Zemunska gimnazija

Ma jeste on lik ovako,ali npr. nije dao da budemo na hodnicima,nego odmah u sobu na spavanje,jedino je on uzimao flase,nije dao da se tusira u tri ujutru hahahha:mrgreen: itd... A svi ostali su nam sve davali....:D
Jos sam saznala da ima jos jedna exkurzija u novembru xDDD

by the way: Sve srecne porodice lice jedna na drugu, ali svaka srecna porodica pravi ajvar na svoj nacin.

Ziveo spam :D
:lol: :lol: jao sad da nam je ben adam :P

*BiBi*:
Ma jeste on lik ovako,ali npr. nije dao da budemo na hodnicima,nego odmah u sobu na spavanje,jedino je on uzimao flase,nije dao da se tusira u tri ujutru hahahha itd... A svi ostali su nam sve davali....
Jos sam saznala da ima jos jedna exkurzija u novembru xDDD
ma ima to stalno, dok mladji trebaju pare za novi parket ;)

Ako neko iz Zemunske (ili bilo ko xD) hoce da slavi Novu Godinu na splavu Kolos,neka mi posalje poruku za vise informacija i rezervacije..... Da ja ne bih ovde smarala :whistling::mrgreen:

Hehe,sta se desava... 20 dana niko nista ne pise :)

Ljudi treba mi pomoc, jer se dvoumim da li cu zemunsku ili devetu(znam da cete svi ovde reci zemunska ali me zanima i kakvi su nastavnici i drustvo.... i to pr smer)

Hahahaha... Svi se dvoume izmedju Zemunske i Devete... :mrgreen:
Eee kad se ja setim kad sam upisivala.... xDD:D;)

Ovako... Zemunsku sam upisala i uopste se ne kajem...
Profesori su mesoviti... Zavisi kakve si srece... Ima dobrih al zato ima i onih nenormalnih,po kojima je Zemunska poznata...:confused:
Ali s druge strane-tako je u svakoj skoli... Ima dobrih,ima losih...:p
Iz price,ja ne znam,Deveta ima bolje profesore od Zemunske,ali Zemunska ima dosta bolje od Desete... Itd itd...
Sto se tice drustva... Najbolje je u Zemunskoj... :super::heart:
Velika skola,dosta djaka... Pogotovo prirodni smer jer su tu razredi pola devojcie pola decaci...
Eto ja sam imala srecu da dobijem jedan takav razred ali na drustvenom...:mrgreen:

Back