M.S.
Obećava
- Poruka
- 86
Nije bas ni tako tesko,a ni tako lako...Zavisi ti dosta od profesora i srece
Ali bas sada da ne izlaze...Nije toliko ozbiljno 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jel tesko? Meni preneli da ovi koji su upisali ne izlaze iz kuce zbog ucenja? Time sam malo sokirana. Imam dilemu izmedju Zemunske i XIV gimnazije, udaljenost je nebitna jer bi mi do obe trebalo isto vremena (ne ja ne letim nego bih se preselila kod babe).
vidi......teze je nego u osnovnoj...ali tako je u svakoj gimnaziji...moras od pocetka da ucis redovno(ne kazem da se ubijes od ucenja,nego svaki dan po malo....makar sat vremena)...e sad ...LAZU kada kazu da ne izlaze napolje......profesori traze da znas njihov predmet,bio on glavni ili neki koji ti u zivotu nece trebati.....bice ti lakse kada shvatis na koju foru pitaju....kod koga mozes da prepises i sl....za uspeh 4.0..ne moras puno da se mucis...eto toliko o zemunskoj ...nadam se da sam pomogla...Jel tesko? Meni preneli da ovi koji su upisali ne izlaze iz kuce zbog ucenja? Time sam malo sokirana. Imam dilemu izmedju Zemunske i XIV gimnazije, udaljenost je nebitna jer bi mi do obe trebalo isto vremena (ne ja ne letim nego bih se preselila kod babe).
Jel tesko? Meni preneli da ovi koji su upisali ne izlaze iz kuce zbog ucenja? Time sam malo sokirana. Imam dilemu izmedju Zemunske i XIV gimnazije, udaljenost je nebitna jer bi mi do obe trebalo isto vremena (ne ja ne letim nego bih se preselila kod babe).
ahahahahahahahahhahaha to matoriOdgovoricu ti u stilu Avdulaja, i to ne da bih ispao smešan(mada bolje i to nego iz autobusa) nego da bih... pa potvrdio ono sto kaze profesor Avdulaj, i to vrlo cesto.
Naravno da je teško kad si glupa.
On to kad kaže, pogotovo kada zatupi ono glupa ihhh. Kad meni to kaze ja: "eto, sta cu", a kad lokalnoj strebercini da kaže (necu da otkrivam ime ali samo cu reci da joj pocinje na T a završava se na atjana) onda se ceo razred valja.
Salio sam se za glupa. Naravno da je tesko, ali *******. Ja uzmem svesku procitam, malo i iz knjige, i odem tako na cas. Borim se za prosek 4,33. Ali nisu svi pametni kao ja.
je l' tako ms? Jeste... a bio si mlaad (za sve neupucene)
Jaoj, cula sam za cuvenog Trbu... to je onaj Bog za 5, ja za 4 vi za 3 i manje od toga? Kad ce on u penziju, meni se cini po prici da je on prilicno mator? A i on je samo takav na pocetku koliko sam shvatila...
Alo bre!Nemoj da mi basuziras tu bre,nego kazi dobices 5 i gotovo![]()
Ма, Трба је легенда... њега већина воли, без обзира што је тако мало... чудан :-)
Svaka cast! Kako da ti dam repku?
Mada mislim da je danasnjim prvacima bolje nego buducim, jer stizu ilija(valjda) i jos neki ludaci tipa kvaziklacko
THE END![]()
Sad kad pocne Moderna da vam troluje, nema vam spasa.![]()
ahahahahahahahha odmah da vam kazem:ne slusajte ga!On je geek na kvadratHahaahah, evo ga pocelo je, jao secam se ja prosle godineee, smrt pred prijemni 150 zadataka dnevno XD... Ja bih mogao sastav o zemunskoj, i evo za trbu stvarno moraju svi da cuju pre nego sto krenu xD... Mene je trbojevic smarao u prvom polugodistu, celom, sad se smirio kad je provalio da mi smeta sto me proziva, a i smejem se kao njegovim fazonima... Jednostavno ne volim njegov tip ljudi xD, i taj stav imam od proslog juna kada sam otprilike prvi put dosao na forum... Mislim da ce prvacima biti 'nako ove godine, nece imati trbu verovatno, ali tu je latinka... citajte ranije sto smo pisali vezano za nju, samo ja imam da dodam, ako je pitate nesto pregrizite jezik 3 puta, jer ce vas smarati kako ste nevaspitani i kako imate npr 3 iz gramatike pred celim odeljenjem(bez obzira sto kaze da je slobodno pitate, znam po sopstvenom iskustvu) XD... ja prolazim izmedju 4.53-4.8 i idem u muzicku skolu, srednju(koliko puta li sam samo ponovio ovo xD) dragu Kostu Manojlovic preko puta nase drage gimnazije, i sve postizem i druzim se i izlazim... tako da ako ja imam vremena za sve imacete i vi verujte mi xD... Ostali su profani super stvarno, neki ce da diktiraju pa ces uciti iz sveske neke ce mrzeti da ti predaju ali naviknuces se.... Mada mislim da je danasnjim prvacima bolje nego buducim, jer stizu ilija(valjda) i jos neki ludaci tipa kvaziklacko
THE END![]()
ahahahahahahahha odmah da vam kazem:ne slusajte ga!On je geek na kvadratSalim se nije toliki,ali jeste malo prostreberen
E da,dobih 2 iz mate![]()
Ima li ikakve sanse da mi trba ne predaje u drugoj godini??? ima da vaskrsnem ako ga skinem sa vrata...
Poruka za modernu:NISI U PRAVU![]()