Zemunska gimnazija

Hajmo buduci trecaci,hocu utiske o psihicu :kafa: ... Da li je to stvarno bas dosadan predmet?

Нисам будући трећак, али можда могу да помогнем :-) Психологија не само да није досадна, него мислим да је то један од најзанимљивијих предмета у гимназији, а све из разлога што не мора (и не треба!) само да се "буба" већ треба мало и да се мисли својом главом... Наравно, ово је моје мишљење... :-)))

Meni je u prvoj godini građansko bilo 5. čas, a posle tog časa smo imali još jedan čas - tako da od bežanja ništa... imali smo redovno građansko. Ovi što su išli na veronauku, redovno su bežali sa tog časa. U drugoj godini građansko nam je bilo 7. čas i ukupno smo imali 0 održanih časova. "Predavao" nam je onaj zgodan hemičar Vladimir. Nadam se da će nam predavati i u nastavku. Dopadaju mi se njegovi časovi :mrgreen:

Mogućnost bežanja zavisi od profesora koji vam predaje. Ako mene pitaš, mislim da je veća mogućnost eskiviranja sa veronauke, ali ne mora da znači.

Ako upadnem... da li je bolje gradjansko ili veronauka? Gde mora da se uci a gde moze da se bezi?

Ja idem na gradjansko predaje mi jedna plavusa ona predaje i filozofiju isto zaboravila sam kako se zove ali ona je jako pametna zena od koje moze svasta da se nauci i ona ne upisuje odsudne tako da mozes i da odmaglis ali njeni casovi su zanimljivi kad ih drzi (posto nas ponekad i pusti da radimo sta hocemo) tako da nema ni potrebe za bezancijom...

Списак књига се добија на почетку године... Као и увек :-)
Мада може се десити да има списак и на огласној табли у гимназији, знали су тако некад да ураде...

Poslednja izmena:
Eheeej :)
E ovako,dobio sam nove profesore,i bas i nisam zadovoljan,pa mi pojasnite da li imam razloga za nezadovoljstvo:
Fizika:Sekula - cini mi se kao gotivan lik,jedino sto nam je otisla razredna,Meda,koja je ono...
Srpski:Milana Suvacarov:haha,jao kako je smesna zena,kao da smo retardirani,onako je sva fina xD
Biologija:Imao sam SaNgarepicu,i dosla mi je Tanja,i ne svidja mi se,a jos mi je sada i razredna :dash:
Psihic:Kapetanovic mi je,sutra imamo cas
Nemacki:Neka Irena,nismo imali sa njom
-Mislim da je to to,najgore je sto nam ostaju Avdulaj,Trba,Mladja i Jelka,ali ako nista,ostala nam je i Tanjica iz istorije...

Back