Morena_007
Aktivan član
- Poruka
- 1.585
nadam se - ne 

mada, sam sam poprilično sigurna da časovi čak neće ni biti skaraćeni i da će raditi punom parom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
meni je baš prijalo ovo skaćeno (m)učenje
sve je to tako osvežavajuće. posebno za nas koji smo prošle godine odrađivali jbne subote.
ali, ipak ima nade da će nastaviti štrajk![]()
http://www.vesti.rs/Drustvo/Danas-konacna-odluka-o-strajku-u-skolama.html
ma, jok i nije
da ti bude lakše, i dalje su nam skraćeni časovi
moja predviđanja su se ostvarila
raduj se zbog nas![]()
Радујем се ја због вас, али ће онда бити: "Аааа, нећу суботом у школу" =)))![]()
Profesorka likovnog, Zorana Obradović, je sjajan predavač.
Sreća je moja te mi ona predaje, a ne onaj nafurani kepec.
Zoka je za svaku pohvalu.![]()
Ona je jedan od retkih neurološki normalnih profesora u ovoj gimnaziji.
[SUP]Postujem ovo jer se profesorka nedavno indirektno požalila na nas forumaše i
rekla kako je ona neutralna na našim forumaškim prostorima. [/SUP]
Ajde, sad svi jedan lajk za našu profesorku
[SUP]P.S. Profesorka, slobodno se registrujte na forum, pa da zajedno ogovaramo ove iz zmijarnika. [/SUP]![]()
nisam siguran da je mislila na ovaj forum. postoji zvanicni forum zemunske gimnazije. bar je postojao dok sam ja isao.
I meni je dobrahaha nafurani kepec xD
E da,uvaaaazeni profesor Avdulaj hoce da me posalje da sa njim provedem leto,tacnije avgust
Nisam toliko zabrinut,mada on vodi 3:2 (imam 3 keca i 2 dvojke xD)
ako milsliš na www.zgcommunity.com - on više ne postoji!
a, i nije bio zvanični, jer je glavni administrator bio jedan lik koji vandredno završavao Zemunsku.
Nisam se lepo izrazio, nisam mislio zvanicni kao ono, skola ga odrzava, finansira, azurira, nego zvanicni kao zove se forum zemunske gimnazije. Ali ni ovde admin nije niko iz zemunske, pa opet je nas forum, ako me kapiras
Hvala hvalaako milsliš na www.zgcommunity.com - on više ne postoji!
a, i nije bio zvanični, jer je glavni administrator bio jedan lik koji vandredno završavao Zemunsku.
Nemoj da te sanjam!Molim te, popravi te ocene . . .
Mi navijamo za tebe.![]()
Jel tesko? Meni preneli da ovi koji su upisali ne izlaze iz kuce zbog ucenja? Time sam malo sokirana. Imam dilemu izmedju Zemunske i XIV gimnazije, udaljenost je nebitna jer bi mi do obe trebalo isto vremena (ne ja ne letim nego bih se preselila kod babe).