Zemunska gimnazija

1. енглески
2. француски
3. руски
4. немачки
5. латински (само у 1. разреду за природњаке, а у 1. и 2. за друштвени смер)
6. имаш и секцију за старогрчки / новогрчки код проф. латинског Соње Васиљевић
:)

Hvala za odgovor. A sta je sa italijanskim?

Matis-Avdulaj -nemam pojma kako on radi,ali su mi rekli da je laganini :)

Hemija-Trba -ajmeeee. . . . samo nemoj da bezis i da mu se suprotstavljas,ja sam svaki put kada je mene isprozivao umirala od smeha,jer ima neke dobre odvale,pa on poludi brzo ,jer se ja ne vredjam nego se smejem,pa predje na drugog ucenika :mrgreen:

Likovno-Zorana - meni predaje ove god. . . izgleda da je super,spasli ste se ! :)

Muzicko -Sanja. . . . mnoooogo se uci,ja obozavam Andju ona i biologicarka Tanja su mi omiljene profesorke :)) :mrgreen:

Bios-Sargarepica(razredna) -uuu niste mogli bolje da ubodete :D pola casova necete imati :)

Informatika-Tamara = kod ove zene je nemoguce imati 5,prepisem joj sveee iz njenog predavanja od reci do reci i 3i to 3- da poludi covek,ali nije zla ili tako nesto,samo deluje onako. . . . malo pogubljeno :) ali je ok

LAtinski-Sonja - meni je bila dobra. . . plasila sam je se strasno,ali je bila super uvek. . . samo pristojno kod nje i samo se smeskajte i tako to :) i necete imati problema,ni sluuucajno joj ne prigovarajte ako krene da vas smara,cak iako niste vi pricali/radili nesto

Fizicko -Ljuba - izgleda je ok. . . .samo cu to reci ;) :mrgreen: :zper:

Fizika-Biljana Stojcic - suuuper je ,bas je dobra,ne znam da li sam 2 zadatka cele godine uradila,i imala sam cini mi se 4. . da da ,nije bila 5. . bilo je 4 :D

Engleski-Jelka - prvi put cujem za zenu :D

Ruski-Marijana :worth: - super je :)

Istorija-Tanja - kazu da je ok :)

Geos -Mladja - on je ovako opustencija i sve,samo moras one referate da se grabis za njih bukvalno,jer kasnije ko nema ocene do POOOSLEDNJEG dana ostaje da bi odg ! bukvalno,poslednji dan poslednji cas :D

nadam se da sam pomogla ;) :mrgreen:

Sačekaće oni sad da se malo uhodate . . . a posle mesec-dva od početka šk godine puste profesori, koji vode sekcije, obaveštenje gde obaveste zainteresovane kako se prijaviti, gde doći, gde će se testirati vaš ( anti ) talenat itd. . . .

Inače, dramska sekcija je vrh u Zemunskoj gimnaziji. :D

kako je meni zao sto nisam ja u dramskoj,htela sam da se prijavim,ali nisam znala da je iko vise hteo,pa mi bilo glupo i nisam. . i sada tako zalim zbog toga :((

Mago jesi ti bila u sekciji?? i koja si godina uopste ? :)

E ljudi jeste culi za ovo formiranje jedanaestog odeljenja za prvake kao od svakog odeljenja (ne znam kog smera) ce uzimati po nekoliko djaka i praviti I-11 posto je iz drugih skola dosla golmila njih naknadno, ili su to pricali svakoj generaciji kad su bili prvaci ????? :dontunderstand: :confused:

Pozz svima...nov sam na forumu i idem u Zemunsku gimn. prva godina prirodni.Video prethodne komentare i mislim da sam dobio najj profesore... :D
Tina i ja sam cuo za formiranje I 11 ali mi deluje glupo i isto sam cuo da bi u prvo jedanaest trebalo da predje po par ucenika iz drugih razreda i da je to kao opšti smer. Meni deluje glupo, ali.....ko zna.... :think: :whistling:

Matis-Avdulaj -nemam pojma kako on radi,ali su mi rekli da je laganini :)
Па, није баш лаганини, али ако редовно учиш тј. пратиш час, нећеш имати никаквих проблема :D

Muzicko -Sanja. . . . mnoooogo se uci,ja obozavam Andju ona i biologicarka Tanja su mi omiljene profesorke :)) :mrgreen:
Није она лоша, напротив. Да, учи се код ње више него код Анђе (98% људи има петице), али се зато на сваком њеном часу ваљаш од смеха :D

Informatika-Tamara = kod ove zene je nemoguce imati 5,prepisem joj sveee iz njenog predavanja od reci do reci i 3i to 3- da poludi covek,ali nije zla ili tako nesto,samo deluje onako. . . . malo pogubljeno :) ali je ok
Ја сам живи пример да се може имати 5 :hvala: :D

Istorija-Tanja - kazu da je ok :)

Не да је ОК, жена је супер :super::super::super:

E ljudi jeste culi za ovo formiranje jedanaestog odeljenja za prvake kao od svakog odeljenja (ne znam kog smera) ce uzimati po nekoliko djaka i praviti I-11 posto je iz drugih skola dosla golmila njih naknadno, ili su to pricali svakoj generaciji kad su bili prvaci ????? :dontunderstand: :confused:

До сада то никад нису радили... Мада је у неким генерацијама било по 11, а у неким по 10 одељења, али увек формираних пре почетка шк. године. Искрено, не верујем у то. Уосталом, од кога си то чула? (ако се то само прича - па... свашта се прича што није тачно):D

Hvala za odgovor. A sta je sa italijanskim?
mislim da može da se uči i italijanski, ali to nije u školi nego ideš posebno. tako je jedna devojka iz mog odeljenja išla, ali ne znam kako su joj bili organizovani časovi :confused:

što se čeha tiče, nemojte da mu bežite sa kontrolnih jer kasnije daje teže, i samo ignorišite njegov stav "ja sam mnogo kul jer sam programer" :dash:

mislim da može da se uči i italijanski, ali to nije u školi nego ideš posebno. tako je jedna devojka iz mog odeljenja išla, ali ne znam kako su joj bili organizovani časovi :confused:

što se čeha tiče, nemojte da mu bežite sa kontrolnih jer kasnije daje teže, i samo ignorišite njegov stav "ja sam mnogo kul jer sam programer" :dash:

Колико сам ја обавештен, италијански језик нема везе са ЗГ. И једна девојка из мог одељења је ишла на италијански, али то није имало никакве везе са ЗГ, дакле ишла је зато што је тако хтела, а у ЗГ је учила само енглески :)

Pozz svima...nov sam na forumu i idem u Zemunsku gimn. prva godina prirodni.Video prethodne komentare i mislim da sam dobio najj profesore... :D
Tina i ja sam cuo za formiranje I 11 ali mi deluje glupo i isto sam cuo da bi u prvo jedanaest trebalo da predje po par ucenika iz drugih razreda i da je to kao opšti smer. Meni deluje glupo, ali.....ko zna.... :think: :whistling:

Da i meni deluje glupo 1. tek smo se svi upoznali i uklopili u odeljenju 2.mi smo konkurisali vec za prirodni smer (ili za drustveni ali nema veze ) a da smo hteli opsti otisli bi u X ili XII gimnaziju ! :( Ni ja niti moje odeljenje (a neverujem da iko)podrzava to bas bi bilo bezveze da to urade!!! Ostaje nam samo da se nadamo da nas nece rasformirati :(((((

До сада то никад нису радили... Мада је у неким генерацијама било по 11, а у неким по 10 одељења, али увек формираних пре почетка шк. године. Искрено, не верујем у то. Уосталом, од кога си то чула? (ако се то само прича - па... свашта се прича што није тачно):D

Pricaju djaci ali oni kazu da su to culi od profesora... Nadam se da si u pravu i da nas nece dirati... :(

Pa mogli bi da naprave nešto sa upisivanjem ko hoće (a verovatno od deset odeljenja mogu da nakupe dovoljno đaka kojima je svejedno koji su smer pa da naprave jedno odeljenje opšteg smera). Ako pokušaju nasilno da prebacuju tu odmah pišite tužbe ministarstvu obrazovanja i prosvetnoj inspekciji.

Koliko vas uopšte ima na prvoj godini? Ako su upisali po tridesetoro po odeljenju, onda treba da imaju deset odeljenja po tridesetoro, a ne jedanaest

Nas bi u svakom odeljenju trebalo da bude po 30. (300 učenika : 10 odeljenja)
Stvar je u tome sto su mnogi ušli u ZG preko veze (žao mi je što ovo moram da kažem, ali tako je), a izgleda da je u vašoj generaciji broj takvih poveći pa sada moraju da vas razdvajaju i prave 11. odeljenje.

Nadajte se da tako neće biti, a i ako tako bude ... samo opušteno - nije kraj sveta. :D

Inače, ... zamišljam nas sve na kraju školske godine u obliku lopte.
Kod nas su već počele da se pojavljuju provale tipa ,,Profesorka, da li mogu da idem u WC da jedem.''
Oni mirisu su opojni . . . ko će im odeoleti . . . (mislim na novonastalu pekaru u školi)

Pa mogli bi da naprave nešto sa upisivanjem ko hoće (a verovatno od deset odeljenja mogu da nakupe dovoljno đaka kojima je svejedno koji su smer pa da naprave jedno odeljenje opšteg smera). Ako pokušaju nasilno da prebacuju tu odmah pišite tužbe ministarstvu obrazovanja i prosvetnoj inspekciji.

Koliko vas uopšte ima na prvoj godini? Ako su upisali po tridesetoro po odeljenju, onda treba da imaju deset odeljenja po tridesetoro, a ne jedanaest

Pa stvar je u tome kao sto kaze Mango mnogi su usli preko veze i sad nema odeljenja I godine koje ima manje od 30 djaka koliko sam cula jeno odeljenje ima cak 45 djaka ne znam da li je to tacno... A to za tuzbu uopste nije losa ideja, mada nasa razredna nista ne zna mi je pitamo hoce li da nas rastavljaju a ona kaze ne znam videcemo ako budete losi ili tako nesto :(((((( Drzimo palceve da nas ostave na miru...

Poslednja izmena:
Nas bi u svakom odeljenju trebalo da bude po 30. (300 učenika : 10 odeljenja)
Stvar je u tome sto su mnogi ušli u ZG preko veze (žao mi je što ovo moram da kažem, ali tako je), a izgleda da je u vašoj generaciji broj takvih poveći pa sada moraju da vas razdvajaju i prave 11. odeljenje.

Nadajte se da tako neće biti, a i ako tako bude ... samo opušteno - nije kraj sveta. :D

Inače, ... zamišljam nas sve na kraju školske godine u obliku lopte.
Kod nas su već počele da se pojavljuju provale tipa ,,Profesorka, da li mogu da idem u WC da jedem.''
Oni mirisu su opojni . . . ko će im odeoleti . . . (mislim na novonastalu pekaru u školi)

Hahahaha!Slazem se... Ono je mucenje,kad cela skola mirise,a ti moras na cas... :mrgreen:

Ma koja tuzba :hahaha: odes lepo sa roditeljom koji ume da digne frku i da ix sve napusi i da vidis kako nece hteti da te prebace :mrgreen::mrgreen::hahaha:

Pa onda neka te koji su došli preko veze lepo stave u jedno odeljenje i mirna Bačka...
(mislim da je takvo odeljenje postojalo kad sam ja svojevremeno išao u školu (p.s. ne u Zemunsku). Jednom smo pomagali profesorki čija je ćerka studirala psihologiju i ona je upoređivala prosek ocena u srednjoj sa brojem poena koje su ti ljudi imali na upisu, ili tako nešto slično. E pa, pored imena đaka su stajali neki brojevi tipa 100, 112, 120 i tako, iz čega sam provalio da su to rezultati testa inteligencije koje nam je psihologinja svojevremeno dala da radimo. U tom jednom odeljenju ih je bilo nekoliko sa dvocifrenim brojevima a neki su imali 70 i 50 ! a onda smo rekli nastavnici i ona je rekla "joj to je ono odeljenje, meni je neprijatno i da prolazim pored njihove učionice na odmoru, penju se na klupe i viču, baš sam srećna što ne moram ja da im predajem" )

Hahahaha!Slazem se... Ono je mucenje,kad cela skola mirise,a ti moras na cas... :mrgreen:

Još je teže onima u prizemlju. . . :zper: :zcepanje:
Pošto škola dobija novac od izdavanja prostorije za pekaru, nadam se da će biti derežljivi . . . :whistling:
Uzalud se nadam . . . sve su to stipse . . . :lol:

Аааа, имате пекару сад.... :sad2: кад сам ја отишао из ЗГ... Где је? То ћу морати да видим.. Причали су и да ће отворити књижару :)

Pekara je u prizemlju . . ako budeš došao u gimnaziju, pusti da te miris odvede do nje . . .
Ono je strašno . . . :(

kako je meni zao sto nisam ja u dramskoj,htela sam da se prijavim,ali nisam znala da je iko vise hteo,pa mi bilo glupo i nisam. . i sada tako zalim zbog toga :((

Mago jesi ti bila u sekciji?? i koja si godina uopste ? :)

Ja nisam u dramskoj sekciji, ali je baš volim. Stvarno su najbolji. :worth:
iskreno, nemam vremena za tako nešto . . .
Imam treninge često i prosto mi je neizvodnjivo da sve to postignem . . . :(
II sam godina . . . :mrgreen: :worth:

Колико сам ја обавештен, италијански језик нема везе са ЗГ. И једна девојка из мог одељења је ишла на италијански, али то није имало никакве везе са ЗГ, дакле ишла је зато што је тако хтела, а у ЗГ је учила само енглески :)

znam da se ne uci u zg :) ali jesu joj onda racunali italijanski za drugi strani jezik u skoli?

uuu pekara:D i to bas kad sam ja otisla :lol:

Back