mikelo90
Iskusan
- Poruka
- 5.070
profesor fizickog, do jaja je lik 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
kako do jaja, vidis da je problematicanprofesor fizickog, do jaja je lik![]()
by the way: Sve srecne porodice lice jedna na drugu, ali svaka srecna porodica pravi ajvar na svoj nacin.
Ziveo spam![]()
ma ima to stalno, dok mladji trebaju pare za novi parket*BiBi*:Ma jeste on lik ovako,ali npr. nije dao da budemo na hodnicima,nego odmah u sobu na spavanje,jedino je on uzimao flase,nije dao da se tusira u tri ujutru hahahha itd... A svi ostali su nam sve davali....
Jos sam saznala da ima jos jedna exkurzija u novembru xDDD
![]()
jao sad da nam je ben adam
![]()
ma ima to stalno, dok mladji trebaju pare za novi parket![]()
ah, ko zna koji forum on sad moderise...e to sam bas i ja pomislio![]()
Ljudi treba mi pomoc, jer se dvoumim da li cu zemunsku ili devetu(znam da cete svi ovde reci zemunska ali me zanima i kakvi su nastavnici i drustvo.... i to pr smer)
zasto to mislis?Ljudi treba mi pomoc, jer se dvoumim da li cu zemunsku ili devetu(znam da cete svi ovde reci zemunska ali me zanima i kakvi su nastavnici i drustvo.... i to pr smer)
u mojoj smeni Vasilije Vince Vujic, zovu ga Vince. predaje od pamtiveka u zemunskoj, od sledece godine bi morao u penziju.A sto u devetu? Ubedi me! E da i kako vam se zove nastavnik iz fizickog( u zemunskoj)?
ljudi srecna vam svima nova godina!!![]()