Zemunska gimnazija

E ovaaakooo mozda je malo kasno da ja sad postavljam ko su mi nastavnici ali nisam primetio da su svi isti kao i moji xD( normalno ) tako da evo onih koji se raz: Senka( vec znam sta cete da mi kazete al ajde :P), čeh- informatika, Gordana matu... i to je to za ostale sam cuo :D

E ovaaakooo mozda je malo kasno da ja sad postavljam ko su mi nastavnici ali nisam primetio da su svi isti kao i moji xD( normalno ) tako da evo onih koji se raz: Senka( vec znam sta cete da mi kazete al ajde :P), čeh- informatika, Gordana matu... i to je to za ostale sam cuo :D

Има о Сенки (моје мишљење) на претходним странама (3-4 стране уназад) :)
Чех и Гордана ми нису предавали :bye:

Moze li neko da mi kaze nesto o Nadi srpkinji??? (cini mi se da je niste nigde pominjali a ako jeste sorry)

Нада (је ли то она црвенокоса :)?) јесте строга и захтевна, доста тражи, али није вештица у смислу да неће да ти да оцену коју си заслужио - дакле, према заслугама :)

hahha ja sam 1-va god :DDD msm za trbu pitam sta ce biti ako se secate prvog kont... bar vi sto ste 2 razr sad u cetvrtak ce biti... :( a pitam da li mozda da nesto sto je bilo u 8 razr... jel strogo ocenjuje i kakve zadatke daje jel ima teorije posto nismo radili nikakve zadatke... -.-'

hahha ja sam 1-va god :DDD msm za trbu pitam sta ce biti ako se secate prvog kont... bar vi sto ste 2 razr sad u cetvrtak ce biti... :( a pitam da li mozda da nesto sto je bilo u 8 razr... jel strogo ocenjuje i kakve zadatke daje jel ima teorije posto nismo radili nikakve zadatke... -.-'

Није ми предавао, али: да ли ће бити нешто из 8. разреда :hahaha:... па нема шансе (као прво градиво из 8. разреда и 1. средње није исто, а као друго ниједан професор из гимназије ти неће проверавати научено градиво из основне :ok:)... Оцењује строго тј. како му се ћефне =) али, у сваком случају, ти научи, спреми се и неће бити (већих) проблема. Које тачно градиво сад учите? Је ли оно материја, супстанца, атом, ПСЕ итд?? (ако је то, па, ту и нема задатака; осим ако под задатком не подразумеваш да одредиш број вал. електрона или групу/периоду у ПСЕ :cool:):D

Има о Сенки (моје мишљење) на претходним странама (3-4 стране уназад) :)
Чех и Гордана ми нису предавали :bye:

Нада (је ли то она црвенокоса :)?) јесте строга и захтевна, доста тражи, али није вештица у смислу да неће да ти да оцену коју си заслужио - дакле, према заслугама :)

E jeste to je ona crvenokosa bas je stroga nekad mi je srpski bio lak :'(((((

:eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek
Ja bih za tog čoveka rekla da nema ni kučeta, ni mačeta . . . omg :lol:
Tako mali čo'ek, a toliko dece da napravi. :confused:

:hahaha::hahaha: таква је била реакција свих нас кад смо сазнали... баш је добио то пето дете пре једно 2 године :) човек воли да се множи па то ти је.. само јадна његова жена 5 трудноћа*9 месеци=45 месеци (скоро 4 године) трудноће :eek:

Ja sam zaboravila da vi, brucoši, krećete u oktobru. :p
Razmišljam veoma ozbiljno o ETFu. :whistling:
... i zamišljam sebe sa povećom dioptrijom čim počnem da studiram. :lol:
fino :) ma valjda ne mora tako da bude :D

oktare, ne znam da li si pomenuo, koje si ti godiste? sta studiras? hemiju?:D

a igic:lol::lol: karikatura od coveka, kao mr. bean je :lol: sa sve onim smekerskim pokretima, jednom kad je bio dan zaljubljenih dodje on: "hajde posto je dan zaljubljenih da pricamo o ljubavi izmedju molekula":per::lol: stvarno jadna ta njegova zena, zbog svega.

Sioux95:
hahaha moja majka je zavrsila andragogiju :D meni se cini nezanimljivim :p ali ajde kako zelis... Trenutno radi sa invalidima ali i nije neka plata ako oces nesto pitaj... msm da nije ovde mesto o tome razgovarati ;)
:D sto ti se tako cini? imam jos neka pitanja, poslacu ti pp da ne spamujem ovde :)

Back