sam se sa ovakvim profesorom prvi put susrela. :eek: Glumi i ti neko ludilo, znanje i poznavanje psihologije, izbijaj joj oči - i dobro ćeš da prođeš.

Psihologiju predaje i Kapetanović, stariji gospodin, živa legenda. Predavao nam je prve časove psihologije. Kada predaje u susednoj učionici njegov glas odzvanja u našoj. :lol: Kod njega imaš 4,1,5 i on ti zaključi peticu. Inače, lik je radio u MOC-u.

minja, zamenik direktora, takođe predaje psihologiju. Kažu da je ona baš ok.

Kakvi su profesori psihologije..??...:)))...:eek: :mrgreen: :p

Мени је предавала Миња Ивановић. Она је стварно фина жена, лепо и занимљиво предаје, кад пита не пита строго по књизи већ тражи и да се мало повезује, али то је психологија, можеш и ствари из живота да причаш, скроз опуштена =)))

Molim vas da mi neko kaze, da li mogu da se upisem u zemunsku gimnaziju , drustveni smer, sa 88 bodova ? :/

Da ne zna neko koliko treba bodova za ZEMUNSKU GIMNAZIJU DRUSTVENI SMER ove godine... :D

То се никад не зна :-) све зависи од потражње... Неких година минимум буде 70, неких 90 све је релативно

Back