Zemunska gimnazija

Kao što sam i obećala, evo ga Ilija.

2w4lhza.jpg

Pošto fotografija nije baš najjasnija, rastumačiću vam ovo delo. :lol:
(s leva na desno, od gore pa na dole)

1. sličica: Ilija ulazi u učionicu i svi moraju da stoje dok on ne kaže "Sedi", pri tom vas sve pogleda k'o miševe
2. Pokazuje Ilijine "kandže" On svira gitaru (samo ne znam kome) :confused:
3. Kada upisuje odsutne na ovaj način kaže redaru da sedne.
4. Kada deli kontrolne zadatke obavezno se unese u vežbanku da pročita ime učenika tako da mu je nos na 2mm od lista papira ili vežbanke
5. Učenik sa desne strane popravlja jedin'cu i ima svoj "deo table", a Ilija šatro predaje lekciju i piše tako sitno po tabli kao da piše u svojoj svesci, pa ovaj iz prve klupe mora da koristi dvogled (što nije baš najjasnije na slici), dok drugi učenik spava, a ova treća učenica duva balon
6. To je upustsvo za upotrebu: bilježnice, trokuta, ceduljica i ostalih. Najbitnije od svih je uputstvo za upotrebu bilježnice, a ono glasi: Očistiti opiljke.
7. Ona vam kaže da Ilija, nesrećnik, svira gitaru.
8. Pada sneg, veje napolju, a ti si na času matematike sa Ilijom i "greješ dušu svoju slušajući ga"
Ove dve poslednje sličice su najbitnije
Ilija se sav smrkne kada pročita pozitivnu ocenu, a pogledajte njegovo razdragano lice kada vam kaže da ste dobili JEDIN'CU

Kao što sam i obećala, evo ga Ilija.

2w4lhza.jpg

Pošto fotografija nije baš najjasnija, rastumačiću vam ovo delo. :lol:
(s leva na desno, od gore pa na dole)

1. sličica: Ilija ulazi u učionicu i svi moraju da stoje dok on ne kaže "Sedi", pri tom vas sve pogleda k'o miševe
2. Pokazuje Ilijine "kandže" On svira gitaru (samo ne znam kome) :confused:
3. Kada upisuje odsutne na ovaj način kaže redaru da sedne.
4. Kada deli kontrolne zadatke obavezno se unese u vežbanku da pročita ime učenika tako da mu je nos na 2mm od lista papira ili vežbanke
5. Učenik sa desne strane popravlja jedin'cu i ima svoj "deo table", a Ilija šatro predaje lekciju i piše tako sitno po tabli kao da piše u svojoj svesci, pa ovaj iz prve klupe mora da koristi dvogled (što nije baš najjasnije na slici), dok drugi učenik spava, a ova treća učenica duva balon
6. To je upustsvo za upotrebu: bilježnice, trokuta, ceduljica i ostalih. Najbitnije od svih je uputstvo za upotrebu bilježnice, a ono glasi: Očistiti opiljke.
7. Ona vam kaže da Ilija, nesrećnik, svira gitaru.
8. Pada sneg, veje napolju, a ti si na času matematike sa Ilijom i "greješ dušu svoju slušajući ga"
Ove dve poslednje sličice su najbitnije
Ilija se sav smrkne kada pročita pozitivnu ocenu, a pogledajte njegovo razdragano lice kada vam kaže da ste dobili JEDIN'CU

Ауу, овај стрип је одличан... И Клачар би овоме дао позитивну оцену :mrgreen::mrgreen:

Strip je stvarno dobar ^^
A ovo da morate da stojite kada udje...Isto kao sa trbom :hahaha: Mi stojimo pored stolica,i onda on dodje na svoj "presto",i klimne glavom sa jednim "Dobar dan deco",i mi odgovorimo sa "Dobar dan",i to je znak da sednemo... :D

Jooj, Srbijooo, u svakoj skoli neka budala predaje nesto.... negde fiziku, negde matematiku, negde geografiju, negde likovno...... Propast. :o
Mi imamo pacijente na kub, ali ovaj vas Beograd je leglo. I sad mi recite da samo djaci nisu pod vinklu. :help:

Hvala ti MS :P... sto se nastavnika tice nema mng pacijenata, ali i kod njih moze 4 da se izvuce... strip: odlican :D, ne bojte se deco trbe, nije on najgori, samo cete imati 4 najvise xD, sto je za srednju skolu odlicno... trba izgl predaje danasnjim prvacima sve 4 godine... a mozda nam i klacer dodje sledece tako mi je relkla drugarica...

Hvala ti MS :P... sto se nastavnika tice nema mng pacijenata, ali i kod njih moze 4 da se izvuce... strip: odlican :D, ne bojte se deco trbe, nije on najgori, samo cete imati 4 najvise xD, sto je za srednju skolu odlicno... trba izgl predaje danasnjim prvacima sve 4 godine... a mozda nam i klacer dodje sledece tako mi je relkla drugarica...

pitali smo mi nastavnicu Zoranu i ona je rekla da se tu nista jos ne zna...

ljudi...da li se samo meni ucinilo ili ove godine stvarno nije bio nikakav razglas,tj.obavestenje o sekcijama...prosto kao da i ne postoje........audicija za dramsku sekciju,cini mi se , nije ni odrzana,a mozda i jeste,samo nije bilo obavestenje(o5)..:).....:eek:

ahahahahahaha,e stvarno si biser :P Vidis da se radi o srpkinji,koja predaje I-7 i I-8...A Biljana Stojcic-fizicarka(zena koju obozavam,moja razredna :D ),ostaje,nzm za tebe,koje si odeljenje?Znam da nama nema sanse da ide,razredna nam je...
:klap:

Pa sta ti ja znam... Meni je ona super zena i bilo bi bezveze da ode pa sam se zabrinula... XD

ljudi...da li se samo meni ucinilo ili ove godine stvarno nije bio nikakav razglas,tj.obavestenje o sekcijama...prosto kao da i ne postoje........audicija za dramsku sekciju,cini mi se , nije ni odrzana,a mozda i jeste,samo nije bilo obavestenje(o5)..:).....:eek:

nisam baš sigurna da je održana audicija za dramsku. to se uglavnom radi samo za 1. godinu :)
ako želiš i voliš da glumiš, obrati se Sanji Štrbac. Ona je rukovodilac sekcije!

Back