Zemunska gimnazija

Časovi su od ponedeljka po 45 min. :evil:
Izgleda da su se u zmijarniku podžapali, pa sada mi ispaštamo.
Neki profesori će da štrajkuju, neki neće dolaziti na časove, a tamo neki će držati čas po 45 min. Tuga :rida: Havarija :sad2:

Postoji mogućnost da u utorak postpuno obustave rad, ukuliko im budu smanjenne plate.

ftw? :lol:

Profesorka likovnog, Zorana Obradović, je sjajan predavač.
Sreća je moja te mi ona predaje, a ne onaj nafurani kepec.

Zoka je za svaku pohvalu. :okok:
Ona je jedan od retkih neurološki normalnih profesora u ovoj gimnaziji.

[SUP]Postujem ovo jer se profesorka nedavno indirektno požalila na nas forumaše i
rekla kako je ona neutralna na našim forumaškim prostorima. [/SUP]

Ajde, sad svi jedan lajk za našu profesorku :tick:

[SUP]P.S. Profesorka, slobodno se registrujte na forum, pa da zajedno ogovaramo ove iz zmijarnika. [/SUP] :zper:

Profesorka likovnog, Zorana Obradović, je sjajan predavač.
Sreća je moja te mi ona predaje, a ne onaj nafurani kepec.

Zoka je za svaku pohvalu. :okok:
Ona je jedan od retkih neurološki normalnih profesora u ovoj gimnaziji.

[SUP]Postujem ovo jer se profesorka nedavno indirektno požalila na nas forumaše i
rekla kako je ona neutralna na našim forumaškim prostorima. [/SUP]

Ajde, sad svi jedan lajk za našu profesorku :tick:

[SUP]P.S. Profesorka, slobodno se registrujte na forum, pa da zajedno ogovaramo ove iz zmijarnika. [/SUP] :zper:

I meni je dobra :) haha nafurani kepec xD
E da,uvaaaazeni profesor Avdulaj hoce da me posalje da sa njim provedem leto,tacnije avgust :)
Nisam toliko zabrinut,mada on vodi 3:2 (imam 3 keca i 2 dvojke xD)

nisam siguran da je mislila na ovaj forum. postoji zvanicni forum zemunske gimnazije. bar je postojao dok sam ja isao.

ako milsliš na www.zgcommunity.com - on više ne postoji!
a, i nije bio zvanični, jer je glavni administrator bio jedan lik koji vandredno završavao Zemunsku.

I meni je dobra :) haha nafurani kepec xD
E da,uvaaaazeni profesor Avdulaj hoce da me posalje da sa njim provedem leto,tacnije avgust :)
Nisam toliko zabrinut,mada on vodi 3:2 (imam 3 keca i 2 dvojke xD)

Nemoj da te sanjam! :lol: Molim te, popravi te ocene . . .
Mi navijamo za tebe. :zper:

a, i nije bio zvanični, jer je glavni administrator bio jedan lik koji vandredno završavao Zemunsku.

Nisam se lepo izrazio, nisam mislio zvanicni kao ono, skola ga odrzava, finansira, azurira, nego zvanicni kao zove se forum zemunske gimnazije. Ali ni ovde admin nije niko iz zemunske, pa opet je nas forum, ako me kapiras

Nemoj da te sanjam! :lol: Molim te, popravi te ocene . . .
Mi navijamo za tebe. :zper:
Hvala hvala :D
E da imam potrebu da vam nesto priznam:Latinski ce mi nedostajati! :rotf: ahahahahaha bez obzira na profesorku,taj divan jezik,nema sta.A i sto je realno i ako je izumro i sve to,od svih predmeta koje ucim ovo mi najvise treba,ili mozda:Nebularne teorije o nastanku Zemlje,ili u fizici neki primeri sa liftom sa 3 kotura pa jos 2 razlicite mase,kolike su sanse za nesto tako?Ili hiljade podela softvera i ucenje ogromne teorije iz informatike?Mislim nije latinski toliko ni vazan ni nevazan...Znam da zvuci ludo,ali nekada se zapitam sta mi vise koristi latinski,ili ovo gradivo iz drugih predmeta koje ucimo sada...
P.S. Poceo sam da cepam matu ^^ :per:

Jel tesko? Meni preneli da ovi koji su upisali ne izlaze iz kuce zbog ucenja? Time sam malo sokirana. Imam dilemu izmedju Zemunske i XIV gimnazije, udaljenost je nebitna jer bi mi do obe trebalo isto vremena (ne ja ne letim nego bih se preselila kod babe).

Jel tesko? Meni preneli da ovi koji su upisali ne izlaze iz kuce zbog ucenja? Time sam malo sokirana. Imam dilemu izmedju Zemunske i XIV gimnazije, udaljenost je nebitna jer bi mi do obe trebalo isto vremena (ne ja ne letim nego bih se preselila kod babe).

:eek::eek: Не излазе из куће од учења?????!!!!!! :eek::eek::eek:
Апсолутно, али апсолутно нетачне информације... тачно је да се учи више и (донекле) озбиљније него у основној (уосталом, као и у свакој озбиљнијој средњој школи/гимназији), али не треба ти више од сат и по до два учења дневно, без викенда (чак је и то више него довољно).
Уз то се има сасвим довољно времена за све друге активности, изласке и сл.

Poslednja izmena:

Back