Zemunska gimnazija

Sačekaće oni sad da se malo uhodate . . . a posle mesec-dva od početka šk godine puste profesori, koji vode sekcije, obaveštenje gde obaveste zainteresovane kako se prijaviti, gde doći, gde će se testirati vaš ( anti ) talenat itd. . . .

Inače, dramska sekcija je vrh u Zemunskoj gimnaziji. :D

ja cu 100% ici na hor i na dramsku s. jedva cekammm :super::super::super:

ja cu 100% ici na hor i na dramsku s. jedva cekammm :super::super::super:

Без намере да те плашим, али хор + драмска + иоле неки бољи успех у Земунској = јако тешко (једино уз феноменалну организацију, пошто се ради проба често изостаје са часова или остаје после њих и сл.) :ok: :)

a meni su zapali svi najozloglaseniji profesori....:dash::dash::sad2::sad2:

Боље сачекај да створиш сам слику о свима. Ово што ми овде пискарамо на форуму (:)) је чисто наш утисак и приче које круже по гимназији... Нпр. мени је пар тих "најозлоглашенијих" професора било баш супер :ok:

Што??? (нисам првак, ал' ме занима :ceka::P)

Treba mi ta informacija da uporedim sa profesroima koji tom odeljenju predaju ...
Hoće jedan ortak da se prebaci u našu školicu :mrgreen: i interesuju ga profesori koji će mu predavati ( da vidi vredi li prebacivati se ... ), pa je pitao mene, a ja nemam takve informacije o celoj školi (logično) . . . ko kome predaje, ko, šta, gde, kako . . . pa rekoh da pitam vas na foumu ! :ok:

al, slaba vajda od pomoći . . . :think:

Audicija za dramsku je postojala prošle godine i održavala se u svečanoj sali (na posledenjem spratu) ! :whistling:

Treba mi ta informacija da uporedim sa profesroima koji tom odeljenju predaju ...
Hoće jedan ortak da se prebaci u našu školicu :mrgreen: i interesuju ga profesori koji će mu predavati ( da vidi vredi li prebacivati se ... ), pa je pitao mene, a ja nemam takve informacije o celoj školi (logično) . . . ko kome predaje, ko, šta, gde, kako . . . pa rekoh da pitam vas na foumu ! :ok:al, slaba vajda od pomoći . . . :think:

Ух, па то је толико индивидуално да је тешко проценити да ли вреди пребацивати се или не... Све зависи у коју школу сада иде ;)

Audicija za dramsku je postojala prošle godine i održavala se u svečanoj sali (na posledenjem spratu) ! :whistling:

Несам био обавештен :lol:

Ух, па то је толико индивидуално да је тешко проценити да ли вреди пребацивати се или не... Све зависи у коју школу сада иде ;)
Da, ali Mago7 ima informacije kakav je koji profesor pa kada zna ko predaje tom odeljenju može da napravi kompozitni profil :mrgreen: nešto kao natalnu kartu:D

Da, ali Mago7 ima informacije kakav je koji profesor pa kada zna ko predaje tom odeljenju može da napravi kompozitni profil :mrgreen: nešto kao natalnu kartu:D
hahaha

sto se tice audicije, bila sam jednom, ne znam da li je uvek ista procedura..:) nismo nista spremali, na licu mesta su nam zadali neku jednostavnu situaciju za koju osmislis ulogu u par minuta. i jos nesto, da samo na licu pokazes promene raspolozenja, sreca->tuga->bes. ne secam se da li je bilo jos nesto..:think: nas je bilo samo sedmoro te godine, pa smo svi bili primljeni :cool:

a ko ti sve predaje???:D :D :D:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

sanja vuletic(muzicko) mi je razredna,mata-naum(on je ok),drxi geos,trba hemiju,tanjica istoriju,dragana knezevic srpski(ona mi je isto ok),marijana ruski,branka fiziku,sanja djurovic biologiju,KLACAAARRR(:evil:) likovno,sonja latinski,srdjana engleski,informatiku,zena, ne znam kako se zove ali je ok,fizicko ljuba(kralj ali ja ne igram fizicko xD) i gradjanku jos nismo upoznali,tu nece biti problema....:dash:

hahaha

sto se tice audicije, bila sam jednom, ne znam da li je uvek ista procedura..:) nismo nista spremali, na licu mesta su nam zadali neku jednostavnu situaciju za koju osmislis ulogu u par minuta. i jos nesto, da samo na licu pokazes promene raspolozenja, sreca->tuga->bes. ne secam se da li je bilo jos nesto..:think: nas je bilo samo sedmoro te godine, pa smo svi bili primljeni :cool:

Moja drugarica je baš spremala jednu recitaciju pesme koju joj je profesorka predložila i nisu svi učesnici bili primljeni . . . prošle godine je, izgleda, bila velika konkurencija ! :D

Несам био обавештен :lol:

Ima on brata u Zemunskoj koji je 4. godina. Većinu informacija o profesorima dobiće od njega . . .
inače sada je u Desetoj beogradskoj gimnaziji . . .
Njega zanima fizika ( moj čovek :D ) . . . rastura je . . . :mrgreen:

Jesi li uvek tako vickast? :mrgreen:

Matis-Avdulaj
Hemija-Trba
Likovno-Zorana
Muzicko -Sanja
Bios-Sargarepica(razredna)
Informatika-Tamara
LAtinski-Sonja
Fizicko -Ljuba
Fizika-Biljana Stojcic
Engleski-Jelka
Ruski-Marijana :worth:
Istorija-Tanja
Geos -Mladja

Strucni odgovor . Unapred xvala :D

:super: Супер је, мало воли да прозива ако не знаш задатак, каже ти да си глуп, повуче те за уво... :lol:
:whistling:
:D
жена је буквално ваљање од смеха :super:
Bios-Sargarepica(razredna)
лаганица :ok:
Informatika-Tamara
мало строжа, али у принципу ако учиш :ok:
:super:
:?:
Fizika-Biljana Stojcic
:?:
:neutral:
:ok:
:super::super::super:
:dash::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Strucni odgovor . Unapred xvala :D

Еј, па ти си супер прошао ,осим, евентуално Трбе и Јелке :cool::D. Мислим да сваког имаш детаљније описаног на неким претходним странама...

hvala za odgovor o profesorima za I-5
samo jos par informacija:

o francuskinji Senki,i onom drugom informaticaru Cehu.....i sto Mladji :dash: & co.? meni se ucinio ok lik :S

Францускиња Сенка је заиста супер. Код ње, ако имаш вољу, можеш супер да научиш француски :) Е, сад, пошто је строжа професорка и тражи пуно, многи ће ти рећи да је вештица итд. итд. бла бла... Али то није тачно, она само даје онакве оцене какве ко заслужује, дакле нема поклањања и сл. па је зато многи не воле :) Дакле, само лепо учи француски и биће све :ok:

Чех ми није предавао, предавао је неким мојим друговима/другарицама... шта знам зна да буде ок, а зна и да буде кретен, па сад :neutral:

О Млађи имаш исцрпан мој став (који, наравно, не морају сви да прихвате :)) на претходној страни (тачније 193.), па ти види...

Јесу ли већ почели да вас гњаве са учењем? :per:

Poslednja izmena:

Back